Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lyoness kartica

Lyoness kartica

Ampak res. Jst še oblačil ne rabm met na seb, da zgledam lep.[/quote]

Resnici na ljubo – bolj malo ljudi lahko pove o sebi, da so lepi tudi brez oblačil 🙂
večkrat se na pol pohecam, kako me veseli, da se moramo oblačiti – oblačila veliko in marsikaj skrijejo, izboljšajo :)))[/quote]
To pa zato, ker tud bolj malo ljudi skrbi za svojo postavo.

Resnici na ljubo – bolj malo ljudi lahko pove o sebi, da so lepi tudi brez oblačil 🙂
večkrat se na pol pohecam, kako me veseli, da se moramo oblačiti – oblačila veliko in marsikaj skrijejo, izboljšajo :)))[/quote]
To pa zato, ker tud bolj malo ljudi skrbi za svojo postavo.[/quote]

Možno. Veliko je tudi na tem, da se nekateri nikdar ne pogledajo v ogledalo povsem goli (le oblečeni…toliko o odkritosti do samega sebe).

Lahko si suh, samo če si brez mišic, boš še vedno zgledal za en drek. Treba proteine papat, pa na fitness hodit. Ženske itak ne razumete tega, večina vas misli, da boste shujšale samo s cardiom, tekom, neko aerobiko in ostalimi brezveznimi vajami, vajam z utežmi se pa izogibate, ker se bojite, da boste postale take, kot tiste našpikane bodybuilderke lol. Potem pa kurite kalorije, zraven pa še mišično maso in vam še vedno vse dol visi 🙂

Proteine tudi sam kupuješ? Ejga, tega mi ne boš prodal.

Gola ženska je veliko lepša kot oblečena 🙂

Da 🙂 A moram še povedat v kateri trgovini jih kupujem ? 😀

Večina jih ni…

Povej mi, kje dobiš 100€ (vsaj) na mesec za proteine in v kateri Karitas hodiš? Aja, delaš preko študenta:))). Glej, mamica servis. To zna vsak, molzti doma.

A ni že čas, da nekoliko spremeniš opisan preživeli vzorec? Iz prebranega je razumeti, da žensk vseeno ne poznaš tako zelo dobro, kakor se s tem rad pohvališ. Vidiš le tisto, kar si si že sam pripravil vnaprej. Pogosto omenjaš, da si mlad, toda po prebranem večkrat dokažeš, da si zafiksiran v svoj predstave ko kakšen 80-letnik 🙂

Povej mi, kje dobiš 100€ (vsaj) na mesec za proteine in v kateri Karitas hodiš? Aja, delaš preko študenta:))). Glej, mamica servis. To zna vsak, molzti doma.[/quote]
U mirin’ ? 😀

Povej mi, kje dobiš 100€ (vsaj) na mesec za proteine in v kateri Karitas hodiš? Aja, delaš preko študenta:))). Glej, mamica servis. To zna vsak, molzti doma.[/quote]

GF, ti imaš precej zanikrn značaj. V zgornjem postu se norčuješ iz najmanj treh vrst ljudi:
– tistih, ki si zaslužijo kak € preko študentskih napotnic
– tistih, ki so prisiljeni na Karitas, da niso povsem lačni (ali celo goli)
– in iz vseh razumevajočih staršev, ki solidarno podpirajo svoj rod (ve se, da družbena ureditev ni pravična, če zate je, še ne pomeni da je/bo za vse).

GF, ti imaš precej zanikrn značaj. V zgornjem postu se norčuješ iz najmanj treh vrst ljudi:
– in iz vseh razumevajočih staršev, ki solidarno podpirajo svoj rod (ve se, da družbena ureditev ni pravična, če zate je, še ne pomeni da je/bo za vse).[/quote]
Še ne tako davno nazaj ti je ta njen značaj bil zelo všečen…

– in iz vseh razumevajočih staršev, ki solidarno podpirajo svoj rod (ve se, da družbena ureditev ni pravična, če zate je, še ne pomeni da je/bo za vse).[/quote]
Še ne tako davno nazaj ti je ta njen značaj bil zelo všečen…[/quote]

Menim, da si se nekoliko zmotil, si me z nekom zamenjal ali celo kaj po svoje razumel.

Vem, da je pri tebi situacija podobna, zato si skočila v luft:). Ne, moj namen ni bil norčevanje iz vseh omenjenih skupin ljudi, ampak izključno provocirati EB. Večkrat na leto odnesem polne pakete na Karitas, pomagam po svojih močeh in mi na kraj pameti ne pride, da bi se norčevala iz ljudi, ki potrebujejo pomoč.
Ne vem sicer o kakšni nepravični družbeni ureditvi govoriš, kaj ima to veze, če starši financirajo svoje odrasle otroke, ker se ne morejo osamosvojiti.

Ja seveda, kakopak 🙂

Calypso se obrača kot veter, psihološko bi temu rekli “neuravnovešeno”:))).

Starši pač počno kar počno.. to je njihova stvar in še najmanj je to stvar ene internetne provokatorke.. ki bi, če bi pometala pred svojim pragom imela čisto dovolj dela in se ne bi vtikovala v vse in vsakogar..

Ja lubi, tako kot ti praviš…brigaj se zase, odplavaj stran.

Da gospodična nepotešena… z veseljem. Nočem se nalezit tvojega značaja in nepotešenosti.. 🙂

Pa da boš vedla. Proteini ne stanejo 100 Eur (vsaj), niti pol od tega ne stanejo 😀 Ampak itak no surprise tle, šunkice tako ali tako nimate blage o prehrani 🙂

No ja… uživanje proteinov ni ravno nekaj, kar bi človek lahko rekel, da kaj ve o prehranjevanju..

Pa da boš vedla. Proteini ne stanejo 100 Eur (vsaj), niti pol od tega ne stanejo 😀 Ampak itak no surprise tle, šunkice tako ali tako nimate blage o prehrani :)[/quote]

Zdaj ne vem, kje ti kupuješ, ampak to je drago. In 100€ na mesec sploh nisem pretiravala. Če si pa mislil, da 2x na teden poješ zgolj proteinsko tablico…ja, to pa res ne pride drago:)). O svoji prehrani te pa res ne mislim razsvetljevati. Ne bi razumel, če bi ti pisala o seitanu in podobno:).

Zadnjo vrečko sem si naročil iz Anglije 🙂

Pa proteinske tablice lololol. Raje prenehaj, ker se samo smešiš 😀

Smešiš se ti. Poglej, kakšne pišeš. Sanja se ti ne. Krof!

Vem, da je pri tebi situacija podobna, zato si skočila v luft:). Ne, moj namen ni bil norčevanje iz vseh omenjenih skupin ljudi, ampak izključno provocirati EB. Večkrat na leto odnesem polne pakete na Karitas, pomagam po svojih močeh in mi na kraj pameti ne pride, da bi se norčevala iz ljudi, ki potrebujejo pomoč.
Ne vem sicer o kakšni nepravični družbeni ureditvi govoriš, kaj ima to veze, če starši financirajo svoje odrasle otroke, ker se ne morejo osamosvojiti.[/quote]
Pa kri daš tud vsak mesec, a ne ? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close