Lyoness kartica
Golfish
Res lepo in hvala za lep odgovor, niti pod razno nimam namena oglaševati ker preprosto tega po več kot 6 letih ne potrebujem več.
Namen je pa jasen, da si pogledate več in ugotovite, da leta tečejo in da stvari niso tako neumne kot so mogoče nekoč na prvi pogled kazale.
Vsekakor pa hvala na opozorilu, sicer kot sem zasledil, pa nekateri kartico že imaš/te, tako da itak ni potrebno, le škoda je, da je nebi koristili, ker ne gre le za vašo denarnico ampak tudi za tiste, ki denarnice sploh nimajo in če trgovci odstopijo sedaj delež potrošnikom za učinkovit marketing verjemite, da smo vsi zadovoljni.

Kaj pa še 10 drugih ? :D[/quote]
Nimam tega fetiša kot ti, da bi se reinkarnirala vsake nekaj mesecev.[/quote]
Eno in isto in kot nalašč primerno za to temo.
Jaz mam odkrit odpor do vas in vaših metod novačenja……..sorči, poznam preveč ljudi ki so se v svoji lakomnosti in pozrešnosti temeljito opekli na takih “mrežno-piramidnih” sistemih. In to nisem bil jaz (ker mam privzgojen odpor do nečesa “kar je zastoj in še fajn se maš”), pač nekaj ljudi, ki jih osebno poznam. Nahebali so na 100-to potenco.
Lej že stavek: Dnevno pri Lyonessu naraste število uporabnikov za cirka 5000-6000 ljudi………….cirka , 5000-6000………..dnevno????? Lej flosaj kje drugje.
Zakaj se tako trudite nabirat nove člane???? Ker ste kot “mati Terezija” dobrega srca in želite nam ubošcem samo dobro???
Agresivni ste pač zato, ker rabite člane pod seboj da zlezete po neki piramidi mičkeno navzgor……

Verjetno podatki na med.over.net ne lažejo – letos je na tem portalu obletnica tvojega 10-letnega delovanja, lahko bi priredila piknik ali pa žurko
Če ima človek smisel za čas, je nenormalen? Meni je prav.[/quote]
10 let je že tukaj??? 10 LET??? 10 LET??? Deset let???[/quote]
kongratuliram
tako nizko pod pas pa tudi jaz nisem znal do sedaj udarit … babnici flikniti v ksiht leta ♥♥♥
Gentleman pač ostane gentleman.
Verjetno podatki na med.over.net ne lažejo – letos je na tem portalu obletnica tvojega 10-letnega delovanja, lahko bi priredila piknik ali pa žurko
Če ima človek smisel za čas, je nenormalen? Meni je prav.[/quote]
Daj ne zganjaj histerije. Spider je tudi 10 let gor, to pa ja ni nič takega.

Daj ne zganjaj histerije. Spider je tudi 10 let gor, to pa ja ni nič takega. :)[/quote]
a ti to iz prve (svoje) roke
Daj ne zganjaj histerije. Spider je tudi 10 let gor, to pa ja ni nič takega. :)[/quote]
a ti to iz prve (svoje) roke [/quote]
Iz roke tistega, ki na dan vleče prastare teme.

a ti to iz prve (svoje) roke [/quote]
Iz roke tistega, ki na dan vleče prastare teme.[/quote]
a si že od malega pol tako starikava, da se nisi nič spremenila v teh 10+ letih

Tisti, ki govorijo slabo čez Lyoness kartico, je definitivno nimajo v denarnici. Sama jo uporabljam že vrsto let in ne morete verjeti – resnično dobim denar nazaj pri vsakem nakupu. Kar pa je meni še pomembneje, z uporabo Lyoness kartice pri nakupih, ki jih tako ali tako moram vsakodnevno opravljati, se del sredstev steka v dve fundaciji: Lyoness child and family foundation in Lyoness greenfinity foundation, vendar POZOR ne iz mojega žepa, ampak iz rabatov plačanih s strani trgovcev.
Je še kaj lepšega? Nakupuješ, profitiraš in obenem delaš dobro!!!

Nehajte legalno ciganijo zavijat v celofan oziroma v plastiko poimenovano Lyoness, ker nič ni zastonj – čisto nič !!!

koliko pa je tvoja tarifa?
Hehe, kdo pa ne hvali lastnega produkta?
Zastonj dobiš samo kamen v glavo po potrebi.

Sem šla pogledat, pod drug nick, da ne boste vsi pametni. Datum registracije je 7.9.2010 ob 8:32. Calypso se mi res smili, saj sama ni nič kriva, nekateri se že takšni rodijo.[/quote]
hmmm no torej tud za 4 leta bi lahko dala za pijačo
Mene ne bo, tak da nč bat[/quote]
GF, vem, da si pisala že n let neregistrirana… datum registracije je ravno toliko merodajen kakor tvoja patetična izjava, da se ti smilim. Upam, da si v vseh teh letih pisanja našla vsaj svoj notranji mir, če že povsod seješ nemir.

koliko pa je tvoja tarifa?[/quote]
Ta podatek je dostopen izključno na ZS…in ne komurkoli

Hehe, kdo pa ne hvali lastnega produkta?
Zastonj dobiš samo kamen v glavo po potrebi.[/quote]
denar/popusti ne smrdi
Itak je pa to trgovska logika pridobivati in obdržati stranke z nagrado za %
tako delajo domala vsi: Petrol, TUŠ, Mercator, ŠPAR, IstraBenz …
ker zato gre – da tisti, ki ima zapravlja pri točno!! njih
Mali/ subponudnika ala Laoness pač ponujajo svoj posel drugače
hmmm no torej tud za 4 leta bi lahko dala za pijačo
Mene ne bo, tak da nč bat[/quote]
GF, vem, da si pisala že n let neregistrirana… datum registracije je ravno toliko merodajen kakor tvoja patetična izjava, da se ti smilim. Upam, da si v vseh teh letih pisanja našla vsaj svoj notranji mir, če že povsod seješ nemir.[/quote]
Sorči, ampak ne pišem n let, registracija je točno merilo mojega “aktivnega udejstvovanja”. Če pa za mon vem, da obstaja že vsaj 10 let, pa to ni enako. Povem kot mislim…ja, smiliš se mi, ker nisi opravila še vseh izpitov:))).

denar/popusti ne smrdi
Itak je pa to trgovska logika pridobivati in obdržati stranke z nagrado za %
tako delajo domala vsi: Petrol, TUŠ, Mercator, ŠPAR, IstraBenz …
ker zato gre – da tisti, ki ima zapravlja pri točno!! njih
Mali/ subponudnika ala Laoness pač ponujajo svoj posel drugače

Hehehehe Calypso…zanimiva tale tvoja logika.
Če je to zate v celofan zavita LEGALNA (vsaj nekdo ki vsaj to razloči od ostalih sistemov) ciganija, potem mi pa povej, zakaj potem ti še delaš za svojega prijaznega šefa?
In kaj pa je s tem narobe če je ZASTONJ? A se bojiš dobiti kak evro nazaj pri vsakem nakupu? Bognedaj še kakih par sto evrov od P-O-D-J-E-T-I-J, ki te z veseljem nagradijo, ker si jim pripeljal-a par strank?! A si zmešan-a?
Potem pa mi opiši, zakaj pa ti v klasičnem sistemu delaš da PREŽIVIŠ kot en cigan, v PIRAMIDNEM SISTEMU. A ti zaslužiš več ali manj, kot tvoj šef? A on dela več ali manj kot ti? A boš ti lahko kdarkoli na njegovem mestu? A imaš večjo plačo kot on ali on od tebe? NIKOLI IN NIKDAR….tako da če misliš da imaš še vedno prav, te izzivam da tole kar si ravnokar izjavil-a to greš povedat vsem tem direktorjem ki so podpisali pogodbo z Lyonessom vpričo vseh nas, pa da vidim koliko let boš moral-a garati da odplačaš poslovno škodo.
Omg, kaj so vam vsem preparirali možgane? Če je tako oh in sploh, ne potrebujete propagande, tukaj pa kar naprej berem, kako se vsiljujete. Kot da bi trkali na vsa vrata. Uživajte v tistih milijonih iz Monopolija. Kdo vam brani? Samo pustite nam drugim, da počnemo po svoje.

Vidim, da nekateri govorite, da ni nič zastonj in da je to nateg. In povem vam, da imate PRAV!
Jaz sem bit istega mnenja, DOKLER nisem zadevo enostavno PROBAL in se na to logično vprašal ZAKAJ dobim denarno povračilo in preštudiral zadevo! Prišel do zaključka, da je zadeva LOGIČNA in enostavna, zato pa se tudi več kot 5.000 – 6.000 ljudi na DAN registrira v Lyoness po vseh 46 državah.
Zanima me samo to: Ali ste tudi VI preizkusili? Ali govorite samo na pamet, ker nimate lepšega dela?

Seveda, zmešana sem – kar navadi se….zdaj bi se že lahko, kajne ?

Hehehe goldfish….očitno ne razločiš iluzije od realnosti.
Pa naj ti po kmečko razložim, kajti to je zate znanstvena fantastika:
Eno je vsiljevanje, drugo pa so DEJSTVA. Preberi še enkrat tole —> D-E-J-S-T-V-A
Mogoče jih res mi nimamo, ampak nekdo pa jih sigurno ima, ampak še bolj je sigurno spet DEJSTVO da to nisi ti in nikoli ne boš imel.
Jah, mogoče imamo preparirane možgane, but I like it, ker vsaj nisem kot nek zombie kateremu se je najlažje pritoževati kako je država kriva da imam bedno življenje z nič denarja. Mi imamo vsaj Ž-I-V-L-J-E-N-J-E in držimo skupaj, kar je tudi moto Lyonessa. Sicer pa potem res ne vem in prosim razloži zakaj smo potem vsi člani tekli na dobrodelnem maratonu v Ljubljani, Formaraton, katerega je organiziral sam Jure Košir z Lyonessom in SMO IMELI naš osebni propagandni napis Lyoness-ove fundacije. Torej povej mi kdo je tukaj bolj sebičnega razmišljanja? TI ali mi? Bodi junak pa me postavi pred dejstva tako, da ti niti moje izkušnje ne bodo mogle dokazati nasprotno.
Saj konec koncev TI in tebi podobnim ”modrim” povzročate škodo, vključno sami sebi, ne pa mi vam. Pomisli malo.

Calypso….potemtakem pa dobrodošla v sistemu
Emi S. ali Deni ali kdorkoli že si pod taužent enim nickom.
Raje ti pomisli malo, ker se tako razburjaš. Saj ti nihče nič noče, uživaj v svojem jacuzziju, v podnajemniški sobici. Kaj te tako moti, če mene piramida ni potegnila vase? Ni stvari, da bi name tako fanatično vplivala, vse pogledam iz večih zornih kotov in tudi to sem, svoj čas, ko me je zanimalo zgolj iz firbca. Upam, da lepo plačuješ vse davke od pobranih rabatov:). Srečno.
Forum je zaprt za komentiranje.