Lyoness kartica

In kdo je Jure Košir? Menda nek trgovec….razumljivo – mora se s strankami družiti, po možnosti ob medijski podpori. Uživaj v sistemu, ki te tako osrečuje, meni je za srečo dovolj nekaj sončnih žarkov in nasmeh…pa še ti so lahko (oboji) fake
Prosim, da moderator zapre temo, ker za mrežni marketing se mora plačati po redni tarifi. Pa da vidimo to dobrodelnost:).
Nauk zgodbe: Dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost. Toda za vesolje še nisem popolnoma prepričan. – Albert Einstein

Hehehe…naj te razveselim z novico da se niti najmanj ne razburjam, kajti to so dejstva in se nimam za kaj sploh razburjat. Sem brez skrbi.
In pa še dodatno se ne razburjam, kajti oprosti za dejstvo ampak ti eden in podobni somišljeniki mi/nam ne igrate nobene vloge in iz principa ti kartice nikoli ne bi podarila. Zato pa so velika podjetja da popišejo take.
Ja moj jacuzzi kar fajn deluje, priznam, in z veseljem te povabim na kakšno kavico v svoj dokaj skromni dom, da uvidiš da NE GLEDAŠ z vseh zornih kotov kakor trdiš.
Sicer pa vsaj jaz osebno nimam nič proti če si proti kartici, proti dodatnemu zaslužku itd. To je konec koncev tvoj problem, za katerega pa ne krivi drugih. Ampak glede na to da v razliko od tebe, jaz za svoj trud in čas sama odrejam koliko je vreden, medtem ko ga večini vaši šefi odrejajo. Samo me torej zanima o kateri piramidi že govoriš?
Glej, kar želim povedati je tole: že če nimaš kaj lepega povedati o nekomu/nečem, raje potem ne govori ničesar. Kajti verjamem da tudi tebi ne bi bilo všeč, če bi tebi nekdo delal škodo. Konec konec itak nisi probal-a kartice….se čisto strinjam, tako da ne vem o kakšni škodoželjnosti in vsiljivosti je tu sploh govora. Vsi smo ljudje, vsak pa na svoj način živi.
koliko pa je tvoja tarifa?[/quote]
Ta podatek je dostopen izključno na ZS…in ne komurkoli :)[/quote]
če pa nisi prijavljena…

Ta podatek je dostopen izključno na ZS…in ne komurkoli :)[/quote]
če pa nisi prijavljena… :)[/quote]
? Biti neprijavljen/a ni ovira za to, da se dotični osebi ne more/sme poslati ZS
Bo prebrala, ko bo prijavljen/a

evo temica kjer sta se riba incalipso razkrili – edino kar obvladata je PRoTi .. vseeno čemu.
Vse ostalo je potem jasno
škoda le, da narava ni proti temu, da sta

imam predlog za člane lyonessa… IN PONUJAM TAKOJŠNJI 50 % (Z BESEDO PETDESET PROCENTNI) PRIHRANEK ter ravno toliko ZASLUŽKA!!!
recimo, da se jaz včlanim in namesto, da obstoječi član plača lyonessu 10 € za mojo včlanitev, plača MENI SAMO 5 €, ponavljam, za mojo včlanitev boste plačali samo pet EUR. ker kartice ne potrebujem in le-ta fizično ostane pri že obstoječem članu, lahko postopek ponoviva 7000 – krat (vsak teden).
zakaj bi morali celo življenje zgodaj vstajati in garati cele dneve, da lahko vaš šef bogati, se v službi ukvarjati s težkimi vprašanji in ugotavljati, kdaj termos steklenica ve, kdaj je zima in kdaj poletje???
po mojem sistemu boste zaslužili (5 x 7000=) 35 000 EUR na teden (kar si lahko tudi sami povsem enostavno izražunate s kalkulatorjem) in to POPOLNOMA BREZ DELA!!!! v samo enem mesecu si lahko kupite večsobno stanovanje v Ljubljani! in za to vam ni potrebno narediti popolnoma nič, kot vložiti SAMO 5 €.
ponudba samo za resne in tiste, ki ste pripravljeni na minimalni vložek SAMO 5 €.

Hehehee…..vidim da ti določene stvari SPLOH niso jasne, tako da dejmo se dobit vživo. Pusti na pvt svojo telefonsko da se dobimo.

Tako je Sergeja, tudi jaz jo uporabljam ze 4 leta in sem ogromno prihranila na racun vsakodnevnih nakupov, ki bi jih v vsakem primeru opravila

Dragi moji
Vsi tisti, ki pišete slabo o Lyoness-u predvidevam, da še niste preizkusili, ste bili kdaj izigrani ali pač nimate kaj pametnejšega za početi.
Zadeva je povsem preprosta.
Marketinška sredstva trgovci raje usmerjajo v učinkovit marketing, zato pa je sodelujočih podjetij iz dneva v dan več. Na nas pa je koliko od teh sredstev želimo vzeti. Lahko vzamemo le del skozi svoje nakupe nekaj privarčujemo, lahko se hobi angažiramo in kakšen euro zato prejemamo konstantno, ker je vezano na nakupe, le to smo počeli in vedno bomo počeli, lahko pa izkoristimo trenutek oddaje in se resneje posvetimo poslu.
Nekateri pač bodo, nekateri pa nikoli izkoristili. Se pa sprašujem zakaj potem uporabljate mobitel, še nekaj deset let nazaj je bila to popolna neumnost, danes pa…..
Vsekakor vas prosim, da preden pišete neumnosti si raje poglejte zakonodajo, namreč lahko sebi resno škodite in to vsekakor ni ok. Če pa s tem škodite še drugim, ki v tej državi in drugje po svetu lahko zaradi nekaj eur v denarnici preživijo, je pa res žalostno, da obstajate in pravijo, da za vsako “žlehtno” rit vedno šiba raste, ne pozabite tega nikoli..
Vsekakor pa se vsem tistim, ki uporabljate zahvaljujem, ketr istočasno pomagate otrokom in družinam v stiski (pozor ne iz svoje denarnice ampak od sredstev, ki jih je trgovec namenil učinkovitemu marketingu).
več na http://www.lyoness.tv in se sami prepričajte oz. na http://www.lyoness-cff.org/
Vsekakor želim vsem lep dan/teden/mesec/leto/življenje in ne pozabite:
“če že ne morete pomagati, tudi ne škodujte zaradi nevednosti in neznanja ali nevoščljivosti”
http://www.mylyconet.com/brankoburja/%5B/quote%5D
Mene pa zanima povezava BB teama, bodi boljši oziroma be better, katerega mislim da fura ravno tale gospod Branko Burja in Lyonessa. A to drži, da BB team “krade” članstvo Lyonessu in se gre paralelno piramido? In ima posebne metodetargetiranja podjetnikov, po domače povedano nategovanja. S tem, da tisti, ki nateguje folk ne sme omenjat Lyonessa.
Na FB pa vsi skupaj delujete že malo prismojeni z objavljanjem sporočil, kako boste čistili svoje frende in imeli samo še poslovne partnerje. Pa ravno vi težite s temi svojimi kozlarijami vsem ljudem. Poslovne my ass! Vi niste niti p od poslovnega! Ste nategovalci naivnih ljudi in pohlepneži! vaše “poslovne” objave so vredne blokade in izbrisa, vaše delovanje bi pa morala kakšna inšpekcija malo pregledat. Zvsemi “poslovneži” vred, zaposlenimi v javni upravi, kis e 24/7, torej tudi v času službe, oglašujejo na spletu s tem svojim “biznisim”

Lyoness je piramida in vsak normalen človek se bo temu raje izognil.
Be Be team dela slovensko piramido preko Lyonessa. Zaenkrat jim to uspeva, ker se pri nas nima nihče časa ukvarjat z gospodarskim kriminalom.
Ni toliko sporen Lyoness kot je sporen BB.
https://www.accc.gov.au/media-release/accc-takes-action-against-alleged-pyramid-scheme-operator

e dragi moj flashgordon. ti pa si patron. minilo je že kar nekaj let in kartica še kar deluje. zanimivo ne? ti in tvojih 20% pousta ki si jih nekje omenu. pa saj tudi tistih 20% lahko upoštevaš not.
Če ste pa ljubosumni na unga ki se je to spomnu je pa to vaš velik problem. spomnte se vi kaj tazga če ste tolk pametni

sam tolko bi še red dodal. dokler ni nobene članarine in podobnih zadev je po moji oceni to čisto cool. če se pa dva groupa med sabo dajeta je to za nas obične potrošnike pa še tolko bolše ker boš šel tam kjer ti bo kdo več dal oz. ponudil, a je tako.
torej, bol ko si skačejo v zelje, bolše je za nas.
če si pa hoče kdo ustvarit kariero je pa to čisto druga pesem ki je ne priporočam glih vsakemu ker to ni za vsakega.
in ja, še to. če hočeš kej dobit je treba za tudi kej nardit in kej dat. že zdrava logika in zdrava pamet povesta; če lota ne igraš ga tudi dobit ne moreš.
moja ocena, Lyoness je čisto ok

Jaz sem nekoč celo prišel do te kartice, po mučnih mesecih čačkanja (dopisovanja) z njim. A sem potem na vse pozabil. Tudi brezposelni kolega, ki me je v to natunkal, je rekel, da do danes še ni dobil nič v tej verižni igri.
Po bone sem moral hodit v en kafič. Zapravil sem več na bencinu. Obljubljali so celo, da bom lahko na OMV tankal. Slišalo se je obetavno, saj bi na leto nazaj dobil kakih 100€. Pa sem bil žleht in vprašal na OMV, kaj je na tem. Služba za odnose z javnostjo je zavrnila, da bi karkoli obstajalo na to temo.

Amm navedel si podatek da se je treba pelat 30 kmto je pa čaki kuk že 6 EUR pri normalni vožnji Slovencev. Pozabu si pa da je Špar že skor v vsaki vasi Müller pa Merkur pa skor v vsakem mestu tko da lepo prosim ne širte straha ker ga ni lejte zgubit nimate kej vložek je pa 100 EUR ja sam se ti teh 100 EUR povrne v 3h mescih LP

Lep pozdrav vsem ki se tu na forumu kregate glede Lyonessa. Pač tam čujem, da je to nateg, en se meni, da je to piramida, tret je zadovoln, četrt pravi, da so tisti, ki so zadovolni le moderatorji, ki bi radi zaslužli, peti piše, da je Švica tožla Lyoness (dobr da Lyoness in Švica njega ne tožita za navajanje lažnih dejstev) … skratka bla bla bla POUNA USTA SO VAS USEH. Skritiziru bom vse vas une ki ste proti in une k ste za.
Najprej si poglejmo kaj je piramida. Gre za zadevo k je en človek na vrhu, dva se mu prdružta zberejo dnar tret pa četrt prieta in uni taspodnji, ki pač nasedejo vlagajo k bedaki (1000 eur). Lyoness sistem deluje nekako drugače. Res je da ima direktor bajno plačo ampak jo ma lahko tut nekdo ki se ful zavzame za stvar. Tukej namreč tistim ki so na koncu vaše “Egiptovske piramide” ni potrebno vložit nič. Pač uporablajo kartice uni nad njimi pa pač služjo in bol ko si pri vrhu več boš služu.Pać prtožujete se kr ste fouš sosedu k je bil dve lete prej v Lyonessu pa ma Mercedeza parkiranga pred bajto. Sam morte vedet da je model za to delu ko butl. Itak ti dnar ne pade na bučo.
In če se odločiš da boš delu pa vložiš 100 EUR. Kul pač al nehaš kadit pa ušparaš 120 eur na mesc pač nečemu k ti škod se odrečeš za mesec in vložiš v to. Če se ti ne povrne lej pa en mesc nis kadiu pa si ušparu neki a ne pa še zdravje si si mal popravu supr. Tko da js bi vam lahk o tem razlagu res bale cajta ampak ne mislem pač usi mate skup sprane buče. Aha zej pa vi k to tako hvalte. Da vam jebem matr usem po spiski. Vi pravte eni ka je to u izi zaslužt. NIIII delat morš ko bedak klicat mail gledat … če pa tega ne delaš si pa pač u pizdi in zaslužeš 12 eur na mesc. Ampak spet neki maš ne ? u glavnem pejte na tečaj logike da bote pogruntal sistem pa pol pište naprej.
LP usem Lynesovcem in AntiLynesovcem

Nehajte nategovat ljudi. Ali ste pokvarjeni osebki ali pa zelo, zelo naivni.
Jst jih kar nekaj poznam iz Lyoness kulta. Vsi sanjajo o mercedesih in bajnih zasluzkih. Noben ne zasluzi nic. Niti izven Lyonessa. Vsi zivotarijo.
Sem jim parim skusal pomagat, pa ne gre. Oni vedo bolje.

Lyoness v kratkem: zapravi dosti da boš lahko drobiž prišparal. Recimo na leto si kupiš za 1.000 EUR oblačil in verjetno dobiš par deset EUR nazaj…jupi.
Ni piramida…je mrežni marketing…isto sranje drugo pakovanje.
Če si prišel not ob samem začetku potem mogoče je kaj, drugače pa kot sem rekel, ali si naiven ali pa si baraba in naiven.
Bruham…

Ta debata se poteka?

… najvecji mrezni/piramidni/network ali whatever; (ga cenim sicer) Jezus Kristus. Imel je stotine clanov, 12 premiumov, od katerih so bili 4 tapravi liderji in so zadevo speljali do danasnjih ljudi kot eno najvecjih verstev sistemi vsi isti, cilji in imena drugacni, in hvala Lyonessu za mojih 91,63€ cashbacka letos, stalo me je dvakrat it na predstavitev. Ce pa mislite, da niste del piramide, samo poglejte kje delate, vasa podjetja delujejo po piramidnih sistemih, zato vas pa tako motijo networki.
Laz, da kdor prej pride prej melje.
Resnica, da je tudi tradicionalno delo posteno (se ne branim sam tezkega dela)
Resnica, penzij ne bo, se bo treba znajt in nobenega ne zanima kaj bo z vami!
Resnica, network zidas cca 7 let in vlozis cca 5000€ preden dobis svojega bmw-ja
Resnica, sedez je spet v Avstriji, in Billa je oznanila svojo cashback kartico
Resnica, ti k si zihr glava druzine stojis na vrhu piramide, ce pa nisi pa moras poslusat druge k so nad tabo

Da vam tistim se usta zaprem … ko greste do bivsega najboljsega soseda, vprasajte poslovodjo naj vam zrihta informacije … kolko zelenjave in mesa se je zmetalo stran k je tako velika piramida, da se sami ne vejo kaj dajat v akcijo! Ce se ti zdi posteno 20 ton odlicnih breskev stran zmetat samo zato ker niso v vsecni embalazi, k bi ti lahko prodali za 22c/kilo ampak se jim ne splaca recejo …?… me zanima koliko vas skeptikov ima merkator piko v denarnici? No comment

Glede na to da podjetje posluje v 47 državah in sodeluje z največjimi nogometnimi klubi, z moto gp, formula 1, OMW, Spar in še več kot 140.000 trgovci širom sveta, stvar sama po sebi ne more biti nateg, saj se tovrstna podjetja z vsemi svojimi odvetniki verjetno ne bi kar vkjučila v neko piramidno shemo.
Stvar je preverjena in garantirano deluje, pa prosim ne bodite slovenclji, ampak poglejte malo širše.
Pa lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.