Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice M HOLIDAY-MERCATOR

M HOLIDAY-MERCATOR

ALI JE KDO ŽE IMEL IZKUŠNJE Z AGENCIJU M HOLIDAYS D MERATORJA. KAKŠNE SO BILE IZKUŠNJE?

Jaz osebno ne…Je pa bila letos z njimi moja svakinja v Turčiji in je bila extra zadovoljna,tako da so celo podaljšali za en teden…
LP

z M holidaysom še nismo potovali, smo pa bili lani za krompirjeve počitnece na otoku krku sTuš potovanji in smo imeli zelo dobro organizirane počitnice, cena hotel je bila recimo nižja kot pa če bi šli prek palme ali pa kompasa in vse je štimalo tako kot smo se dogovorili.

Mi hodimo že od kar imajo zbiranje zvezdic in smo bili v Luciji v Portorožu (4x), LIfeclass – Portorož (1) in ta teden v Opatiji. Vedno smo bili zadovoljni. Tudi vedno pogledam cene hotela in njihovo ponudbo.

Sedaj v Opatiji je bilo prijetno. Hotel je star, malo zmatran, bi rabil nekaj ploščic zamenjat in malo barve ne bi škodilo. Vendar pa so obroki raznoliki – sploh glede na število gostov – ni bilo drena, osebje zelo prijazno, ustrežljivo. Voda v bazenu je imela 31 stopinj, kar nam je ustrezalo.

Če bo še kdo šel, mu priporočam v kavarni Milenij torte – ker so res super, cena pa okrog 15 kun.

Mislim, da za hotel z dvema zvezdicama kar v redu.

New Report

Close