M/Ž čvek šel..
..v qurac?! Kaj se dogaja s čvekom? Ste se stalni akterji, ki ste kraljevali tukaj nekaj let, naveličali drug drugega ali ste si enostavno povedali vse? 🙂 Bilo je zanimivo občasno sodelovati tukaj, še bolje vas pa brati.
Ja škoda no..
Resnični je postal žmč nezanimiv, ker se je vsaka tema sprevrgla v medsebojno obračunavanje, dokazovanje, postavljanje vedno eni in istih akterjev…. čemur ni nihče od pristojnih znal naredit konec.
v bistvu iz njega ☺ .. (Ž) pa so ga abortirale ☺
vsake toliko časa pokukam.. pa skoz eni in isti fajti istih osebkov. Očitno pa so ti osebki imeli več različnih profilov, saj je res čudno, da so kar vsi poniknili..
ma un ŠČ je tud en podenj, samo tam pa še visim. Je bat ga.
Dve leti je že ta čvek preluknjan podn.
Poletno mrtvilo, ker so menedžerji, fakultetni profesorji, direktorji velikih firm in ostali visoki MON-ovski forumski funkcionarji skupinsko odšli na Havaje z odsluženo veteranko Lepolasko, s sabo so vzeli veliko sončne kreme z visokim faktorjem zaščite zaradi nevarnosti sončnega izpostavljanja starostnih peg in predvsem vazelina, ker jim za pljuvanje na roko prav tako zmanjkuje sline. :))
O Matjažko! Vsaj ti še migaš 😉 Tudi malo bolj groba izmenjava mnenj ima svoj čar kajne? 😀 Se pa že toliko poznate, da bi prav prišlo malo sveže krvi, po moje.:)
Jaz sem vedno poln energije, do plafona, migam kot živahen črvek v japki, še malo in se bom pregrizel čez lupino.
Foruma je konec zaradi netolerance različnosti.
foruma je konec, ker se povprečni slovenski luzer nima o čem pogovarjat, razen tega, kako je nasprotni spol grozen in da se šihta ne da dobit brez vez. pol smo pa že izčrpali teme. zato smo tud narod alkoholikov – če si zadet ko kanta, te ne skrbi, da bi se moral pogovarjat. najt nekoga, ki je sposoben razvit normalen pogovor (in te posluša zraven), pa da te ne gleda ko tele, je že prava umetnost.
no ja, foruma ni konec, še vedno je tu le čaka na nove akterje. 😉
Tako se govori! 😉
Škoda je samo umret!
Škoda je samo umret![/quote]
O tem bi se pa dalo debatirat.
da so imeli nekaj različnih profilov in so z njimi pisali kot kao druge osebe. je šel pajek, je šla dvanajstica, je šel večno sveželočeni, je šel… vsi ostali z njimi.
N starševskem pa je opaziti matjažka, njega, robi je bil že pej tam, tebe in vrtinco(sem bila prepričana, da sta vidve ena in ista oseba, tako slično vaju je bilo brati), antilopa je tudi tam. marko je na ljubezenskih in čustveni, kjer je bil že prej. Kje pa je ribica in tista črna gospa z cigaretom in kulturni v no name nikih pa ne vem. samo te forume sem pogledala in to sem videla. Ja, jaz sem pa večinoma v starševskem. Ni mi še uspelo dol se skidat.
pa bi tako rada slišala od teh, ki so tu toliko let viseli, kako so kar seknili. Eno leto sem tu. a je edina rešitev v 10 letnem visenju tu? JOJ ne, pomagite mi!
To je to. 3-4 ljudje so napolnili celoten cvek.
Pokaži se pod registriranem
niku!
Pokaži se pod registriranem
niku![/quote]
Ja pokaži se, tudi jaz sem firbčna, kdo si. 😉 Mogoče nam pa uspe celo čvek obdržat. Nekaj starih in nekaj novih, pa bi morda šlo :))
Ma, ja, na starševskem so tisti, ki že imajo otroke, in tisti, ki se šele pripravljamo, kakor midva z Antilopo, da se kaj naučiva od njih, kako otroka pravilno držat, kako ga previt, nahranit in podobno. 🙂
Sprijaznite se, da gre življenje naprej. Ne tolk travmirat in se ozirat nazaj, kje je kdo bil, zakaj ga ni več, kje je zdaj, kdaj bo še kje…je popolnoma vseeno, ker se vsak zase odloča. Čas je, da se ne opirate več na druge.
Tako kot bi bil zate čas, da si najdeš službo in se končno postaviš na zadnje tace. Ne bo očka večno živel, da te bo futral, tako staro dondo.
Tako kot bi bil zate čas, da si najdeš službo in se končno postaviš na zadnje tace. Ne bo očka večno živel, da te bo futral, tako staro dondo.[/quote]
Dragi Fidelio, moj oče je že zelo dolgo pokojni, praktično toliko časa, da se ga skorajda ne spomnim več. Redno službo imam od dokončanega faksa naprej, brez premora. Med študijem sem delala preko študentskega servisa. Še kaj?
A vidiš, kako se ti ne sanja…
Srečno kekec!
…hmm…nwm zakaj bi tale čvek bil mrtevv ali šel v k…..
kljub vsemu v nekaj dneh čez 430 ogledov :)))
aha to s(m)o pogrebci
Ogledi si itak odvisni od naslova teme kar sicer ni bil point :)) Včasih so se odvijale debate tudi z 200-300 komentarji, ceprav zadnje čase so bila to vglavnem prepucavanja enih in istih pa daleč od same teme..
men bi blo najbolj ušeč če bi vsi odpirali teme ,komentirali,kot neprijavljeni……
moderatorji pa naj opravljajo svoje delo……
bi me pa zelo razveselilo ,če bi odprla kakšno temo lady Goldfish,Margot,Senza in posebej Zlatolaska ..;))ta bi še mrtvega oživela :)))
Forum je zaprt za komentiranje.