M/Ž čvek šel..
Kdo pa si ti?
Bolobil?
Pokaži se pod registriranem
niku![/quote]
Ja pokaži se, tudi jaz sem firbčna, kdo si. 😉 Mogoče nam pa uspe celo čvek obdržat. Nekaj starih in nekaj novih, pa bi morda šlo :))[/quote]
Ni registriranega nika. občasno pokukam sem. Ker imam odličen spomin, si pač zapomnim.
Ona afna- meni ni do tega, da začnem še tu sodelovat. jaz bi se rada skinila z mona dol. To je vse. Nekajkrat sem forumaše naprosila za idejo kako, pa ni nihče odgovboril. Pa saj vem, da smo vsi v istem šmohu. Zato bi tako rada vedela, kaj je recimo dolgoletni stalni obiskovalec v sebi preklopil, da je skenslal mon. Pa nočem deset let na monu viset no ;((((((((.
To je to. 3-4 ljudje so napolnili celoten cvek.[/quote]
No, to je edini logični zaključek, če pa z odhodom treh odide kar cela klapa ;)).
Ma, ja, na starševskem so tisti, ki že imajo otroke, in tisti, ki se šele pripravljamo, kakor midva z Antilopo, da se kaj naučiva od njih, kako otroka pravilno držat, kako ga previt, nahranit in podobno. :)[/quote]
ma na starševske imaš vsega po malem. Preveč politike, preveč analca, oralca, preveč samskih, ki stalno nekaj išečejo, preveš starševskih zadev.. ma vse. pa je kr neki iz samo enega razloga- ker folk želi samo svoje mnenje uveljavit. Ker hočejo biti slišani. Slišati drugega pa se ne potrudijo. vbistvu je vse skupaj eno prepucavanje in nič drugega. mogoče bo pa ta uvid moja brca za skinit se dol ;).
Ma, ja, na starševskem so tisti, ki že imajo otroke, in tisti, ki se šele pripravljamo, kakor midva z Antilopo, da se kaj naučiva od njih, kako otroka pravilno držat, kako ga previt, nahranit in podobno. :)[/quote]
ma na starševske imaš vsega po malem. Preveč politike, preveč analca, oralca, preveč samskih, ki stalno nekaj išečejo, preveš starševskih zadev.. ma vse. pa je kr neki iz samo enega razloga- ker folk želi samo svoje mnenje uveljavit. Ker hočejo biti slišani. Slišati drugega pa se ne potrudijo. vbistvu je vse skupaj eno prepucavanje in nič drugega. mogoče bo pa ta uvid moja brca za skinit se dol ;).[/quote]
Tako kot tukaj. Večina drugačne ne zmore niti tolerirati, kaj šele, da bi jih poskusali razumeti.
Folk se očitno hodi in so hodili , sproščat svoje frustracije sem gor, nesposobni neke kulturne debate..
Tudi jaz zapuščam mon, ker mi enostavno ni vec zanimiv.
Morda čez čas pridem pokukat ampak trenutno ni tukaj ničesar, kar bi me pritegnilo.
Ampak pritegnilo te pa je. 🙂
brcanje trupla ni junaško dejanje
No, pa sem mislila, da bom našla stare prijatelje tle gor…
A sem to mogoče jest? haha Evo me :)))
Ja pokaži se, tudi jaz sem firbčna, kdo si. 😉 Mogoče nam pa uspe celo čvek obdržat. Nekaj starih in nekaj novih, pa bi morda šlo :))[/quote]
Ni registriranega nika. občasno pokukam sem. Ker imam odličen spomin, si pač zapomnim.
Ona afna- meni ni do tega, da začnem še tu sodelovat. jaz bi se rada skinila z mona dol. To je vse. Nekajkrat sem forumaše naprosila za idejo kako, pa ni nihče odgovboril. Pa saj vem, da smo vsi v istem šmohu. Zato bi tako rada vedela, kaj je recimo dolgoletni stalni obiskovalec v sebi preklopil, da je skenslal mon. Pa nočem deset let na monu viset no ;((((((((.[/quote]
Ne vem, če sem ravno “dolgoletni stalni obiskovalec” ampak nekaj časa sem zapravila tu gor.
Ne razumem kako ga ne moreš skenslati, če bi ga rada. Pač ne greš več gor, če ti ni. Ane?
Ona afna- meni ni do tega, da začnem še tu sodelovat. jaz bi se rada skinila z mona dol. To je vse. Nekajkrat sem forumaše naprosila za idejo kako, pa ni nihče odgovboril. Pa saj vem, da smo vsi v istem šmohu. Zato bi tako rada vedela, kaj je recimo dolgoletni stalni obiskovalec v sebi preklopil, da je skenslal mon. Pa nočem deset let na monu viset no ;((((((((.[/quote]
Ne vem, če sem ravno “dolgoletni stalni obiskovalec” ampak nekaj časa sem zapravila tu gor.
Ne razumem kako ga ne moreš skenslati, če bi ga rada. Pač ne greš več gor, če ti ni. Ane?[/quote]
Ehh, meni se zdi podobno kot cigaret, nekak te zasvoji, zleze pod kožo. Tut, če že misliš, mam dost, greš nazaj pogledat, mrbit, čist sam mrbit, je pa margot še kaj odgovorila( itak da je :-))) in pol te spet zasrbijo prsti in evo, karavana gre dalje,…
Drugače pa ja, ko te zagrabi da vtipkaš mon, bejži stran in začni delat trebušnjake. Sam kaj ko men nekak ne rata…zato sem rajš tuki še. zaenkrat. ker drgač bi se lohk zgodil, da bi šla v kontra primeru hladilnik odpret….
A sem to mogoče jest? haha Evo me :)))[/quote]
Lahko bi rekli mladenka, kakšna črna gospa? 😛
Ne razumem kako ga ne moreš skenslati, če bi ga rada. Pač ne greš več gor, če ti ni. Ane?[/quote]
Ehh, meni se zdi podobno kot cigaret, nekak te zasvoji, zleze pod kožo. Tut, če že misliš, mam dost, greš nazaj pogledat, mrbit, čist sam mrbit, je pa margot še kaj odgovorila( itak da je :-))) in pol te spet zasrbijo prsti in evo, karavana gre dalje,…
Drugače pa ja, ko te zagrabi da vtipkaš mon, bejži stran in začni delat trebušnjake. Sam kaj ko men nekak ne rata…zato sem rajš tuki še. zaenkrat. ker drgač bi se lohk zgodil, da bi šla v kontra primeru hladilnik odpret….[/quote]
Ja, točno tako je. Cigaretov se sicer nisem nikoli odvajala, sem se pa Sharka in to 10 let. ;((((.
Tako da, ni tako preprosto.
Hehe, Raglja, hvala za nasvet. Drugače redno delam trebušnjake, tako da ne bo palilo v času na računalniku. Problem je, ker rabim računalnik za določeno delo in vmes, ko je pavza, izkoristim čas za viset na monu. No, pa saj verjetno veste vsi, kako je to. Tisti dan, ko računalnika ne rabim, ga ne vklopim in ni želje za to. A čim sem gor, je že..
A sem to mogoče jest? haha Evo me :)))[/quote]
Lahko bi rekli mladenka, kakšna črna gospa? :P[/quote]
No, pa mladenka v črni oblekici in cigaretom v roki ;))).
Forum je zaprt za komentiranje.