ma kdo si nabavi tako odurnega in zlobnega psa
danes sem na sprehodu videla žensko z dvema takima psoma – brrrrrrr kaj bolj odurnega pa še ne, v živo so še grši. in prav zlobni zgledajo. samo čakajo, da lahko koga razmesarijo. poglejte te zlobne oči no! in ta babnica teh psov ne obvlada, ker sta jo vlekla kot igračko. če bi se zapodila v koga jima ne bi mogla nič! a ne morejo prepovedat “industrijo” takih psov?
[img]http://i374.photobucket.com/albums/oo190/Laricka96/argentine_dogo_02.jpg[/img]
Pes sam po sebi ni nikoli zloben. O lepoti in nelepoti, bi se dalo debatirati!
Več ljudi ogrizrjo tisti mali štepclni “na baterije”, ki z lajanjem in renčanjem samo pozdravljajo, če verjameš!
Sicer pa pri nas kupujejo psa tako kot avtomobile. Zato da je sosed zavisten.
Ni res, sem gledal posnetek tega kar govoriš in ta posnetek je bil tudi uporabljen kot dokaz da ta ženska ni kriva in psa ji nista ušla , imela jih je na povodcu zlatko je pa ušel čez vrata na dvorišču in enega napadel , in napadeni je zlatkota brez težav zagrabil za vrat in držal ob tla , ni ga grizel niti otresal z glavo kar bi bilo konec za zlatkota, samo ob tla ga je držal, je pa res da drugi njen pes se ni vmešal v ta boj temveč mirno čakal ženska pa je poskušala osvoboditi zlatkota izpod njenega psa, po dolgem času in s pomočjo drugih ji je uspelo , zlatko je bil minimalno ranjen dobil je nekaj šivov lastnik pa kazen ker je pes napadel drugega psa ki je bil na povodcu , pes od te ki jo ti imenuješ babnica je ravnal popolnoma instiktivno v obrambo gospodarja , zlatko je prinorel z dvorišča in napadel , posledice pa na srečo minimalne .
Ni res, sem gledal posnetek tega kar govoriš in ta posnetek je bil tudi uporabljen kot dokaz da ta ženska ni kriva in psa ji nista ušla , imela jih je na povodcu zlatko je pa ušel čez vrata na dvorišču in enega napadel , in napadeni je zlatkota brez težav zagrabil za vrat in držal ob tla , ni ga grizel niti otresal z glavo kar bi bilo konec za zlatkota, samo ob tla ga je držal, je pa res da drugi njen pes se ni vmešal v ta boj temveč mirno čakal ženska pa je poskušala osvoboditi zlatkota izpod njenega psa, po dolgem času in s pomočjo drugih ji je uspelo , zlatko je bil minimalno ranjen dobil je nekaj šivov lastnik pa kazen ker je pes napadel drugega psa ki je bil na povodcu , pes od te ki jo ti imenuješ babnica je ravnal popolnoma instiktivno v obrambo gospodarja , zlatko je prinorel z dvorišča in napadel , posledice pa na srečo minimalne .[/quote]
Hahahahaha to si zihr ti.
http://www.dailymotion.com/video/xxszww_psom-nagobynike_news#.US0WkFewBbw
Kaj je to? Kdo je dobil kazen? Ne mi muda za bubrege prodajat!
Kdo je pa kužke prijavil na pridnega kužka?
http://www.dominvrt.si/clanek/priden_pes/rio-in-neon.html
Seveda se je pa nesposobna lastnica potrudila, da so brisali njeno sramoto.
rada bi vas videla, ko bi mimo vas šli dve taki mrcini in bi renčali in vas gledali kot plen, lastnica pa ju komaj zadržuje in vidiš, da samo malo manjka, da se psa strgata s povodcev. jaz sem kar otrpnila in me je bilo ful strah. res ne vem zakaj si te ženščine nabavljajo take opasne pse, ki jih ne morejo kontrolirat. pa ne mi zdaj s temi floskulami, da največ ugrizov povzročijo zlati prinašalci (ja zato ker jih je največ) pa da ni nevarnih pasem bla bla bla noben zlati prinašalec te ne more tako razmesarit tako kot tale bela pošast. in ne govorite mi, da nima zlobnih oči, ker jih ima, zlobne in krvoločne. saj ta pes je bil ustvarjen za ubijanje!!!
Ni res, sem gledal posnetek tega kar govoriš in ta posnetek je bil tudi uporabljen kot dokaz da ta ženska ni kriva in psa ji nista ušla , imela jih je na povodcu zlatko je pa ušel čez vrata na dvorišču in enega napadel , in napadeni je zlatkota brez težav zagrabil za vrat in držal ob tla , ni ga grizel niti otresal z glavo kar bi bilo konec za zlatkota, samo ob tla ga je držal, je pa res da drugi njen pes se ni vmešal v ta boj temveč mirno čakal ženska pa je poskušala osvoboditi zlatkota izpod njenega psa, po dolgem času in s pomočjo drugih ji je uspelo , zlatko je bil minimalno ranjen dobil je nekaj šivov lastnik pa kazen ker je pes napadel drugega psa ki je bil na povodcu , pes od te ki jo ti imenuješ babnica je ravnal popolnoma instiktivno v obrambo gospodarja , zlatko je prinorel z dvorišča in napadel , posledice pa na srečo minimalne .[/quote]
Seveda se je pa nesposobna lastnica potrudila, da so brisali njeno sramoto.[/quote]
Ne se smešit no, daj poglej kaj si napisala, njena psa sta ušla in napadla ( dvojina ) na posnetku se vidi, da nista ušla eden je še na povodcu drugi pa normalno da se ji je spulil iz rok in drži zlatkota ob tla , ta posnetek je bil tudi na tv in kinolog je komentiral, pes je branil lastnico ker je zlatko ušel z dvorišča in pritekel točno pred to žensko in njene pse .
Očitno imaš ti neke težave s to lastnico da takole potvarjaš čeprav se na posnetku vidi da to kar si napisala ni res .
Tole pa so bučke, nisem še videl psa na sprehodu, ki je na povodcu in kar brez vzroka renči na mimoidoče, imam psa in sem vsakodnevno na sprehodu, srečujem lastnike s svojimi psi in nikoli ne renčijo , ja psi eden na drugega se zgodi, da bi pa iz čistega mira renčal na nekoga ki gre mimo je pa laž, daj si zmisli kaj drugega bolj verjetnega .
Seveda se je pa nesposobna lastnica potrudila, da so brisali njeno sramoto.[/quote]
Ne se smešit no, daj poglej kaj si napisala, njena psa sta ušla in napadla ( dvojina ) na posnetku se vidi, da nista ušla eden je še na povodcu drugi pa normalno da se ji je spulil iz rok in drži zlatkota ob tla , ta posnetek je bil tudi na tv in kinolog je komentiral, pes je branil lastnico ker je zlatko ušel z dvorišča in pritekel točno pred to žensko in njene pse .
Očitno imaš ti neke težave s to lastnico da takole potvarjaš čeprav se na posnetku vidi da to kar si napisala ni res .[/quote]
No danes sta ji pa očitno ušla oba. Branil gor ali dol, ona nima kaj početi s psom, ki ga ne obvlada. Dokler bodo ljudje nabavljali pse zaradi statusnega simbola, jim res privoščim, da jih v zavetju doma napadejo.
Kaj je še povedal kinolog? Sem prepričana, da ni branil lastnice, ki je že pred incidentom v javnosti obelodanjala svoje težave s psoma.
Tole pa so bučke, nisem še videl psa na sprehodu, ki je na povodcu in kar brez vzroka renči na mimoidoče, imam psa in sem vsakodnevno na sprehodu, srečujem lastnike s svojimi psi in nikoli ne renčijo , ja psi eden na drugega se zgodi, da bi pa iz čistega mira renčal na nekoga ki gre mimo je pa laž, daj si zmisli kaj drugega bolj verjetnega .[/quote]
Če nisi videl, še ne pomeni, da ne obstajajo. S sosedo sva šli na sprehod, ona je imela psa na povodcu, jaz pa sem vozila njen voziček z otrokom. Naenkrat iz hriba pridivja besen bulmastif, voziček sem takoj porinila v živo mejo, da ne bi napadel otroka. Lastnica podivjane zveri se je tako prestrašeno drla, da se mi je življenje že odvilo pred očmi. Hvala Bogu je dol priletel najbrž njen mož in se zadrl na psa. Ta je utihnil in se s sklonjeno glavo vrnil nazaj gor.
GROZLJIVKA!!!!
Na tem posnetku se nič ne vidi, da je “zlatko” ušel in napadel lastnico, ampak se vidi samo, kako ta bela mrcina davi zlatkota, lastnica mu pa nič ne more. Najprej ga boža (halo!!!!), potem ga tepe, potem ga en tip z desko tepe, potem ga poliva z mrzlo vodo, potem ga ena ženska z metlo, ampak nič ne pomaga. Lastnica ne obvlada bele mrcine in bi ji ga morali odvzeti. Kaj pa če bi takole zgrabil otroka? In ta histerična, nepsoobna ženska ima celo dve taki beli mrcini! Groza, kakšni vse ljudje imajo nevarne pse.
Očitno imaš ti neke težave s to lastnico da takole potvarjaš čeprav se na posnetku vidi da to kar si napisala ni res .[/quote]
No danes sta ji pa očitno ušla oba. Branil gor ali dol, ona nima kaj početi s psom, ki ga ne obvlada. Dokler bodo ljudje nabavljali pse zaradi statusnega simbola, jim res privoščim, da jih v zavetju doma napadejo.
Kaj je še povedal kinolog? Sem prepričana, da ni branil lastnice, ki je že pred incidentom v javnosti obelodanjala svoje težave s psoma.[/quote]
Čedalje bolj se smešiš, kje pa vidiš da sta ji ušla, avtorica je napisala, da ima neka ženska take pse in nalepila sliko iz interneta hahahahahaha daj nehaj no , to ni pes od te ženske zgolj slika pasme psa, ki ga je avtorica danes videla , pokrij se z ušesi in tihoooo da ne boš še večje bedarije napisala.
Tole pa so bučke, nisem še videl psa na sprehodu, ki je na povodcu in kar brez vzroka renči na mimoidoče, imam psa in sem vsakodnevno na sprehodu, srečujem lastnike s svojimi psi in nikoli ne renčijo , ja psi eden na drugega se zgodi, da bi pa iz čistega mira renčal na nekoga ki gre mimo je pa laž, daj si zmisli kaj drugega bolj verjetnega .[/quote]
In če ti nečesa niis videla pomeni, da to ne obstaja?
No, zdaj pa rečte, da je tale babura normalna!
“Neposlušnost. Ko smo vsi tri je na sprehodu, vedno uboga samo en. Kdo bo ubogal, se odločita ona dva, ne jaz. Če je v bližini kakšen drugi kuža ali druga oseba, pa ne posluša nobeden več. Do drugih psov sta prijazna in igriva, zato ju le s težavo odvlečem stran. Med sprehodom po mestu pa sta ‘zaradi vonjav’ in vsega novega tako zmedena, da me vlečeta vsak na svojo stran. Da pri njima kaj dosežem, moram biti jezna, kar mi ni všeč.”
Ime in priimek lastnika: Nina Trdin
Ime psa: Rio in Neon
Starost psa: 18 mesecev
Pasma: Argentinski dogi
Opis težave
Neposlušnost. Ko smo vsi tri je na sprehodu, vedno uboga samo en. Kdo bo ubogal, se odločita ona dva, ne jaz. Če je v bližini kakšen drugi kuža ali druga oseba, pa ne posluša nobeden več. Do drugih psov sta prijazna in igriva, zato ju le s težavo odvlečem stran. Med sprehodom po mestu pa sta ‘zaradi vonjav’ in vsega novega tako zmedena, da me vlečeta vsak na svojo stran. Da pri njima kaj dosežem, moram biti jezna, kar mi ni všeč.
Psa sta na povodcu, zlatko pa ne..
Zakja ga boža ? Da ga pomiri. Če bi mal pogledal, vi videli, da bolj so psa polivali z vodo pa tolkli z dilami, bolj je držal zlatkota.Oz pometal z njem.
Če bi bil pes res tok dviji, kokr si vi mislite, od zlatkota ne bi ostalo nič, pa tudi ta drug pes bi že zdavni napadel. Pa napadel bi tudi unega z dilo in unega z vodo….
Je pa tole čudovita pasma, samo mora imeti močnega lastnika ( vodjo ). Samo zato so take pasme problematične, ker jih večinoma izbirajo napačni ljudje. Če je lastnik pravi, so pa čudoviti.
Vidim, da to babše, ki ne zmore držati psov veselo pisari in se brani po forumu.
Kaj me briga čigava je slika, jaz itak ne poznam nikogar s to pasmo in niti ne bi mogla ločiti.
Čisto logično je, da ni prav veliko kokoši z dvema podivjanima belima argenitinskima dogama v Sloveniji. Evo draga, po tem sklepam, da je to ista ženska, ki jo bosta lepega dne ti dve dogi raztrgali. Upam, da ne pride na vrsto kakšen otrok pred njo.
Očitno ma ta znešana baba še vedno ta dva psa.
http://magnificoblanco.com/en/potomci/eragon-rio-i-elano-neon-magnifico-blanco