Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ma ne vem no…sm čudna

ma ne vem no…sm čudna

oba poročena, jaz 30, on 36, poznava se že dolgo, pa so se kr na lepem začeli mal bolj vroči mejli, pa smsi….pa dve pijački…po pijači obakrat mal nežnosti v avtu…skratka…dala sem mu vedet da si ga želim, tudi on mi je napisal smse, da komej čaka moj dotik, moj poljub…..žal je po pijači za kaj več zmanjkalo časa….pa sva se zmenila, da se slišiva in si ob naslednji pijači vzameva malo več časa……

no in pol ne duha ne sluha o njem…sem ga klicala, mejlala, sms….je rekel, da ima trenutno druge težave. OK, ni blema. Pa mine 1 mesec…pa spet mal kličem, pa se pogovarja pa ko prideva do točke zakaj se nič ne javi, spet očitajoče: Počaki, da najdem čas zate….mam v službi neki, pa doma pa na vrt….
no in pol men že mal dost…ga spet pokličem, pa naslednji dan spet..pa mi nikol ne dvigne, na smse ne odgovori…..in me tip totalno napizdi, kva ga morim…kva bi blo če bi žena slučajno dvignila telefon, kaj ga gnjavim, naj mu dam dihat….

ok, pol pa tisti znani stavek: Dejva midva tole zaključit, tole je šlo mal predaleč…..

Pa sej sem res klicala vsak dan….ampak…da je to zanj preveč?
ok, pa sm prenehala….še dolg me je grizlo, ene 2 tedna sm bla čist preč, konec koncev mi je res pri srcu pa neki me privlači na njem…mogoče malenkost zaljubljena? sej veste, tisto novo….privlači….

no in mine spet en mesec, me seveda mine, sem se dala v red…..se slučajno srečava na enem parkingu…me tip gleda s svojimi zapeljivimi očmi….in nekaj besed, in reče: Se boš usedla v moj avto? jest pa: ne morem, imam otroke, greva še kdaj na pijačo? si se že kaj premislil? On pa zavije z očmi, da nase en tak blažen pogled in ni ne prikimal, niti odkimal…..pa rečem: no poklič me…..on pa: samo nasmeh.

No in me je spet ZBEGAL!. Pa seveda ni poklical, od tega je 2 tedna, spet sm vsa fuč, kaj naj…ženske smo koj v luftu…..in pol mu pošljem en tak brezvezen, toda očiten sms v službo, in mi ne odgovori…..učeri mu pošljem eno kao foro po mejlu, on pa meni nazaj napiše….kva mu pošiljam take bedarije…

zdej pa res ne vem, kaj bi rad….res ne vem…enkrat tko, enkrat drugače…pa kako to, da kr čez noč moški nima več časa za en ubogi sms????prej tko razdražen, ….naekrat konec?????kaj mu je fleten, ko ženska za njim nori? zakaj mi je dal spet upanje? ZAKAJ? Mater sem otročja, čudna…..povejte, kaj bi ta moški rad od mene razen to, da me bega?????

kaj bi rad od tebe??? en tak čist navaden, neobvezujoč f*k…ker si pa preveč navalila, se je “neobvezno” spremenilo v “obvezno” in je tip skril tička na varno… :-))

lp

Mu pač več pomeni žena in zvestoba kot skok z avanture željno mamico….ti boš kmalu srečala drugega, ker to iščeš, isto se bo smehljal isto bo osvajal, tudi do vročih smsov bo hitro prišlo….mogoče boš pri naslednjem dosegla tudi finish.

Ta tvoj je dobil, kar je hotel od tebe…če bi hotel več, bi z lahkoto dobil, to pa včasih odbije.

Kar se tiče pa, kdo je čuden, ti al on…po moje nobeden od vaju. Oba sta čisto človeško reagirala, vsak po svoje, vendar…nista niti edina, ki se vama je to dogajalo.
Je pa ta tip za moje pojme zelo pameten in razsoden možakar, ga je pač zaneslo, samo je pravočasno ustavil:)

Ljudje radi flirtamo, potem ko gre za več, pa imamo vsak svojo mejo, odvisno kaj postavljamo na kocko, kaj tvegamo za nekaj ukradenih sladkih trenutkov v avtu:) kdo si jih potihem ne želi….samo želimo si tudi dragega mercedesa, brcniti tečno sosedo v koleno ali pa zlasati sosedovega mulca…pa tega pač ne naredimo, iz različnih vzrokov, mar ne:)

Tudi jaz mislim, da je tole kar najbolj verjetna razlaga.

Žena in družina sta zanj nedotakljivi. Hotel si je privoščiti malo veselja “po strani”… ampak postala si nevarna… posesivna… ogrožala si diskretnost. Raje se je odpovedal tistemu veselju s tabo… ker je s tabo tvegal preveč.
Moški zgleda nimajo radi, če se ljubice vanje zaljubijo!
Imajo raje take, ki so free. Ki se rade dajo dol, ki nič ne gnjavijo, ki nič ne zahtavajo…

Žal!
Ti si sanjala o aferi, o romanci, o zaljubljenosti…
On pa o fu*ku…

ne ti poslušat tote spodobnice..hahahhaha

vse bi..če bi imele s kom…hahah

leta letijo - iščem stevardeso

bi, če se tipi nebi tko bali, ko vas začne vsak dan klicat, pošiljat smse, kupovat šal in rokavičke pa copatke……vi pa….kaj bo pa žena rekla:)))))

punčke smo pa romantične, bi pa po sexu pa pred sexom še rade slišale kaj lepega…dobile kak darilček, pohvalco…aneee:D

pozdravljeni forumaši
kot vidite, je minilo nekaj tednov od mojega posta… Hvala vsem za odgovor, sploh MIRELLI, ki je (to danes vem) napisala čist čist pravilno in realno….

Sporočam vam, da je z mano vsak dan huje…jest sm zaljubljena kot kaka najstnica! Ne se mi smejat, hudo je…res je hudo, ker se sama sebi zdim neumna…..do danes sva se nekajkrat naključno srečala, vsakič en bežen pogled, nasmeh…nato sem se opogumila in ga poklicala in rekla, da je na seznamu želja za 2007 tudi pijača z njim in….boš imel kdaj čas? on pa je odgovoril. BO BO čas…..
Sporočam vam, da je bil ta BOBO čisto hladen, čisto umeten, čeprav jaz lovim ven iskrice upanja….človek se obeša na vsako intonacijo glasu, na vsako črko, ki bi lahko potešila upanje na ponovno snidenje.

Danes je bil ponovno dan, ko sem res, ampak čisto zares skoz mislila nanj…pomislite, moja 4 letna hči mi je rekla: Mami, kaj pa tako žalostno gledaš? Po mojem mi na čelu piše….povejte mi, kaj naj naredim, da ga pozabim, zakaj se obešam na upanje, ki ga ni? Zakaj sem ko kak otrok, zakaj ne naredim križa čez vse? ne morem..zakaj, ne morem?????dajte mi prosim vas nasvet, kaj hudiča naj storim, vsako sekundo upam, čakam na sms, na klic, na mejl>..čeprav na dno srca vem in čutim, da ga ne bo…sej ni za zdržat….otročje, ni kej

Ojej ženska! Pa ti si resnično do ušes zaljubljena in še naprej. On pa nič… Škoda energije, raje si najdi enga dedca in se daj pošteno dol z njim… Saj veš – kol se s kolom zbija… to bo verjetno edino zdravilo zate, ne pa da sanjariš o nečem kar ti je nedosegljivo.

Probaj in obilo sreče!

biti zavrnjena, to je za žensko največji poraz, četudi ji ta moški sploh ni tako poseben..

Kaj storiti da te mine?
Pojma nimam, ker ne poznam tvojega življenja, tvojega soproga…
Otročje obnašanje lahko izživiš s hčerko, igraj se z njo, hecaj se z njo, pelji jo na kakav, sms-e usmeri na št. tvojega moža, očitno je on v krasnih letih, če si ti 30…torej…sprijazni se, da temu ljubimcu si postala sitna in te vedno bolj sovraži, zato….zasovraži ga še ti.

Če ti pa res ni nič več do moža (končno, če se ne nameravaš ločiti, boš z njim trpela še kakih 10-20 let, ali pa celo 30:) odvisno kdaj bo on k pameti prišel) torej…se na koncu še s KIR om strinjam…najdi si enega, ki ne bo imel moralnih zadržkov in bo z veseljem preizkusil poleg svoje žene še tebe…in po pričevanjih, so tile “poskakini” izven zakonske postelje pravi levi;) ….al pa tebi ne gre za sex, toliko kot za pozornost, potem…začni mežikat drugemu, al pa se ti je tako že tukaj kateri javil, ki ti bo govoril tiste sladke besede, katerim tako rada nasedaš….možnosti je veliko, pusti tistega loverja, on te je odpisal.

Veliko sreče!

Problem je tudi v tem, da si premalo zaposlena, pa misliš samo na neumnosti! Vpiši se v kako šolo še, tečaj, karkoli!

pa kaj res ne vidiš kaj bi rad oz. česa ne bi rad??

kako bi bilo pa tebi na njegovem mestu?
on hoče le malo “nežnosti”, ne klicev vsak dan in teženja, to ima doma, najbrž..

kaj hočeš ti, pa sama veš.

Nevem ali sem jaz bolj fuč ko sem tole bral ali ti…?

Pozdravljena!

Marsikdo tukaj ti je že rekel, kaj bi ta človek rad od tebe, pa ne vem ali ne želiš slišat ali pa?Razumem sicer, da se človek zaljubi in da se mu glava zna obrnit za 360 stopinj, ampak luba duša..stara si 30 in poročena ne pa da pišeš kot da jih imaš 18.Prvo kot prvo se umiri, distanciraj se od človeka, ki si želi od tebe samo eno stvar in energijo raje usmeri v svoj zakon, boš veliko več naredila in manj ljudi prizadela.Pa brez zamere.

lp, mikimiska

Morda si je premislil in noče varat ti pa še kar siliš – 1x še ti bo žal…

Sploh mi ni jasno zakaj si tako divje navalila!?

********************************************* We all know that cats rule the world!

New Report

Close