Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Ma nemoj” in podobno …

“Ma nemoj” in podobno …

Večinoma v določenih situacijah rečemo: “Ma nemoj!” Saj poznate … Kakšne bi bile neke slovenske ustreznice? Težka domača naloga za 6. razred OŠ 🙂

Kaj takega!

Česa ne poveš!

Odgovor na objavo uporabnika
srnica423, 09.04.2024 ob 18:11

Večinoma v določenih situacijah rečemo: “Ma nemoj!” Saj poznate … Kakšne bi bile neke slovenske ustreznice? Težka domača naloga za 6. razred OŠ 🙂

Ne seri!

edini pravi približek kaj ne poveš, ali po naše ne ga srat, v pozitivnem smislu. ne v smislu srbščine nemoj kenjati, nemoj da kenjaš, tisto je nekaj povsem drugega, grdega , vulgarnega

japajade

Lublančani pred Jankovićem so rekli: Dej nehi, no!

Pol je prišou Janković s svojo združbo in se je lubanščina spremenila v: Ma nemoj!

Anonimno 9178, 09.04.2024 ob 19:14

Lublančani pred Jankovićem so rekli: Dej nehi, no!

Pol je prišou Janković s svojo združbo in se je lubanščina spremenila v: Ma nemoj!

Ljubljančane ste iztrebili slovenski prišleki iz drugih občin. Večinoma nasilne štajerke in Primorke.

“Ne mrdaj” na primer 😂 ali pa ” niti mi ne govori, česa ne poveš, a to zares?”.

Boma šle čuj tota, 09.04.2024 ob 19:37

Ljubljančane ste iztrebili slovenski prišleki iz drugih občin. Večinoma nasilne štajerke in Primorke.

Da si neoš kaj naredo ti žabar. Prosli bi lahko, da vam štajerci naredimo normalne otroke.

Ena čefurka mi je, ko sem bil še dijak na Vegovi in sem jo opozoril, da se na postaji ne kadi, zabrusila:” Jebat ću ti mater, s čuo?”

Sem premišljeval, kako lahko ženska jebe “mater”….

Morda je bila pa Pupa Glupa, tudi ona ima kurbirsko izrazoslovje primitivcev z juga, nasprotnikov Slovenije in nas, Slovencev.

Iiiiiiiiiiiiii, 09.04.2024 ob 21:20

Da si neoš kaj naredo ti žabar. Prosli bi lahko, da vam štajerci naredimo normalne otroke.

Vi ste pijanci in trosite alkoholne ubijalske gene po svetu.

Brez heca ? Ne ga lomit. Pa daj no.

No, katere odgovore so “prinesli” otroci v šolo? Kateri so bili pravilni?😊 Me zanima….😊

New Report

Close