Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ma…..sem……….

ma…..sem……….

,mislila, da bom lahko nocoj vesela………pa je zopet “štala” doma……….
nočka.

Vseeno bodi vesela….. Naj gre dec spat…. Ne se pustit spravit v slabo voljo…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

….. jst ti želim, da bi tista štala ratala štalca …. ma še bulši, da je ne bi blo

Imej se kar se da lepo in fanj

Nočko

prepozno………….me je že spravil v slabo voljo…………
🙁

Narobe…. sama si se…. oz. si pustila,da te je…. :)))) In zgleda da točno ve, kaj more naredit….. nestoj padat na njegove fore…. in ne špilat njegove igre…. tako boš ti njega zjebala, namesto da on vedno tebe…..:))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

ja……………saj v bistvu imaš prav………ampak, a veš kako je težko gledat in poslušat takega bedaka……….in vse te nizkotne besede…..eh……

,,,,,,štalo lahko vedno sprazniš,,,,,,,,,, jo zakleneš,,,,,,,,,,,,,,,,ali pa ostaneš notri,,,,,,,,,,je izbira……………

Sej vem, Acjom….. Ampak da boš vedla….. ko ti bo kristalno jasno, da si zaslužiš več, te ne go ganlo….. in se mu boš lahko sao v fris smejala…. :))

…..lahko je reči, ja.Ne poznaš vsega ozadja.žal. V bistvu imaš pa prav.

:)))…………zdaj si grem vinčka nalit.tak! pa na čik grem. :))
Sem že malo boljše vo0lje!

.vem , da je lažje reči,težje se je odločit za nekaj, čeprav veš, da bi bilo bolje…………večina smo taki…….

Lubica moja….. kr korajžno….. :)))

….ne pusti se …. mojci moja…

ne daj se danes sprovocirat…

ma saj veš kdo te ima zares rad..

na tiste ki te nimajo ne glej..

imej v mislih lepši dan.. ki pravgotovo pride..

cmok

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Spremembe so težke, ki nikoli ne veš, če ne bo potem še slabše….. Ampak… kdor ne reskira ne profitira…. :))

:))

………veš pa , da si nekaj naredil,,,,,,,,če ne bo boljše,,,bo vsaj drugače.

…ma na tvoje zdravje ga bom sedajle tudi sam ..

hm… en kozarček dobrega … he he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…………bi bilo lepo, da bi ga skupaj. Bi se imela celo o čem pogovarjati.

Ma ITAK!!!! Pa tudi, če veš, kaj hočeš, boš do tistega prej ko slej tudi prišel….:))

O čem?

ja………….v mojem primeru bi bilo ( in BO) bolje…….samo ne gre tako hitro, kot bi jaz želela………….

.kaj te briga!…………….pa ti lulika miga.

A misliš da mi do kolen visi?? hahaha

Ma ja…. jaz sem firbec babji….:))

…pravgotovo…

in še bolj bi bil slasten..

tale kozarček prekrasnega vinčka…

..vino je kot ženska… ko te prevzame ,te poneumi…he he

hahahhhahahah…………….vem, da si……………..in zato ti ne povem……….be be…………hja………..malo bi se najprej usta na usta pogovarjala, potem pa še malo drgnila kožo………..hahahahaha….đizus………….potem pa se resno pogovarjala! Tak!

New Report

Close