Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ma, ta nori december!

Ma, ta nori december!

Samo hitenje, površni stiski rok in želje, zabrundane nekam pod brado. Tako plehko, tako samo na pol je vse. Moti to samo mene? Pa nočem nič drugega kot le živet tako kot vseh ostalih 11 mesecev v letu;)))

Je pa to eden od mojih lepših decembrov (ne, po pravici – najlepši). Zato bom nekoga še posebej močno objela in mu zaželela … pa saj ni treba besed. Med dvema, ki sta si blizu, res ne.

Naredite si te praznične dni čarobne!

cicaa

Moj december bo letos tako kot lani tudi vesel, čeprav bom (tako kot lani) sama-tisti ki me berete veste da moj dragi dela daaaleč stran:).
Za božič bom s starši ter starejšo sestro z družino, za novo leto pa grem s kolegi v Lj- bomo kar na kakšnem trgu.
V mislih pa bom z mojim najdražjim;)

uf… december ja… vsi nekaj gnjavijo, pa študirat je treba komu kakšno darilo…. brrrr, ful naporno. Če mene vprašaš, bi darila ukinil, pa ne zato, ker mi je težko komu kaj dat, ampak zato ker mam strašne probleme KAJ mu dat.

ti želim dosti objemanja in poljubljanja v tem prednovoletnem in tudi ponovoletnem času. Pa fajn, da si se oglasla, sem pogledal čist slučajno tu gor, ker se mi je zadnje dni že malo zdelo, da je ta forum krepnu!? (:-P)

Hvala za lepe želje.
Naj se tudi tebi zgodi kaj čarobnega v tem času.

Pa je mimo;)))) Res mi je blo tečno. Hmm, sm že stara pa zoprna? ;((((

Ne, cickaa, super si in taka tudi ostani!

a ja? da res?
hm, spreminjat se pa res nimam namena, pa čeprav grem komu na živce taka kot sm …. vem vsaj za dva, ki bi rada, da bi bla malo manj trmasta, pa načelna, pa manj natančna, pa da bi mi bli užitki malo manj važni (taki in drugačni – za telo in dušo;))) … eh, taka sm
KIR, ti pa tut uživej še naprej … pa nej bo tle al pa v resničnem življenju … a si tam tut tako prodornih misli? ;)))

Zavisi s kom sem in kje sem, pa tudi od razpoloženja, kaj vem…

No ja smo prezvel tud to zurko..ne recem da je blo za dol past super..sm se mela ze boljs…ampak sm pa vsaj velik lupckov dobila 😉 tud to neki steje..pa prvi mi je cestital en res hud tip.. ;)))

Drgac vam pa zelim da bi blo to leto vse kr prejsne ni blo in da bi dobil vse kar vam je manjkal v prejsnem letu. 🙂

www.studentarija.net

New Report

Close