Ma to ni res!!!!!
če bi ta tvoja ljubica res spremenila e-mail, bi se to napisalo in se pošta ne bi mogla poslati naprej…no ko bi posto poslal, bi se ti izpisalo, da je zavrnjeno…ali ni to tako???
Ali ti tole meni…ali svoji ljubici??? Stumpantl ima tudi hotmail, pa naj ti razloži kako vspostavis “stik” in boš lahko hitro klepetal z ljubico, tam pa leti na en dva tri…
Potem pa danes pozabi na njo, jutri pa v akcijo in bo…ko pa se mobitel napolni jo pa kaj še pokliči za lepo ninanje in to je to…P ne pozabi kdaj gre ninat, da je ne boš zbudil in bo potem sitna…Kdaj pa hodi spat…ali to veš???
Pa jo pokliči do 22.00 ure do takrat bo sigurno še pokonci…veš kaj tudi jaz imam hotmail in sem te sedajle dala v stik…ampak si zaseden in te ne morem kontaktirati, pojdi tja kjer odpres hotmail posto, kjer se ti napise nič sporočil ali imate toliko in toliko sporocil in tam zgoraj nekje imas modro figurico kot od človeka ne jezi se, poskrbi da bo ta figura modra in ne rdeca kot je sedajle tvoja.klikni na to figuro in tam izberi dosegljiv…nato mi sporoci ce ti je uspelo in te bom preverila…