Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mačje dlake

Mačje dlake

Kako se znebim mačjih dlak po stanovanju? Povsod so in noben lepljiv valjček ne pomaga niti sesalec ne … obupana sem nad čiščenjem …

pri nas imamo 3 perzijske macke, dlake povsod, pa sem na fb oglasih zasledila ta “cudezni” valjček in dejansko deluje. pobere dlake na pohištvu boljše kot katerikoli sesalec, preverjeno

povezavca https://petexpress.si/products/valjcek-za-pobiranje-pasjih-in-macjih-dlak

Eh, macke pa ostale zverine niso za noter imeti, to mora bit veni

A res deluje?

Kot prvo redno česanje živali. Če ima mačka podlago s “furminator” vsake toliko časa, in vmes z gumijasto krtačo.

Kot drugo vsakodnevno sesanje. Z dobrim sesalcem, ne enim sranjem. Če imaš tekstil s takim ki ima nastavek za sesanje tekstila.

“magične” ali mastne krpice so tudi fajn k potegnejo dlake.

Če imaš kavč pojdi čezenj z vlažno rokavico gumasto. Boljše kot vsak valjček :).

Pač če imaš živali moraš več čistiti. Prej se sprijazniš lažje ti bo :).

Če imate veliko stanovanje priporočam rombo. Jaz imam manjše in je nočem, imam pa Dysona in ga ne menjam za nič.

Če te jezi na oblačilih … sušilec. Še ena stvar ki je ne menjam za nič 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
wellness_less, 17.02.2023 ob 12:22

Eh, macke pa ostale zverine niso za noter imeti, to mora bit veni

Večina dedcev kocine otresa po bajti pa še ščije okol wcja. Nekater monovski možeki še tarzančke menda. Tako da ja se strinjam. Vsa divja bitja ven 🙂

Jaz imam tudi ta valjček, pa kakovostno hrano za zverinice pa je manj izpadanja dlake. Sem pa na povezavi zasledila tole krtačo, ali jo je že kdo poizkusil?

Lp a_h

Krtača za vozle in zavozlano dlako XL

Ta valjček je res top of the top. Imam 4 kose, enega za tepih, sedežno, obleke in avto

Tnx za link, bom kar narocil za rollerja, pa se zastonj dostava je, res ql 😀

aroma_herba jaz imam ta rezalnik vozlov, super za dolgodlake in tiste z bolj gosto dlako

Opravljivka_Trendi, 17.02.2023 ob 11:59

pri nas imamo 3 perzijske macke, dlake povsod, pa sem na fb oglasih zasledila ta “cudezni” valjček in dejansko deluje. pobere dlake na pohištvu boljše kot katerikoli sesalec, preverjeno

povezavca https://petexpress.si/products/valjcek-za-pobiranje-pasjih-in-macjih-dlak

pri meni je bil to totalno zgrešen nakup.

uporabljamo lepljive valjčke, pa niso najbolj eko varjanta. mogoce bi pa res probali tega za veckratno uporabo

Jz našo mačko posesam. In to s hobi industrijskim sesalnikom. Morm edin pazit na rep. Pa po glavi ne, da ji ne bi oči uničil. Ne uide, zanimivo.

Se dost manj mesi. K se nam je ne da česat.

A je ze kdo naročil, lahko komentira o tem valjčku?

Jaz imam enakega, vzela prek Amazon-a, za krepko višjo ceno. Ampak res deluje, tako da ne pametovat o zgrešenih nakupih, oh joj …

Najprej vprašanje ali mačke kakovostno hraniš? Od tega je zelo odvisno, kakšna je kvaliteta dlake in koliko odpada.

Sicer pa je meni najboljši Dyson in tudi drugi lastniki živali ga pohvalijo.

aroma_herba, 18.02.2023 ob 10:47

Jaz imam tudi ta valjček, pa kakovostno hrano za zverinice pa je manj izpadanja dlake. Sem pa na povezavi zasledila tole krtačo, ali jo je že kdo poizkusil?

Lp a_h

Krtača za vozle in zavozlano dlako XL

Super krtača za mačko z dolgo dlako in razvozlavanje in odstranjevanje skupaj sprijetih dlak. Za kratko mačko pa nepotreben dodatek.

Oh, kakšna patetična reklama za šverc iz aliexpressa.

Hvala, bomo sprobali.

Prvo je, da moras macko redno cesati, drugo je redno ciscenje.

Imamo sobno macko, ne hodi ven, kratka dlaka, klasicna domaca macka. Posecem jo obvezno 1x na teden, ko ji dlaka bolj odoada, pa vsak dan ali vsak drugi dan. Hisne macke nimajo tistega klasicnega odpadanja dlake 2x letno, ampak tudi med letom, nasa na cca 2 meseca, ni pa to v takem obsegu kot spimladansko menjanhe dlake.

Drugo je, da sesam 2x na teden in kriticna mesta brisem vsak dan, ostalo 1x na teden.

Tam, kjer rada lezi, ima svoje dekice ali blazine in tudi rada lezi na njih, tako da dlaka ne ostaja na fotelju in postelji, ampak na dekicah, ki jih potem cistim in perem.

Ta valjček sem kupila za par evrov na aliexpressu. Zadeva je top za dlake. Priporočam. Sploh za oblazinjeno pohistvo, stole, tanjše preproge. Sicer pa česanje macke, rumba je zakon ker počisti vsak dan

Dlake vaših ljubljenčkov imamo vsi v bloku po hodniku, na balkonih,na okenskih policah. Bodite obzirni do drugih, imejte okna in balkonska vrata zaprta, da ne bomo vsi trpeli zaradi vas. Ljubljenčki so vaši,naj bodo tudi samo vaš problem.

Valjček za pobiranje pasjih in mačjih dlak

Tega sem naročila že pred 3 meseci in deluje. Sem bila malce skeptična ah mogoče je to še en fb nateg. pa ni 😉

Kdo pa ima macke v stanvanju, res pretiravate s tem

New Report

Close