Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MAČKA – FURMINATOR IN ODOUR SPRAY

MAČKA – FURMINATOR IN ODOUR SPRAY

uPORABLJA KDO FURMINATOR PRI DOLGODLAKI MAČKI, KAKO JE, SE SPLAČA?
Kaj pa tisti sprayi in posipi in tekočine za mačji wc, da omilijo vonj – to kaj deluje? Katere uporabljate?

Prosim za izkušnje. Hvala.

Furminator se meni pri dolgodlaki mački ni obnesel, ji je dlako rezalo in cufalo. Pri kratkodlakih se mi je obnesel pri 2-eh, pri 1-em pa sploh ne.
Tisti spreji, posipi itd. so brezveze. Meni osebno potem, ko je pesek že uporabljan, še bolj smrdi oz. ima nek dodaten neprijetenj vonj. Metanje denarja stran, pa še zna se ti zgodit, da maček niti ne bo hotel v tako odišavljen pesek.

Furminator je zakon,je pa res da mačka ne sme imeti vozle.
Kupili smo na ebayu

Hmm, zanimivo.
Hvala.

Furminator je fajn zadevica, ker res pobira poddlako. vendar moramo biti pazljivi in forminator lahko uporabljamo cca 2x na mesec. Pred uporabo forminatorja mora biti maček obvezno razčesan. Zdaj imaš že po pasjih trfovinah kopije te krtače in je pol cenejša kot sam furminator.

Še za sprej! Spreje ne uporabljam ker jemljem že odišavljene peske še posebno mi je všeč pesek biosand z otroškim pudrom. ker se noro dobro grudi in ima neagresiven prijeten vonj. 10 kg vreča je za cca 50 dni cena 9 eur.

mi uporabljamo za zajca češemo vsak drugi dan

za biosand pesek 10kg plačuješ 10eur? kje pa če ni skrivnost?

ker jaz vem da je dost cenejši in sicer je 10kg 5,90€

odkar sem pa kupilapesek golden grey,ga pa ne menjam za noben drug pesek več.golden je zakon

New Report

Close