Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style madeži na obrazu

madeži na obrazu

Uporabljam kontracepcijo Diane 35 za zmanjšanje aken na obrazu. Začeli so s mi pojavljati temni madeži predvsem na vrhu ličnic pod očmi, predvsem poleti. Ali pozna katera kaj proti tem madežem?

tudi sama uporabljam iste tabletke.Temne lise (oz.madezi),ki se pojavijo kadar se gibamo po soncu,naj bi bili posledica teh tabletk.
Preberi si prilozena navodila.

Vem, da so posledica teh tablet, vendar ali se jih da kako omiliti. Mogoče uporaba sunblock kreme, kot se uporablja za brazgotine, da ne porjavijo preveč?

Zdravo!

Sama uporabljam te tablete sele kak mesec, pa zaenkrat ni takih tezav. Mislim pa, da vplivajop na moje pocutje, saj sem nekako zaspana in brez volje (kar je moje nasportje, saj sem navadno polna energije). Kako pa vedve to ocenjujeta in ali so rezultati (glede aken) kaj spodbudni?

LP
Pika

jaz problemov z madezi na obrazu nimam,imam pa zagotovo manj mozoljckov pa tudi porascenost se je malo zmanjsala.meni so super 🙂

Punce živjo,

tudi sama jemljem Diane 35 že več kot mesec dni. In me je zelo strah
stranskih učinkov. Še posebej teh rjavih madežev. Še bolj me je strah
zaradi tega, ker sem nagnjena k pegam.

Samo nasvet še Mateji: Takoj bi prekinila s tabletami. Pa niti pod razno
ne smeš na sonce, ker se stanje poslabša in lahko se zgodi, da ti ti
rjavi madeži nikoli ne zginejo. Zato PAZI. Pa saj ni rjava barva vse.
Ko bomo pozdravle mozoljčke bomo pa šle na sonce, ane?
Čao.
Biba

vi uporabljate diane 35 samo zaradi mozoljev ali kot tudi kontracepcijsko tableto?

kako pa je s poraščenostjo, se je kaj zmanjšala?

ali je možno, da obstaja več vrst diane 35?

JAZ TUDI JEMLJEM DIANE 35 IN NIMAM NIKARŠNIH STRANSKIH UČINKOV-TEMNIH LI PA JIH JEMLJEM ŽE SKORAJ 3 LETA.STANJE SE MI JE BISTVENO IZBOLJŠALO ŽE NA ZAČETKU.SEM IMELA PA TUDI SPREMEMBE RAZPOLOŽENJA

Jaz sem jemala diane35 5 let in so se mi madeži pojavili komaj zadnje leto. Nehala sem jih jemati iz drugih razlogov, ampak če bi vedela, da je to krivo, jih ne bi sploh nikoli jemala!

New Report

Close