Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek madona

madona

kot bi me tepli celo noč…sem totalno polomljena…..hmmmm pa pravijo da se ponoči spočiješ,nabereš novih moči..jest sem fuč…čist!:))

potem je sigurno na pohodu gripa:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ehh še to!!:))
Kaj pa vem,mogoče je krivo spanje čisto na robu postelje,tamal je spet gostoval v sredini..ampak on se razkomoti.mene pa na najhtkasl porine..pol pa spi..jebela…sem komej ustala res…..Pa take načrte mela,kaj vse bom še v zori počela..ojej ojeje…))

hehehehe:))))))))))))))))))))) ti ga tko pihneš !

tale forum diha sam še čez teden ob vikendu pa spi!::)) dijo mijo……hej kaj se to pravi…a izumiramo al kaj??!!

Ja, viš vraga ):
vse lepo enkrat mine in stopinje zajčkove tavajo same…

Pajade_:))))))))))

Šaško vaju bere, sam z druge strani mize je Bosanc in ne smem preveč klikat, da me ne kokne :((((

Perli…da nis ti po taki noči prelomnjena od česa druzga, a?
:))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

OO lej ga mojga fanta , čaka zeko feetbaack nooooooooooooo.

hehe ja perli je verjetno mau prepognjena od telovadbe 🙂

Saši , glede tega busanca……….
” glej da boš potegnu prvi ! “

lubčka

hehehe lumpaa…..k bi bila ja…hehehe:)))) mislim sej bom kmalu…)))))

Ej bo bo, sam ne znese :))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

yeeeeeeee

pohit , ura zamujena ne vrne se nobena ! je reku zajček in se usedu.

A ne moreš dve hkrati Saši?

Ja, tako je: počasi in zagotovo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Nič same, nič same… tudi jaz pokukam sem gori, pozno zvečer, tudi ponoči, a gmajnica mirno in tiho spi v temni noči …. zvezdnato nebo bedi nad njo, luna dobiva svojo polnejšo obliko in … tudi jaz čisto potiho po prstih odidem! In razmišljam sama v temi !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close