madžerska-romunija-bolgarija-turčija-grčija
Zdravo!
15.5 -15.6 potujem z družino preko v naslovu omenjenih držav. V Grčiji ostanemo 14 dni v apartmaju, ostalo potujemo.
Način potovanja: avto +šotor, hoteli, penzioni, trajekt…
Zanima me, če je kdo prepotoval kaj podobnega naj se oglasi. Zanima me vse od cen hotelov do znamenitosti, ki niso opisane nikjer v knjigah ali vodičih, kakšne so ceste, kako je ob Črnem morju, kakšni so ljudje, je nevarno?…
Najlepša havala za informacije!
Lep pozdrav!
Jure
Hojla!
Jaz ti lahko povem malo za Črno morje. Jaz sem bila vzhodno od Samsuna; Unye, ki je manjse mesto in Trabzon. ljudje so zelo prijazni in sploh ni nevarno. Vsi ti radi pomagajo. Vse je poceni, tako hrana kot prenocisca. Za kopanje pa ni primerno, ker ni urejenih plaž. Pa se morje je mrzlo in umazano. Malo je campov, kjer se lahko kopaš. Bolj turistično pa je baje v Sinopu in turističnih krajih od Istanbula do samsuna (tako sem prebrala).
LP
Tanja
jaz sem lani potovala po Madzarski z vlakom in moram napisati,da sem bila zelo zadovoljna in presenecena nad zanimivostjo te dezele. predvidevam, da boste potovali mimo blatnega jezera in nato na jug. ob blatnem jezeru je ogromno kampov, ki pa so razlicno urejeni. eni so na zelo visokem nivoju in so po vecini polnii nemcev in tudi nekoliko drazji. tudi tisti cenejsi so zelo v redu in skoraj vsi imajo kuhinjo. proti jugu sem bila v mestu Pehc (nisem sigurna, da se tako napise). to je zelo lepo univerzitetno mesto vredno ogleda. pod hribom, na katerem je razgledni stolp s katerega se vidi do srbije, je zelo lep in poceni kamp. jaz sem imela kartico EURO -26 in z njo sem imela popuste v skoraj vseh kampih. hrana je dobra in za kaksnih 5% cenejsa od nase.zelim vam lepo potovanje.
pozdravljeni! 2 leti nazaj sem bil na madzarskem , v budimpesti in lahko recem da je odlicno(lepo vendar ne poceni).ce grete tja z avtom se splaca pustit avto na privatnih parkiriscih ki imajo obicajno zidove okoli in so varovani dan pa noc, cena pa mislim da je okoli jurja na dan.ce se ti ljubi spat v teh studentskih hostlih(ki pa so za vse turiste in mnogo cenejsi od hotelov, obicajno z zajterkom)pa je eden prav v centru, San Marco(izredno cist in dokaj poceni, z internetom….).Pa uzivajte !!!!