Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Mafija vlada

Mafija vlada

Milijarde za Ukraino, namesto pogovori s Putinom. Uničevanje kmetov, nore cene, prisiljevanje delavcev, da garajo po 42 let, ker denarja ni, a za morilsko mašinerijo je.

Čakam, da začnejo pošiljat denar Izraelu, da bo lažje ubijal otroke v Gazi.

Sodoma in Gomora v čisti obliki👳‍♂️🧌

Zelo dobro povedano. Zdaj vidimo, da denar JE. Denarja je dovolj. Ampak ne za ljudi, ne za njihova lepša in boljša življenja, ne za to, da bodo vsi siti, na toplem pod streho, da bodo lahko šli vsi v šole, da bodo lahko prišli do služb, ki jih bodo zadovoljile in v katerih bodo pošteno obravnavani in ne izkoriščeni kot živali. Da bodo imeli dostop do zdravnikov. Da jim ne bo treba delati do 70. leta! Denar JE.

Ampak ne za ljudi, ne za (boljše) življenje, temveč za rakete, za bombe, tanke, orožje, za smrt in trpljenje!! Denar je za to.

Lahko kdo konča norijo naših vladajočih? Ker mi, ljudje, je očitno ne moremo ali ne znamo ali ne upamo. Ali nočemo?

Cilj je uničiti belega človeka evropejca, še posebno, velja za slovane. A se zavedate, da so slovani največja etnična skupina v Evropi? Slovanov je več kot germanov, frankov, romanov…..  Vse se dogaja z namenom razpad sssr, padec nerlinskega zida, razpad  bivše Yuge,  prodaja bank, naravnih resursov, preostalih podjetij, cenena delovna sila…..   Pametnemu popolnoma dovolj!

Točno tako. Denarja je dovolj. Samo ne za navadnega človeka. Nam revnim bodo pa posodili prenosne racunalnike. Hudo dobro.

Ne morem, da ne bi prilimal ta komentar spodal, ker je res izviren in citira (moje) misli. Za pametne v potrditev za ostale v razmislek in streznitev.

Kar je meni grozno je, ko opažam, da praktično nihče več ne verjame, kar govorijo tile evropski ter pri nas pro-evropski politiki (ki so tako in tako vsi: levi in desni). Na vseh portalih pod novicami so najbolje ocenjeni in je največ komentarjev v prid proti spodbujanju Ukrajine proti Rusom, praktično nihče pa Rusije ne vidi kot grožnje razen, ko jih mi izzivamo in tja v Ukrajino pošiljamo orožje. Na socialnih omrežjih velika, ampak resnično velika večina zagovarja, da se naj ne vmešavamo v ta spor.

Realnost? 50 milijard evrov. Naj se folk samo spomni, kakšno štalo je EU delala zaradi Grčije (za katero se je tudi vedelo, se je šlo za čisto plenjenje preko Francosko-Nemških bank – tudi pri nas smo bili žrtve tega procesa preko bank – glavni izvor vsega tega je pa IMF).

In kaj zdaj: Putin daje vedeti, ne zanima nas Evropa, stike ste prekinili sami, mi smo se obrnili na vzhod in vse preostale dele planeta. Edino, kar Putin ves čas zagovarja je, ne nastavljajte nam raket pred naša vrata, ker se nočemo od vas počutiti ogrožene. Ukrajina hočeš nočeš, je in bo tampon cona. Lahko bi bila luksuzna tampon cona z bogatim kmetijstvom, plačilom za prehod nafte in zemeljskega plina preko njihovega ozemlja (v bistvu so si ukrajinski oligarhi na tem denarju ustvarili kraljestva), vez med vzhodom in zahodom, ves čas pa ponosna in zavzeta članica EU (Putin je jasno in glasno povedal, da ŽELI, da Ukrajina postane članica EU – je že vedel zakaj: tako bi vsaka agresija na rusko manjšino v Donbasu pomenila direktno agresijo na Ruse – EU seveda tega ni želela).

Najbolj, kar me boli pa je, da je življenje že zdaj neznosno v Evropi. Štrajkajo kmetje. Ljudje so anksiozni, v negotovosti, vsi čakajo na finančni zlom, kateri je le še vprašanje časa. Vsi na dragih telefonih in v nekih avtih, po drugi strani pa vse negotovo in v stalni psihozi nekega ustrahovanja. Pa hec, se ljudje realnosti tega problema sploh ne zavedajo: Je sploh kdo pomislil, kaj pomeni, če bi EU napadla ozemlje Rusije? Se sploh kdo zaveda, da je Putin mislil resno, ko je povedal, da bo Rusko federacijo branil z jedrskim orožjem (ker ne bo več smisla čakati in ne bo več kaj izgubiti)? Se ljudje sploh zavedajo, da je čisto vseeno, če EU in ZDA ob pomoči ostalih (VB, Kanada, Avstralija, Japonska) Rusijo zravnajo z zemljo vključno s Kamčatko in Vladivostokom: Na Evropo bo padlo več sto raket z jedrsko konico. Zdaj pa, gremo dalje: se ljudje zavedajo, kaj to pomeni? Da to ni le boooom ampak je booom s tisočletno posledico? Da ne bo več nič užitnega zraslo? Da zrak ne bo za dihat? Da bo vse porušeno? Da življenje v Evropi ne bo več mogoče?

In se seveda na koncu vprašamo: Zakaj. Za kaj. Za koga? Zato, ker Rusija ni več mogla čakati, da ji Ukrajina napade in genocidno iztrebi oziroma izžene 8 milijonov njihovih državljanov v Donbasu, tam pa NATO namesti jedrske konice? Ni mogla čakati, ker je bil v noči med 17. in 18. februarjem 2020 začet pohod (konvoj) ukrajinske vojske proti Donbasu (kar je FSB tako in tako že prej vedela in je opozarjala, da ne bo stala križem rok)?

In vse to so stvari, ki se lahko jasno in glasno pokažejo, dokažejo. Mi pa tukaj, v EU še vedno delamo iz tega zgodbo kot, da so te stvari diskutabilne. Pa koga farbajo?

Ustavimo se, dokler se še lahko. Smo samo še par mesecev, mogoče leto pred tem, ko bo počilo. In, ko bo enkrat počilo, ne bo počilo zgolj na neki fronti, ampak bo počilo povsod.

…jebela, kako naj ljudem dopovem, da se z vžigalnikom igrajo v bližini velikega soda smodnika…

New Report

Close