Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Magic Bullet

Magic Bullet

Pozdravljene,

Zanima me, če ima katera med vami aparat Magic Bullet iz topshopa in kako ste zadovoljne z njim? Je razmerje med uporabnostjo in ceno ok? Bi ga priporočile?
Za vsak nasvet ali izkušnjo vam bom zelo hvaležna.
Sama premišljujem o nakupu, pa ne vem, če je res vse tako enostavno, hitro in uporabno, kot izgleda v TV reklam.

Hvala za odgovore in lep vikend vsem!

M

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

Pri nas ga je kupila tašča, je res kar praktična zadeva, čeprav sama še vedno raje uporabljam druge mašince – sokovnik itd…
Se je pa v roku 1 meseca odlomila klinca pri mlinčku, zdaj pa čakamo nadomestilo oz popravilo…
Največ ga uporabljamo za sesekljanje parmezana, sokove, omakce, pa tudi sladoled je ful vredi in sorbeti…
Jaz osebno ga ne bi kupila, ne vem nisme prav nadvušena nad topshopom…
Mogoče ima kdo kaj boljše izkušnje…

P, Maja

Moj brat ga ima, pravi, da je super zadeva!

Tvoj brat ga je v dveh mesecih ravno dvakrat uporabil! Pa jaz dvakrat!

Upam, da bo drugo leto bolj v uporabi…

Pozdravcek!

Sasa

Ce ze sedaj delas veliko z multipraktikom, pa se ti ga ne da pomivat, potem je vsekakor dobra stvar, saj ga hitro umijes. Ce pa mislis, kako bos sedaj spremenila navade in jedla cisto druge stvari in carala v kuhinji, se ne splaca.

LP,
Sasa

ha ha, pridem jutri, da ga izprobamo!!!!
bdw; kako beba v trebuščku?

Beba je zelo pridna! Mi ni nic kaj slabo (ocitno je minilo, kar je bilo). Samo nekam hitro raste za moje pojme! Trebuh je ze cisto prevelik 😉

Pozdravcek!

:))
Pridem jutri, da preverim, če je vse ok…hihi…

Super! Pa pridite popoldne. Jaz mam jutri sluzbo, ker mamo inventuro, tvoj bratec pa je danes na Gorenjskem in v Ljubljani, pa bo pozen, tako da zjutraj ne bo cisto pri sebi.

Pa se moja dva pripeljeta pijaco, tako da bosta cisto vesela, ce bosta videla naso malo piko…

Bom stepla sladko smetano za v kavo z magic bulletom!!! Ha, ha:))

ok, zmenjeno! Zdaj pa spat!

Jaz ga imam in je super.Malemu vsak dan mešam sadje, tako, da mi res prav pride.Pa tudi za druge zadeve je ok.
Se mi je pa po 1 tednu mašina pokvarila ,pa sem jo nazaj poslala.In so mi obljubili novo čez tri tedne ..)))
Pa sem poklicala šefico in se malo “ujezila” in ga dobila naslednji dan.
Moj sin ga potrebuje sedaj ..ne pa kdo ve kdaj..)))
lp

Ja, mami!!!

Jaz tudi mislim, da mi bo zelo prav prisel, ko bomo imeli malo pikico, ki bo pridno rastla tudi ob zmiksanem sadju in zelenjavi, pa se kaj se da naredit.

Trenutno je v uporabi bolj za salse in sir.

LP,
Sasa

New Report

Close