Najdi forum

Magic life

Pozdravljeni!

Zanima me, če je kdo od vas že preživljal počitnice v katerem od Magic Life klubov,
kakšne izkušnje imate, ali so take počitnice vredne svojega denarja …

LP
Lea

MOJE IZKUŠNJE SO IZREDNO DOBRE.LANSKO LETO SMO BILI V TUNIZIJI IN MISLIM
,DA JE VREDNO DATI MALO VEČ ,KER RES DOBIŠ VSE.PRAKTIČNO BI REKEL ,DA NE RABIŠ NITI EVRA VEČ.BILI SMO S KOLEGI ,KI SO BILI V ISTI DESTINACILI V TURČIJI IN GRČIJI IN VSI GOVORIJO SAMO V SUPERLATIVIH.
LEP POZDRAV IN LEPE POČITNICE

MIHA

Magic life je zakon!!!!
Pre 4 leti smo bili v Turčiji in bilo je fenomenalno!
Tako da letos , ko smo se odpravljali na Kanarce sem spraševala , če imajo Magica tam, pa me je agentka postavila v realnost, da ni in da bom razočarana, če bom pričakovala na tako visokem nivoju….
No ja , vseeno smo se imeli fajn, samo se pa še zmeraj- tudi otroci z VELIKIM veseljem spominjajo tistega dopusta.
Kar pojdite, je vreden svoje cene,res!

tudi midva sva bila v turčiji, neverjetna izkušnja, vredna vsakega evra…ni da ni…nepozabno…vse na zelo visokem nivoju, se splača res

Bila sem v Egiptu in Turčiji hotela Magic life. Izredno dobra ponudba, tudi masaže sem imela zastojn. Na plaži ti natakarji nosijo koktejle k ležalniku, vsaki dan ješ v drugi restavraciji – egipčanska, italijanska, latinska hrana :)- SAMO ZA PRIPOROČAT!!!!!! SUPER!!!!!

ML se razlikujejo, so imperial in navadni ML in temu primerna ponudba.
V teh ML imaš resnično skoraj vse. Tudi natakarji radi vzamejo napitnino,
posebej cenjeni so EURi.
Nekatere ML pohvalijo, najdejo se tudi graje in razočaranja gostov.
Na koncu se lahko samo vprašaš, če je res bilo vse skupaj to vrdno
tolikega denarja in kakšen ML bi za ta denar imel doma.
Jaz sem bil kar v nekaterih, Tunizija, Grčija, Egipt, Turčija.
Moj končni sklep je, da so počitnice lahko lepe in prijetne tudi
za manj denarja, magic life pa nadaljuješ še dolgooo doma.

Pozravljeni!Magic life je res nekaj posebnega,se ne da primerjat z all inclusive(hrana,čistoča,postrežba)…

Bila v Magic lifu v Turčiji (Kemer) in v Egiptu (v Sharmu). Standardne sobe so na nivoju 3/4 zvezdic,, ampak so pa storitve in hrana/pijača zelo ok.

New Report

Close