Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek magnezijevo olje v spreju

magnezijevo olje v spreju

Hvala za zanimivo stran. Torej potem je bolje piti magnezijeve napitke. Problem vseh teh napitkov je pa da znajo, čim je malo večja količina magnezija delovati izredno odvajalno.

drug drugega programiramo

Hvala za zanimivo stran. Torej potem je bolje piti magnezijeve napitke. Problem vseh teh napitkov je pa da znajo, čim je malo večja količina magnezija delovati izredno odvajalno.
[/quote]

Sam se posluzujem Orthomol Immun, Vital M in Mental, kombinirano glede na razlicna letna obdobja.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Sama uporabljam magnezijev klorid v kosmičih, ki mu dodam ali vodo ali napravim pasto, ter ga dnevno uporabljam pri starejših, s katerimi delam. Jih mažem, večinoma noge s stopali in hrbet.
Imajo probleme od bolečin dalje, nespečnost, anksioznost, depresijo, slab spomin, neješčnost, utrujenost, osteoporozo, demenco, mišično distrofijo, diabetes, slabo srce, previsok pritisk, da ne naštevam dalje.
Najprej izginejo bolečine, zatem zaživijo, kot bi bili nov človek, spijo v kosu vsaj pet ur, itd.
Mene je po zlomu reber in dolgem mirovanju, ter p!itvemu dihanju, dobesedno katapultiral na noge in nazaj na težko delo.
Uporabljam pa res le mgcl v obliki kristalov, da sama reguliram koncentracijo magnezija z vodo.
Zadošča pa že mazanje limf, kjer ni bolečin in kožnih problemov.

Po vsem tem, kar se tukaj zgoraj piše, je brez veze uporabljat ta sprej?
Nisem čisto vsega prebrala. Je mogoče komu vseeno pomagal, koristil?

Magnezijev klorid heksahidrat sem pred nekaj leti kupil kar preko ebaya in to od te firme, ki ga še vedno prodaja na ebay de. Piše, da je farmacevtske kvalitete in deset kilogramov s poštnino vred pride cca 60e. Plača se pa najenostavneje preko paypal.
Link: https://www.ebay.de/itm/Magnesiumchlorid-Hexahydrat-min-99-Ph-Eur-USP-FCC-LM/132399957999?hash=item1ed3a707ef:m:msh83N_gRLeskRNRROlvjjg

No, to pa je kraja, da se reče.
Je problem sam zmešati kristale s tekočo vodo?
In čemu je omejen dnevni vnos? Zaradi driske.
To je potem pitje le do odprave zaprtja, kar lahko tudi s kosmiči sami naredimo, medtem, ko telo izloči magnezij. Še vedno pa bomo v pomanjkanju.
Je okus iz tele stekleničke zelo prijeten ali kaj ji je še dodano za to oderuško ceno?
Ker okus in pitje mgcl je pravzaprav odurno, meni pravi podvig.

Kup stvari se prodaja, ki niso uporabne, niso koristne. Tudi za izboljšanje zdravja. Seveda je možno, da nič ne pomaga. Meni se zdi, da nekaj bi le moralo pomagat, saj stvar prodira direkt skozi kožo.

Za mamo, ki ima v nogah že leta nočne krče, sem kupovala vse oblike magnezija, od šumečih tablet, citrata, oksida, karbonata, vse za oralno uporabo. Učinek: nič od nič. Tudi Magnesol ni pomagal. Zadnjič slučajno brskam v Dm in naletim na njihovo znamko mg. olja. Kupim, zvečer parkrat špricnem na noge, čez noč je bilo malenkost boljše. Zdaj ji špricam 2x dnevno, po dobrem tednu krčev ni več in mama spi celo noč, prej jokala v krčih in jedla tablete. Tako, da, ja, učinkuje, je poceni varianta, 100 ml je okoli 7 evrov. Nam odlična zadeva in vedno bo v domači lekarni.

Magnezij ne pride skozi kozo. Placebo pa sem ter tja dela čudeze.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Verjemi, da pride skozi kožo. In da deluje. Tudi sama sem mislila, da je to, da se našpricaš parkrat en larifari, pa ni.

Vera je močan analgetik, ne oporekam.

Ti že veš. Jaz pa vem, kaj nam je odpravilo hude krče. In ostajam na tem.

Desiderius, moč misli zna biti močnejša od vsega kar poznamo.
Ne vem, če si bral kaj to temo, pa bom prilepil link: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11159678

Jaz ponavadi recem, da bozanstvo more narediti cloveka mocnejsega, kakor vsi ljudje skupaj. Ne drznem si podcenjevati te moci. Se manj oporekati.

Kar pa zal se vedno ne pomeni, da more Magnezij kar tako prehajati skozi kozo v telo. Moja zadnja dva komentarja sta morda malenkost hudomusna, a v resnici prav nic podcenjevalna. Kdor ju zeli sprejeti, si more kaj bolje razloziti in posledicno tudi bolje delovati.

Magnezij v morju je v obliki magnezijeve soli, kar pomeni klorid.
Kar pomeni 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} celokupne morske soli v obliki magnezijevega klorida, sulfata in bromida.
Tako nam je jasno, da prodira magnezij v naše telo skozi kožo.
Znano nam je iz izkušenj, lastnih in drugih ljudi, da se nam ob prebivanju ob morju in kopanju v njem, zmanjšajo ali celo izginejo raznorazne tegobe, ki nas dnevno pestijo, še posebno bolečine, depresija in težave s kožo.
K temu seveda pripomorejo tudi ostali minerali v morju, ki skupaj delujejo drug na drugega, sinergetično.

Jaz ponavadi recem, da bozanstvo more narediti cloveka mocnejsega, kakor vsi ljudje skupaj. Ne drznem si podcenjevati te moci. Se manj oporekati.

Kar pa zal se vedno ne pomeni, da more Magnezij kar tako prehajati skozi kozo v telo. Moja zadnja dva komentarja sta morda malenkost hudomusna, a v resnici prav nic podcenjevalna. Kdor ju zeli sprejeti, si more kaj bolje razloziti in posledicno tudi bolje delovati.
[/quote]

Tudi tumorje lahko zdravimo preko kože, ne le oralno in IV.
Na novo odkrivajo sposobnost žvepla, ki zmore priti v maligno celico in z njim lahko dovajamo zdravilno sestavino, ki še pripomore do apoptoze teh celic.
Verjetno si že slišal za spojino, popolnoma naravno, DMSO?
Je v popolnoma prosti prodaji.
Znanstveniki odkrivajo njene lastnosti, ki maligno celico celo ozdravijo.
DMSO zmore priti celo v možgane in tam zdraviti oboje tumorje, tako maligne kot benigne.
Kar je pri DMSO najbolj presenetljivo, zunanja uporaba skoraj hipno prežene bolečino, zdravi vnetja, edeme itn.
Sicer ni nova znanost, trenerji, fiziotetapevti in kineziologi jo že leza uporabljajo pri športnikih in njihovih poškodbah.
Nam vsm dobro poznani MSM, je dobljen iz DMSO. Skupaj sta nenadkraljiva.
Ker DMSO takoj preide skoži kožo v telo, ga apliciramo le na čisto kožo, ker bi lahko vnesli v telo tudi strupe raznoraznih krem itd.

Jaz sem mg olje kupila polna pricakovanja, ker so mi ga svetovali kot pomoc pri zakrcenih misicah in s tem povezanih bolecinah. Razen neprijetnega zbadanja kaksnih ucinkov zal nisem zaznala. Tako da – meni ni pomagalo, zal.

[/quote]

Konec koncev ni pomembno, ali prehaja magnezij skozi kožo, ali ne prehaja, pomembno je, da imajo ljudje pozitivne rezultate z transdermalno uporabo tega Mg-olja. Infuzija direkt v žilo bi bila pa najboljša. 🙂

Aja, pa tam, če si pogledal tisti link, ki sem ti ga dal, tam notri v tisti temi je še en link, kjer forumašica Breda piše svoje tekste v svoji temi tam najdeš povezavo na knjigo v pdf filu, ki je v hrvaščini.

tole olje vi tako preplačate za ta denar jaz dobim magnezija za celo leto, od kje vam ideja da je slovenec naredil boljši magnezij kot mega svetovne tvrdke

Mehanizem delovanja teh dveh elektolitov kalcija in magnezija v celicah mišičnih vlaken je takšen, da kalcijev ion povzroči skrčenje mišičnega vlakna, medtem ko pa magnezijev ion povzroči sprostitev vlakna. Torej ko npr. skrčimo mišico takrat delujejo kalcijevi ioni in ko sprostimo mišico pa delujejo magnezijevi ioni. Če je vse v redu so ti kalcijevi in magnezijevi ioni v ustreznem ravnovesju. Če je pa presežek kalcijevih ionov, potem pa znajo biti ta mišična vlakna ves čas nekako zakrčena in ne pride do popolne sprostitve. Sprostitev mišic dosežemo s povečanjem koncentracije magnezijevih ionov v mišičnih celicah. Napisal sem zelo poenostavljeno. Predvidevam, da je treba uporabljati magnezij kar nekaj časa, da pride do pravih učinkov.

Zelo razumljivo si napisal. Res dobro. Detajli vecine na forumu niti ne zanimajo. Odvisno od stopnje pomanjkanja, traja polnjenje rezervoarckov okoli dva tedna pri blazjem pomanjkanju, pa tja do sest tednov v primeru hujsega pomanjkanja.

Zelo razumljivo si napisal. Res dobro. Detajli vecine na forumu niti ne zanimajo. Odvisno od stopnje pomanjkanja, traja polnjenje rezervoarckov okoli dva tedna pri blazjem pomanjkanju, pa tja do sest tednov v primeru hujsega pomanjkanja.
[/quote]

Načeloma je kalcija v hrani dovolj, pa tudi kalcij zelo počasi zapušča organizem. Medtem, ko magnezij je problematičen zato, ker dokaj hitro zapušča organizem. Pa nekaterim ljudem lahko presežek kalcija povzroča celo depresije. Tudi te informacije sem nekje zasledil.

Mehanizem delovanja teh dveh elektolitov kalcija in magnezija v celicah mišičnih vlaken je takšen, da kalcijev ion povzroči skrčenje mišičnega vlakna, medtem ko pa magnezijev ion povzroči sprostitev vlakna. Torej ko npr. skrčimo mišico takrat delujejo kalcijevi ioni in ko sprostimo mišico pa delujejo magnezijevi ioni. Če je vse v redu so ti kalcijevi in magnezijevi ioni v ustreznem ravnovesju. Če je pa presežek kalcijevih ionov, potem pa znajo biti ta mišična vlakna ves čas nekako zakrčena in ne pride do popolne sprostitve. Sprostitev mišic dosežemo s povečanjem koncentracije magnezijevih ionov v mišičnih celicah. Napisal sem zelo poenostavljeno. Predvidevam, da je treba uporabljati magnezij kar nekaj časa, da pride do pravih učinkov.
[/quote]

Verjamem. Olje se pri meni ni obneslo, zato zdaj uzivam mg s prehranskimi dodatki, pa upam na boljsi ucinek.

Tudi tumorje lahko zdravimo preko kože, ne le oralno in IV.
Na novo odkrivajo sposobnost žvepla, ki zmore priti v maligno celico in z njim lahko dovajamo zdravilno sestavino, ki še pripomore do apoptoze teh celic.
Verjetno si že slišal za spojino, popolnoma naravno, DMSO?
Je v popolnoma prosti prodaji.
Znanstveniki odkrivajo njene lastnosti, ki maligno celico celo ozdravijo.
DMSO zmore priti celo v možgane in tam zdraviti oboje tumorje, tako maligne kot benigne.
Kar je pri DMSO najbolj presenetljivo, zunanja uporaba skoraj hipno prežene bolečino, zdravi vnetja, edeme itn.
Sicer ni nova znanost, trenerji, fiziotetapevti in kineziologi jo že leza uporabljajo pri športnikih in njihovih poškodbah.
Nam vsm dobro poznani MSM, je dobljen iz DMSO. Skupaj sta nenadkraljiva.
Ker DMSO takoj preide skoži kožo v telo, ga apliciramo le na čisto kožo, ker bi lahko vnesli v telo tudi strupe raznoraznih krem itd.
[/quote]

DMSO tega misliš https://www.bioforma.si/dmso
se ga na kožo nanaša? Kaj pa MMS?

Meni isto ne. Pa toliko upanja sem imela, sploh ker tukaj to tako forsirajo kot čudežno zdravilo.

New Report

Close