Magnifico in njegova Barbara
love600, 20.11.2023 ob 11:33
Lahko bi imel katerokoli lepotico sveta, a on ljubi svojo Barbaro. Že 40 let. Take zgodbe so navdih… V bistvu težko verjameš da v tem svetu to sploh še obstaja.
.slovenskenovice.si/suzy/magnifico-in-barbara-pesut-40-let-ljubezni/#google_vignette
Ste pa naivne. Z njo je poročen, in ker je dec kot se za gre je ni pustil na cedilu. Kapo dol.
Seksa pa drugje, razen, če je impotenten, kar pa dvomim.
Barbara je pa tudi pametna dovolj, da mu vse pusti (mogoče mu še izbira ljubice) samo, da ostane z njo.
Navdihujoča zgodba. Toliko imate tu grdega za povedat o čefurjih. Poznam eno tako zgodbo tudi v naši družini. On orto čefur, uspešen je bil v poslu (je že v penziji), visok, čeden, z obveznim bemfelnom in kot pravite, lahko bi imel veliko lepšo in boljšo ženo. Moja žahtnica pa debela in zanemarjena ženska. Ni kuhala, niti sebe rihtala, niti z njim ni veliko hodila naokoli.
Zdaj je zbolela, še bolj zanemarjena, težka ku cent, večinoma na kauču z daljincem v rokah. On kuha, pospravlja, ureja vrt, jo vozi na vse preglede in dobro skrbi za vse.
Zdaj pa mi povejte, v čem je point. Če je ženska pridna, urejena in skrbi za familijo, hodi v službo … je hitro obtožena, da zanemarja moža. A take, ki dejansko nič ne naredijo (ok Barbara niti ne more), pa so očitno veliko na boljšem, kot tiste prve.
Meni to ni nekako razumljivo. Kaj pa vi mislite?
Opravljivke, 20.11.2023 ob 12:39
Navdihujoča zgodba. Toliko imate tu grdega za povedat o čefurjih. Poznam eno tako zgodbo tudi v naši družini. On orto čefur, uspešen je bil v poslu (je že v penziji), visok, čeden, z obveznim bemfelnom in kot pravite, lahko bi imel veliko lepšo in boljšo ženo. Moja žahtnica pa debela in zanemarjena ženska. Ni kuhala, niti sebe rihtala, niti z njim ni veliko hodila naokoli.
Zdaj je zbolela, še bolj zanemarjena, težka ku cent, večinoma na kauču z daljincem v rokah. On kuha, pospravlja, ureja vrt, jo vozi na vse preglede in dobro skrbi za vse.
Zdaj pa mi povejte, v čem je point. Če je ženska pridna, urejena in skrbi za familijo, hodi v službo … je hitro obtožena, da zanemarja moža. A take, ki dejansko nič ne naredijo (ok Barbara niti ne more), pa so očitno veliko na boljšem, kot tiste prve.
Meni to ni nekako razumljivo. Kaj pa vi mislite?
Mislim, da imajo moški rajši babure, ki niso servilne.
Cankarjank ne cenijo.
No, pa eni le pokažete svojo pravo gnusno plat forumaši. Kdo tukaj govori o seksu varanju?
Verjamem da težko verjamete in boste napletali kako natika okoli. Kaj pa veste kako imata zasebno? Z njo živi. Pomaga ji. Ste kdaj pomislili na to?
V glavnem da beremo vaše morbidne teme o dildotih in majhnih lulekih. To je vaše zivljenje
Opravljivke, 20.11.2023 ob 12:59
V redu! Carkanjnskih mam je danes bolj malo. A je potem res najboljše, da ga že takoj na začetku ozemljiš, pošlješ v pisane marjetice in vzpostaviš svoj red?
Ne vem. Moški tiktakajo drugače kot me, ampak večinoma so pri dominah pravi pussyji, ne samo v sexualnem smislu. Bolj jih ignoriraš, rajši te imajo.
Nazaj k Magnificu in Barbari, meni sta kul obadva, ona še kanček bolj. Brez nje ne bi bil to kar danes je. Taki bejb kot je ona je malo in me ne čudi, da je ostal z njo. Tisto kar ji telesno manjka nadoknadi, ne nadgradi z umom. Take kul babe ne bo več dobil in to on točno ve. Naj jima bo lepo.
Prava babura, 20.11.2023 ob 16:40
Ne vem. Moški tiktakajo drugače kot me, ampak večinoma so pri dominah pravi pussyji, ne samo v sexualnem smislu. Bolj jih ignoriraš, rajši te imajo.
Nazaj k Magnificu in Barbari, meni sta kul obadva, ona še kanček bolj. Brez nje ne bi bil to kar danes je. Taki bejb kot je ona je malo in me ne čudi, da je ostal z njo. Tisto kar ji telesno manjka nadoknadi, ne nadgradi z umom. Take kul babe ne bo več dobil in to on točno ve. Naj jima bo lepo.
To razmišljanje mi je precej blizu. Lepo se dopolnjujeta.