Najdi forum

mah

kak mate vi tu brezveze!!!

Naš peskovnik je lepši!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

ka pa pol hodiš sem med odrasle ljudi… bot u peskovniku .. mislim.. a ti damo še lopatko pa kanglico :)))))))

živjo Since!!!

Tale tamau se sam heca….kako kej peseki?
Aja pa laski so še dolgi?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Pa pod pazduhci ni še nič hehehe

a to ti mene sprašuješ al unga Sinca :)?

Sinca…lahko pa tud ti poveš….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

njemam pojma :)))

Šcccc, šccccc :))))))))))))))))

Haha…:) Zakaj nas pa ne povabiš na eno igo v vaš peskovnik…???

Zelo nevljudno tole…:)))))))))))

Pa eno dobro jutro.:))

Sinci naš in moj!
Ko prideš v trgovino s porcelanom se moraš previdno premikat…..;-)))
No ja,glavno,da so tvoji zmagali v fuzbalu,saj zato si si pa moral nekje dati duška,kajne srce!?
😉
Sp

Jutro Sprevržko……zgleda, da sva ostala sama…vsi si odšli….Kako si? CMOKA

No, prijateljica draga, zdaj sem spet lahko jaz
malo na vrsti, in si privoščim to, da te malček
pockrljam, malček pobožam in ti zaželim dober
in lep dan.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Čau Mariči…CMOKA tudi tebi…..jaz sem sedaj KONČNO spila eno kavico…in se takoj bolje počutim. Kako si pa kaj ti?

Jani zdravo…če sem iskren nebi mel nič proti kanglici in lopatki :)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

ne tam pa res ni nič, oziroma zelo malo ;)))

ja no….če bote vsi prišli bo gužva, pol se bom pa jaz moral selit :)))

sicer pa….pridite enkrat vsi bomo meli piknik ;)))

tudi tebi dobro jutro oziroma dober dan :)))

Saško da nebom jaz nazaj šcccc šccccc :))))))))))

Potem vas pa samo jaz kaj obiščem…:)))

Since…te cmokam;))…in šibaj tja;))…med klopke…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja… šccccccccccc šccccccccccccc :))))))

ojej sej je lahk tud tuki nooooooooo :))

SončeK full lep dan pa… se beremo jutr zutr :)))))

Jani…saj Since je moj-moj…sam mal ga heckam…cmoka Jani…cmoka na cmoko,ihihhi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček moj….Saško ti pošilja enega toplega in sončnega cmoka….za lepši popoldan :)))))

ČAu.

Saško moj-moj…te greškam veš…uzivajva…poglej u sonček..tam zunaj!!!

vuau :)))))))) kaj pa jest matr :)))))))) OK, cmoka seveda ne, ampak želje za lep popoldan pri preučevanju žepnih priročnikov pa….. :))))))

cmoka Saško ;))))))))))))

Sej si moj noooooo :))))))))

Sory sem te pozabu kliknit….na cmoka….za lepo nočko, pa še enega za priročnik in odprto glavco, pa enegaza jutrišnji dan, pa moram nehat, ker na bušija ti ga pa ne bo limou :)))))))))))))))))))

No pa še kak “priročnik” ti pošlem po mailu, hehehe.

Čau my frend !

New Report

Close