Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mah, če ne zaradi drugega, že zaradi lepi prsi bi imela še kakšnega otročka…

Mah, če ne zaradi drugega, že zaradi lepi prsi bi imela še kakšnega otročka…

Mah! Sem čist razočarana. Sem prejšnji teden nehala dojit. Sem imela vedno bolj majhne prsi…sedaj pa se mi zdi, da ni več nikjer ničesar. Po porodu pa so bile tako lepe…lepe…lepe…
Pa nisem bila prej nikoli zakompleksana zaradi tega. Samo k ne bi tega imela že na sebi :-))))))) Se počutim kot vila, ki je našla malino…in jo zgubila.

Kaj pa “pridelek”,ki si ga nehala dojiti? A ga nič ne gledaš, samo svoje prsi?

hja…………te pa morš dojit v nedogled. :))) Tudi drugi pa tretji pa…itd…otrok se enkrat neha dojit.
Sicer pa……………velkam tu de klab! :)))

Potem pa najbolje da naprej dojiš do 8 leta starosti otroka pa bodo lepe še 8 let. Potem naštimata drugega pa spet 8 let!……

Silikon.

Tja, jaz pa ze prej kosarica D, med dojenjem pa 75 F. Sem upala, da bo po dojenju spet slo nazaj na D, pa figo. Shujsala, kosarica se vedno ista. In nekateri osebki namesto v oci med pogovorom gledajo malo juzneje. Pa se hrbtenica me boli. Tako da, vidis, ene imamo nasprotne probleme…

Meni so po porodu in dojenju ostale velike in niso šle nazaj na prvotno obliko.

Tak da,jaz bi manjše ne pa večje,saj trpi moja hrbtenica.

lp,mamiMaja

Se pridružujem. Nikoli nisem imela velikih, zdej se mi pa zdi, da jih sploh ni več. Imam pa 2 otroka, pa vse skupaj nisem nič dojila (prvo 3 mesece, drugega pa 3 tedne). Prej sem imela sicer majhne, samo so bile čvrste, zdej je pa vse prazno. Ma sej joške niso vse….. 🙂
Lep dan.

…..so pa veliko.

do zdaj so se mi zdele čudne tiste, ki so imele otroka zato, da jim eno leto ni bilo treba v službo, če so spraskale še bolniško, pa dve leti. no, zdaj vem še za en čuden razlog več.

si ti predstavljaš, da bi ti tvoja mama enkrat kar tako rekla, da te je imela pač “če ne zaradi drugega” ker ji je bilo npr. dolgčas?

pa imam najmanjši modrc, kar jih obstaja, da ne bo kake pomote.

Jaz pa dojim in imam iste kot prej. Po porodu so bile nekaj časa ogromne. Po končanem dojenju se bom zjokala 🙂

tudi nam bi to pasalo

jaz sem dojila 6 mesecev in imam 2 stevilke vecje prsi zdaj=)
imam pa kolegice ki so tudi nehale zato, da ne bojo vsega izgubile, pa zdaj nimajo nic v modrcu…

lp

Oh, mami, ko bo prišel čas gravitacije, boš pa kolegice gledala, ko jih boš imela sama do trebuha:)))
No, obstaja možnost da ne, če so bile prej bolj mandarince:)))

men se pa smiljo otročki takih puhlih mamic.Ja otroka met zarad joškov,si lahko mislim kolk ljubezni je deležn tale otroček.Dokler se doji ogromno po dojenju zavržen-zakaj???Zato k si mi joške pobrallll!!!!

Jaz sem ta drugega dojila nekaj več ko dve leti. Ko sem nehala, sem imela dve prazni vreči ! Po nekaj mesecih se je stanje malo izboljšalo, saj so se moje prsi malo napolnile z maščobo, ker sem se po prenehanju dojenja tudi malo zredila. No ja, nimam prsi za razstavo, je pa boljše kot takoj po prenehanju dojenja.
Da te malo potolažim.

LP

jaz sem pa tista srečnica, ki se ji ni nič spremenilo, ne z nosečnostjo ne z dojenjem, in ne po kančanem dojenju, vedno enaka velikost modrčka in košarice. ja pa sem zadovoljna z svojimi, ne preveliki ne premali, ravno pravi.

Drage moje ženske!
Bilo je vse skupaj bolj komično napisano in mišljeno.
Če katera misli, da sem se za otroke odločala zaradi prsi… je bila pa dobra ideja :-)))
Je blo pa luštno met tut kej tacga na sebi, k ponavad samo v reviji vidiš :-)))
Zgolj to 🙂
Fejst bodite z velikimi in malimi, trdnimi in visečimi…da ste le srečne in imate mal smisla za humor, pa bo še vse OK!

Punce punce, ne razumete heca. Sem kar malo razočarana.

Ko sem jaz dojila, se mi je zdelo da imam prsi za razstavo – ravno pravšnje.

Zdaj niso za razstavo, grejo samo v modrc.

jaz sem tud ena taka revca, še k se zredim se na joškah nič ne pozna, ampak po porodu so ble pa lepe…. še bi jih mela,sam pol pa še trebuh ostane… Sej važn je da so otroci zdravi.

New Report

Close