Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maj ni več in,

Maj ni več in,

ti odšla si,
cvet v slovo si
mi pustila.

Tko, malo ……..

A si fasal Razotov virus?
😉

Ma ne, sam tko lepo se je pesmica zarolala po radiu, da sem rekel da jo delim z vami.

Ej, kolega kako kaj?

Zdej,ko ni več naravnih lepot….me je začela malce jesenska depresija lovit.Moram prit malo tja k vam v vas,da si napolnim baterije(al pa spraznim,kakor se vzame,hehe).
😉

Hmmm… fantje, moški, dedci…. kaj pa res vse meče? Potem pa pravijo, da se mena pojavlja samo pri ženskah… Ali pa PMS, za tiste, ki so malo mlajši… Ojojjojojoj… Grozni ste. Res. 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sam tiho bod!Če jo ti lahko šparaš cel teden….ni rečeno,da s(m)o vse take!
😉

Joj, Sp…. na sploh je bilo mišljeno… vsi ste neki taki… hmmm…. pa kaj bi govorila… saj tako sam veš, kaj mislim…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mishika, tola pa ni bilo lepo. Me nič ne meče, samo tako lepa pesmica je bila, pa sem se odločil da jo delim z vami.

Lep dan.

Povej na glas!Fuknjeni!saj to je pa ja kompliment!
Pa nekaj od nas tudi…khm….faka…;-)

a ja?

No ja!Za ta velike praznike!
Tu na forumu je pa itak kurbnhaus!
;-)))

Moraš vedet,da ima Miši nečesa preveč,nečesa pa premalo v tem hipu….pa je….hm…fuknjena,ne?
;-)))

No, sem že mislila, da je še tebe jesen prijela… Brez zamere.

Lep dan tudi tebi.

Grrrrrrrr…. Tako: uradno sem jezna.

Vidiš,kako skrbim za tvojega……..fanta!!!!
Te do petka pripravim in preparim,da ga boš strgala,sam,da se na vratih pojavi!
Kar tko naprej!Da se bo bralo v ponedeljek o tigrici!
;-)))

A ja za praznike pa že.

Preveš ??????????
Premalo ??????????

Zakaj že?

Pa ja nisem jaz kriv?

Ma kakšne zamere neki.

Me boš peljala na kofe pa bo.

Joj, pardon… Ne, ni bilo namenjeno tebi…

Hehe, pa torto oz. pecivo imaš še v dobrem… Ali pa si že pozabil? ;).

Sam,a si pogruntal,kolk malo praznikov je na koledarju?
🙁

Hmmm…. Pustimo to pri miru… Preveč, premalo… Vsak vedno sam najbolje ve, kako in kaj in kdaj in zakaj…

Kaj se zdaj ven vlečeš?Kar si rekla..si rekla!
😉

Grrrrrrrrrr…..

New Report

Close