Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maj ni več in,

Maj ni več in,

Te je stisnilo,kaj?
;-)))

Ja curc, pol ti pride pa praznike še na dan ko je Krvavec, pol je pa curc.

Uf, uf

Sem mislil da sem že kaj narobe rekel.

Ma….. Če delaš hantle: stop. Ok?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sem čakal da vidiom ali se boš ti spomnila.

Vem, vem…..pridem.

Hehe… Ne bi verjel, kakšne stvari si jaz zapomnim… Samo tistega, kar bi pa res morala, pa ne 😉 :)). Vrag pa tak selektivni spomin. 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A jebi ga sad.

Bolje išta nego ništa.

Joj… sem pa res blond… A take stare pesmi še vrtijo? Stare, ampak zato nič manj lepe, priznam. Hmmm…. Zdaj se pa še meni poje :). Hvalabogu je še nekje kot mp3 skrita… Grem iskat…

No, a ni lepa pesmica?

A predeš?Tko se mi dopadeš!
😉

Da, da… samo predno mi je kapnilo, za kaj gre… eh.., roza, roza me daje 😉 :))).

Hahahahaha!!!!
Opažam še enga novega sotrpina v tebi!!!
:-)))))

Ej, ej

Nema zime za eskime.

A (R)oza z velikim R?

roza, roza… skleroza :))).

Hmmm…. nekdo mi je očitno in namerno mp3-je brisal… barabe! Zdaj pa bo treba spet downloadat… Hmmm…

Saj v tem je catch!!!Zima!!!!!
🙁

Pa kamin, pa kožica……….

New Report

Close