maja_
Maah veš kaj – ni tukaj za nedoživeto – ampak za vedno nekaj novega in vedno več volje, da je lepo in zanimivo, da se ne bo treba spuščat v razna varanja…tako kot večina….
Verjemi sem še toliko mlada in pri zdravi pameti, da vem kaj hočem in vem, da me še veliko čaka…. 🙂
Mah, če si tako težka, trmasta,…. tudi doma boš prej ko slej to tudi sama doživela….
ma pusti gospodinje pri miru……imajo čisto drugi svet neižživet..
saj one bi tudi, če bi imela jajčeka..haha
majika…..no…..vsaj namigni…..se je izšlo ali je bilo celo nad pričakovanji?
drugače pa…..si prav coprtiš veš,..zapljeiva poželjiva deklica, ki bi vsakega deda zmešala…že z besedo..hahah
cmoka
Bilo je super. Presenečenje na vrhuncu 🙂 Vzela sem si čas….in se igrala….glede vezanja – totalno presenečenje z velikom navdušenjem 🙂
Bilo e še nekaj zelo prerverznega – samo to povem – kaj več ne (nočem spet poslušat bednih komentarjev) – prepustite se vaši zelo dobro razviti domišljiji…
Iz sex shopa – sem privlekla en kup novih stavri 🙂 in imela sva se super fajn….. oz, poželjivo, nasladno, orgazmično, zaplejivo…. cel večer 🙂 oz. dolgo v noč 🙂 in nadaljevalo se je zjutraj 🙂
Glede neizživetih zagrenjenih gospodinj pa mi je tako vseeno, da mi bolj ne more bit – če je neduhovito, dologočasno. že slišano zbadanje njihova najsvetlejša točka v dnevu pa samo izvolite 🙂 naj vam polepša vaš pust sivi dan 🙂
Težeave ali ne – vsak jih ima….in če si pameten jih rešiš…. Sedaj jih še nimaš ne – ali pa ne veš, da jih imaš 🙂 kot sem rekla pri tvojem obnašanju jih boš imela tako hitro, da ne boš vedela kdaj te bodo doletele 🙂
In BTW moje domače težave so odpravljene 🙂
Tvoj edini odgovor (pa ne samo tukaj ) aja pa to ni noben napad – če bi bil napad bi vedela da je…. no tvoj edin odgovor pa je brezvezno neduhovitno, dolgočasno zbadanje… kaj misliš, da si tako duhovita, da bi se lahko stand up šla al kaj…. Samo neke pikre znaš ven metat – dolgočasna si že….
Ko pa ti nekdo pove dejstva pa isto še bolj beden odgovor… Za svoja leta bi lahko bila malo bolj brihtna….
Skulirala se bom, ko bom mislila, da je čas za to… In razjezila se sploh nebi, če nebi ti spet z bolanimi stavki smetila foruma..ker si že prokleto tečna in dolgočasna …