Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maja Hrvatin

Maja Hrvatin

Poleg tega, da je novinar Dani Bavec brezvezno vodil sprejem ob prihodu košarkarjev, so se mi vtisnila v spomin še blesava vprašanja, ki jih je na TV Slovenija, postavljala novinarka Maja Hrvatin.

Tudi neizobražen človek ne bi mogel postavljati tako blesavih vprašanj Goranu Dragiču. Pa kaj ti novinarji res ne zmorejo drugega kot vprašati, kako se počutite, kakšni so vaši občutki…

Kaj naj ji pove, saj je po fantastični zmagi že stokrat povedal eno in isto. Naj bodo že ti novinarji nekoliko bolj izvirni. Naj se pripravijo na intervju in naj postavljajo smisela vprašanja.

Ob vsej evforiji gledalcev, namreč prav izničijo veličastnost dogodka.

A je to tista nasilna novinarka, ki ga je kljub solzam v očeh še vedno nadlegovala: Upam, da so to solze sreče… Samo še eno vprašanje imam…?
Škoda, da posamezni novinarji tako izničijo delo tistih, ki so res novinarji.

Vseeno boljša kot pa Slak sinoči …

Nesramna do skrajnosti, taka novinarka ni za pred ljudi. Podla, zlobna,gnusna, da ne napišem še kaj nizkotnejšega.
Ta ženska ni za v medije.

Si ti morda kaj boljša s svojim pljuvanjem po drugih tukaj?

Se strinjam. Dobro povedano.

Nesposobna voditi pogovor in srečanje za tako veličasten dogodek kot je zlata medalja na evropskem prvenstvu.
Absolutno nesposobna.

Vsi kritiki prosim napišite po pet izvirnih vprašanj – lahko so namenjena kateremu koli slov. košarkarju.

Majko moja, kakva su ta pitanja.

intervju z Jakovim Fakom je bilo pa nekaj najslabšega kar sem videl zadnje čase: nobene empatije,provokativna vprašanja, čudno zastavljena in nobene čestitke za 5 mesto..pa kje najdejo na Rtv take novinarje..in naj bi bili športni…

New Report

Close