maja in petek
mu pripravi…….Sladko pričakovanje
evola..namig……..Kaj potrebuješ? Nekaj, s čimer mu boš zavezala oči- to itek že imaš…hahah…. in nekaj najljubših namazov, kot so: čokoladna krema, sladka smetana, med, jagodna marmelada …karkoli…
in sedaj? sedaj se poigraj……? Nadvse užiten sobotni zajtrk( ali pa današnja večerja) se lahko nadaljuje v slastno predigro … Najprej mu zveži oči, nato si na nekaj najbolj vročih točk svojega telesa namaži različne sladke okuse…. Uganila si – natančno tam, kjer želiš, da jih potem poliže! Ulezi se, on pa naj z jezikom in s pomočjo tvojih usmerjanj najde najljubši okus, ki se skriva na najbolj občutljivi točki. (Bodi izvirna, saj veš, tam, kjer ne bo najprej iskal.,,hihihiih) Preden ga bo našel, bo njegov jezik naletel vsakič na drugo sladko presenečenje. Ko boš potešena..lahko ponoviš ..ali pa se odloćiš in si boš želela sladkosti tudi ti, zamenjajta vlogi.
sam neki….jogurtovo milko prihrani zame..hahaha
ja, pa še tole…naj te zmedejo spet te naše gospodinje….ahhahaha
kdo bo pa pol rjuhe pral??
preden bosta zaspala, bo treba postelnjino menjat:))))
bo punca “hočeš-nočeš” postala ….gospodinja:)
še vedno pa imam raje, da mene liže, zato ker se mu zdim sladka, kot da se moram mazat s kakimi zadevami:)
pa da se namaže ona pod pazduho, on pa tam našel ne bo:))))
ponoč pa jo bodo mravlje pa muhe obletavale:), ker bo lizal sam na ustaljenih punktih:))))
Ej te “naše” gospodinje me prav nič ne bodo ne zmedle ne zmerjale 🙂
Hohoh razo… suoer zadeva… 🙂 mmm bom kar sedaj domov letela 🙂 morda še moj spi 🙂
Ideja je super… jo bom izpljala 🙂
Upam, da bojo še kere gospodinje, ki so malo zategnjene kaj se naučile 🙂