Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maja Keuc

Maja Keuc

Ne razumem da ji nihče ne more povedat, da je petje skozi nos obupno. Kdo jo tako forsira naprej?

Ampak res, kot bi jo nekam tiščalo….
:-))

Ampak res. Je čista nula v primerjavi z Dremljevo, Lenderovo….

Sam ste res usekani.

A boš rekla da ni res?

Mogoč ma pa skos nus zamašen. Njeno petje je pa itak za bruhat.

Res je grozna, tisto njeno nosljanje in spakovanjeje za bruhat. Kobila mariborska pač.

Jaz npr.
Ker jo res rad poslušam in punca je ena redkih, ki se ne ukvarja s tipičnim slo osladnim jamranjem (ki mu nekateri pravijo petje).

Joras ne zali mariborcanov. Kaj ti, si pa sigurno ljubljanski konj, al kva?

Meni se je pa zdelo, da sem edina, ki ne razumem kaj poje.
Saj glas ima ok, pa lušna je tudi in to, samo razumem pa ne 🙁

Ne, 120 km od Ljubljane.

Ta trenutek je k slon proti Derneda in Švajgerci, res bi lahko mal shujšala

lahko bi ji tudi dali nižje pete…ni bilo ji treba zgledat kot da je 2m višja od preostalih dveh ….

in za moje pojme je sploh zanič pevka: petje skozi nos (pri UK X-factorju vedno pravijo da to je znak slabosti in da to se ne dela!)

no ampak za kevčico to kot zgleda ne velja…

Maja je super punca in super pevka in zelo lepa ženska.

Pritlehni žalivci anonimni. Maja ima perfekten glas, ki ga je dokazala z uspehom v svetu, na Eurosongu. Lepa je, samo stilisti na rtv so pa res obupni.

ima 19 let…obnaša se pa da je joj (slava ji je stopla v glavo že zdavnaj)

perfekten glas? aha zato poje skozi nos …da da

Dremljeva zna peti?

Ja, pa ja:-))))

Ona je iz misice prišla na pevsko kariero..

Maja Keuc ima karizmo in je rojena pevka, globoka, ta prava..

Vi se pa malce ohladite…lp

Meni je pa Keučeva super, kar se tiče petja. Ne vem, ko so pele Švajgerjeva, Keučeva in Derenda, mi je bil Majin del najbolj všeč. Pa zakaj bi vsi lajnali enako. Meni je ta stil OK.

Nisem spremljala, vem pa to, da je Maja mlada, lepa, simpatična, pridna, ve kaj hoče in vse ji bo uspelo, kar si bo zadala.

Ima velik potencial, ki ga ne zna izkoristit. To petje skozi nos je zdaj začelo motit še mene, pa me prej ni. Pa tisti njen zlajnani gib z roko … A ne bi šla h kakšnem profesionalcu, da jo nauči česa novega? Odkar je zaslovela, ni naredila enega kreativnega preboja naprej.
In poje čedalje bolj skozi nos! Oziroma ne vem, zakaj se reče tako. Meni se zdi, kot da bi imela nos konstantno zamašen.

meni se dopade njen foter 🙂

res!

Kar se mene tiče…… je tisto petje tako …. jebozovno (počasno doživljanje orgazma). Verjetno zato ker tud zgleda jebozovno… Jo bolj gledam kot poslušam … če jo že…. sm bolj redko.

Dremljeva zna peti?

/quote]

Verjetno, da zna peti, ampak v malo drugačne mikrofone 😀

On je ljubljanska žaba :-))))

lahko bi ji tudi dali nižje pete…ni bilo ji treba zgledat kot da je 2m višja od preostalih dveh ….

in za moje pojme je sploh zanič pevka: petje skozi nos (pri UK X-factorju vedno pravijo da to je znak slabosti in da to se ne dela!)

no ampak za kevčico to kot zgleda ne velja…[/quote]

Srečna Maja, ker ji je mati narava podarila pravo višino – a te to žuli? BTW Nuša in Darja sta tudi včeraj nosili in vedno nosita visoke pete, pa sta še vseeno “meter funfcik” v primerjavi z vsemi, ki se zraven njiju postavijo, ker gre pač za generacijsko razliko in sta tudi za svojo generacijo precej nizke rasti…

Je pa res, da televizijska kamera doda vedno kilograme in višino in glomaznost, je Maja v živo za tretjino bolj suha, kot je videti na TV…

sinusi ?

New Report

Close