Maja Keuc
Ima velik potencial, ki ga ne zna izkoristit. To petje skozi nos je zdaj začelo motit še mene, pa me prej ni. Pa tisti njen zlajnani gib z roko … A ne bi šla h kakšnem profesionalcu, da jo nauči česa novega? Odkar je zaslovela, ni naredila enega kreativnega preboja naprej.
In poje čedalje bolj skozi nos! Oziroma ne vem, zakaj se reče tako. Meni se zdi, kot da bi imela nos konstantno zamašen.
lahko bi ji tudi dali nižje pete…ni bilo ji treba zgledat kot da je 2m višja od preostalih dveh ….
in za moje pojme je sploh zanič pevka: petje skozi nos (pri UK X-factorju vedno pravijo da to je znak slabosti in da to se ne dela!)
no ampak za kevčico to kot zgleda ne velja…[/quote]
Srečna Maja, ker ji je mati narava podarila pravo višino – a te to žuli? BTW Nuša in Darja sta tudi včeraj nosili in vedno nosita visoke pete, pa sta še vseeno “meter funfcik” v primerjavi z vsemi, ki se zraven njiju postavijo, ker gre pač za generacijsko razliko in sta tudi za svojo generacijo precej nizke rasti…
Je pa res, da televizijska kamera doda vedno kilograme in višino in glomaznost, je Maja v živo za tretjino bolj suha, kot je videti na TV…