Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Maja Kevc – koliko denarja?

Maja Kevc – koliko denarja?

Ona še nima mature. A katera ve, koliko je zakasirala in kdo je to kril? So ji ponudili še kakšne honorarje?

Od kje tebi to, da je nima?

Babe zoprne, neposeksane, kaj vam je tale deklica naredila hudega, razen, da je pri svojih 19. letih bistveno bolj uspešna kot ste same? Pa dajte se brigat zase, no.

Za projekta EMA in Eurosong je prejela avtorske honorarje v skupni višini 666,00 EUR bruto. Stroške krijeta EBU in RTV.

Deklica je naredila maturo že lani, dan po talentih.

No, MON-a, ki je post napisala očitno nima mature narejene.

V enem intervjuju je povedala, da na ta rok, ki ga je imela dan po talentih, ni šla. Ne vem sicer, če je šla potem na jesenski rok, ampak v vsakem primeru to ni nič strašno posebnega. Sploh pa nima prav nobene veze z njenim ODLIČNIM petjem.

Kaj pa ma veze matura z petjem na Eurosongu?

Kakor je meni znano, je ona celo zlata maturantka, je rekel tudi Hofer med prenosom evrovizije..Zdej se pa požrite…..

Ne, ona še ni naredila mature, niti ni šla delat. Je brezposelna in se takole malo afna okoli. Čaka, da upeca kakega Hrvatića in bo živela bogovsko življenje.

res ste ene uboge in izgubljene duše

http://matura.cosmopolitan.si/novice/je-maja-keuc-sploh-sla-na-maturo/

Je Maja na maturo šla?

“Čeprav sem bila tesno bitko s časom in sem že vnaprej vedela, da rezultati ne bodo ravno najvišji, sem si rekla, naredila jo pa boš, punca! Ne glede na vse, sem hvaležna tudi II. Gimnaziji Maribor, ki nas je vsa 4 leta ‘matrala’, da bi verjetno vsak naredil maturo, tudi če se ne bi nič učil. To se je pokazalo na primer pri zgodovini takoj naslednji dan po finalnem nastopu. Nič jeseni, zdaj! (smeh)”

Ti je pa nimaš. Pa tud Brvatič te nebi povohal.

Bravo Maja!

Zdravo, punce, kako ste kaj danes?

Jaz sem čisto po pravici povedano šele pred dvema urama vstala, sem spala kot ubita 13 ur!

Zunaj je pa prečudovit sonček! Lepo se imejte še naprej!

Maja, čestitke! Odpela si fenomenalno, jaz sem bila letos prav ponosna, da sem Slovenka. Kar tako naprej! Ne dvomim, da boš s takšnim glasom, stasom in inteligenco še daleč prišla. Najbrž prek meja Slovenije, kjer je doma žal več zavisti kot patriotizma in bi eni raje sami sebe požrli, kot pa komu kaj privoščili, če je pa za povrh to še ženska, ki je hkrati lepa in pametna, je pa že prehudo vse skupaj.

Kakšno punco bi pa Hrvatiču privoščili? če sploh katero.


Res resnično upam, da Maja kdaj ne zaide tu gor, med zakompleksane mrhovinarje, ki v življenju niso dosegli svojih ambicij, jih sploh niso imeli, sedaj pa svoje neizražene frustracije izlivajo na uspešne in od njih kvalitetnješe ljudi. Resnično upam. Ojoj, koliko nevoščljivosti.


Res resnično upam, da Maja kdaj ne zaide tu gor, med zakompleksane mrhovinarje, ki v življenju niso dosegli svojih ambicij, jih sploh niso imeli, sedaj pa svoje neizražene frustracije izlivajo na uspešne in od njih kvalitetnješe ljudi. Resnično upam. Ojoj, koliko nevoščljivosti.[/quote]

BRAVO – PLOSK PLOSK PLOSK!


Res resnično upam, da Maja kdaj ne zaide tu gor, med zakompleksane mrhovinarje, ki v življenju niso dosegli svojih ambicij, jih sploh niso imeli, sedaj pa svoje neizražene frustracije izlivajo na uspešne in od njih kvalitetnješe ljudi. Resnično upam. Ojoj, koliko nevoščljivosti.[/quote]

Bravo.

Toliko nevoščljivosti kot tu gor, najdeš redko kje.

… pa res kak košček kritike težko prenesete. Kdo pa Maji kaj hoče?

New Report

Close