Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Maja kje si,kam si šla?

Maja kje si,kam si šla?

Bo pa takrat toliko bolj, verjemi!

Ah srči, saj veš da ti naivno verjamem. Do takrat pa si pomagam sama s fantazijo.

Saj se še prvič nisva, ti bi pa že kar zadnjič.:))) Ah Ondi, sejna dvorana je pa malo prevelik prostor.

Greva v podstrešni arhivski prostor,a?Si raje spodaj ali zgoraj,kjer mixaš?

Nič naivno Majčica moja, res je..

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bom verjela šele takrat, ko te bom končno čutila! Do takrat pa,….upanje umre zadnje. :))
sicer se rezerva vztrajno ponuja, ampak moj srček bije samo zate in sokovi moje lulike bodo samo tvoji.

Mmmm…kako mamljivo,kot droga.

Jaz rezerva?Za tvoje sokove bi dal roko v ogenj.

Vsaj eden.:))

Jeziček bi ti dražil ščegetavček in vse okrog.Sesal bi jo kot sok,ki ga pijem po slamici in ki je pri koncu.

O, zdaj sem šele opazila, da sem tvoja! Lepo, mi je kar srček zaigral. Kje pa si spet? Pogrešam te!!!! cmok, cmok 🙂

Koliko si pa moja draga spoštovana Majči?Moja želja je močna,hrepenim po tvoji bližini,želim ti slišati tvoj glas,tvoj dih…tvoja toplina izžareva močno sexualno privlačnost…želja ostaja,upanje…poljub strasti ti pošiljam.

To je blo pa tako lepo slišat, srečen sem da sem odprl! In jaz sem samo tvoj… in moj stoji samo za tvojo mucko! Uf bi sedaj rad čutil njen utrip!

cmok, cmok, cmok, cmok***********************************!

Vsak milimeter Majčinega teleščka hočem poljubiti in ji nuditi najkvalitetnejše sanjske orgazme in užitke.

Kir, saj sva že ugotovila, da sva ustvarjena drug za drugega. Ko bo tvoj stal V moji mucki, bo pa nekaj najlepšega kar se lahko zgodi. Oh Kir, tako si te želim, da se vsaka minuta, ko te ni tukaj, vleče v nedogled.

No, saj si sam napisal…želja ostaja… Naj kar ostane. Jaz sem samo Kirova, za enkrat.:))) Saj sem napisala. V resnici samo moževa, na forumu samo Kirova. Cukrčki ste pa za popestritev.:)

Kot meni ko ni tebe, ljubica!

ah…. moja samo na forumu?
Jaz bi pa bil tudi v realnosti, virtualno pa ti ostane ondi

Jaz pa na stranskem tiru…smrk….smrk…No vsaj cukerček sem,to mi je v uteho…

Za enkrat. Ko pa boš nehal samo obljubljati in rajcati, se ti pa tudi v realnosti vsa predam.

Ah, imaš srečo, da sploh si na kakšnem tiru! :)))

Se bova sploh “nasitila” drug drugega? Men se zdi da se te jaz ne bom!

Ti bom jaz dal virtualno eno okoli ušes:-)))

Mislim, da ne. Še dobro. Zdi se mi, da bom s teboj lahko izživela vse svoje skrite fantazije. Komaj čakam ta dan, ko bo KIR zbral pogum in se mi predal!!!

New Report

Close