Maja Prasnikar
Hahaha, 27.03.2025 ob 14:08
Navajo, 27.03.2025 ob 13:11
Hahaha, 27.03.2025 ob 09:08
Navajo, lepi Navajo,steber moške lepote in očarljivosti, daj mi povej še nekaj, ta tvoja lepotica, ki jo imaš , poleg ostalih ki jih brusiš, praviš da je zdravnica. Čist med nama, ali je naivna, mal glupa ali slepa, da ne vidi da se ji dec goni okoli? Alen Kobilica je slep, ima pa razvite čute. Tvoja pa vidi pa slepa okoli hodi. Toliko o inteleku.
Za Hahaha…
Kot pričakovano počneš klasične napake v presoji (logical fallacy). Enačiš ”prevaro” s svojega (ženskega) zornega kota in jo apliciraš na moške. Ženske večinoma varate s primesjo čustev ali zamere (vrnila mu bom z enako mero), le redko izključno zaradi spoln*ga užitka. Moški na drugi strani varajo večinoma izključno zaradi fizičnega užitka, monotonosti s partnerko in želje po kratkotrajni spremembi.
Preprosto ne razumeš niti ženskega razmišljanja, kaj šele moškega. Ko dobi ženska partnerja katerega si je resnično želela se ponavadi v odnosih odvijata dve dinamiki (dinamika moči in dinamika spoštovanja). Če je moški le fizično privlačen, osebnostno pa je beta blue piller soy boy pusi retard ali še huje naiven trad-cuck, običajno pride do dinamike, kjer je ženska ljubosumna ob pozornosti drugih žensk do njenega moškega. Postane sumničava, ščasoma izgubi zaupanje in neprestano pričenja kreg zaradi strahov lastne neadekvatnosti. Velikokrat tak moški niti ni varal!
Če dobi ženska moškega, ki si ga je želela in je ta moški poleg vizualne privlačnosti še karakterno močan, stoičen, dominanten, zanesljiv, pozoren in razume žensko naravo ter avtomatizirane biološke odzive z dodatkom spropagandiziranosti, se ustvari dinamika v kateri ženske zavedno spregledajo marsikaj (dinamika moči) zato, da obdržijo takega moškega. Zavedajo se, da bi zajedljivost in nenehen kreg takega moškega potisnila v odhod in v objem druge ženske (dinamika spoštovanja).
Kateri del žensk ima bolj dovršen intelektualni in biološki odziv ter katere imajo bolj izpolnjujoče odnose in na koncu koncev boljši rezultat je logično, vendar seveda zaradi čustvenih odzivov, miopičnosti in zaverovanja, da jim vse pripada ob skorajda ničelnem trudu mnoge izgubijo kvalitetne moške (glej sebe).
Veš, to tvoje zatrjevanje, da sem po tvojem prepričanju ”narcis” in kako ti nikoli ne bi bila z menoj me spomni na tisto: nikoli ne poslušaj kaj ženska govori ampak vedno glej kaj počne!!! V družbi in javno se ženske vedno postavljate kot arbitri morale, pa vendar dobro vemo kaj si v resnici želite, počnete za štirimi stenami in kakšni moški vas v privlačijo.
Navajo, mene taki moški kot si ti močno odbijajo in ne privlačijo. Si tipični vase zaverovani moški, ki svoje varanje opravičuje da moški to delate iz užitka, ženske pa s čustvi. Kakšno sprenevedanje in sprevrženost. Kaj pa če bi tvoja šla s sodelavcem v posteljo, iz užitka, ker ti verjetno bolj slabo obvladaš? Bi jo razumel? Kako mora biti tvoja ženska čustveno ranjena da se je zaljubila v takega moškega, zame si ti dno dna. Lahko je zdravnica, izobrazba ni merilo zrelosti, to vemo vsi. In tak nizkotni moški celo v svoji iluziji misli da je frajer in celo tako daleč greš, da poštene moške učiš, kako živijo narobe. Mislim, prav smejim se. Uboge vse ženske, ki ti nasedejo. Jaz ti ne bi nikoli. Mene ti ne boš učil odnosov, ker jaz odnos živim že dve desetletji , ti pa bereš iz neta. Pokaži rezultate ne neko teorijo. Blefer
Za Hahaha…
Zopet delaš napako v argumentiranju (logical fallacy), ko omenjaš, da s takim moškim kot sem jaz ti ne bi bila. Ne razumeš, da moških kot sem jaz taka ženska kot si ti niti ne zanima za kaj resnega. Izključno za kratkotrajno uporabo. Ti si v kategoriji spregledanih.
Nato zopet nadaljuješ s sramotilno taktiko, da jaz po tvoje ”nisem dober v pojstelji”. Nelogičen zaključek glede na to, da me bivše ne želijo spustiti iz rok in iz svojega življenja. Vidiš kako nelogične so sramotilne taktike? Niti ne delujejo na moške kot sem jaz!
Ti ne bi nikoli nasedla? Hahahahah. Ti, ki si že dve desetljetji v istem odnosu! Veš, ko se mi zahoče nova luknja za sprostitev se prijavim na Tinder za dva dni. Lajkam izključno nazaj ženske, ki me prve lajkajo. Večinoma točno ženske 37-50, torej take, ki so že dve desetletji v monotonem razmerju. Daleč najlažje so, izberem si jih med 5-7 s katerimi si izmenjam telefonsko. Se kak dan dopisujem, povem, da gre le za FWB, izločim nezanimive oz. tiste nezainteresirane za fuk in se z dvema ali tremi preko kamere na Vibru ali Whatsapu dogovorim za srečanje in fuk. Če se katera posebej izkaže ostaneva v stikih, jo pred naslednjim fukom odpeljem na večerjo in jo imam tako še za nekaj rund. Tako lahke ste tiste 37-50, ki ste že dve desetletji v razmerju ali ste sveže samske oz. ločene. Daleč najlažji plen za spravit v pojsteljo, v družbi znancev pa najbolj vzvišene moralizatorke.
crazyfrog, 27.03.2025 ob 14:54
Navajo. Js sm preglupa za tvoje filozofske razprave. Preveč vsegana kupu. Vnašaš poljubno v chatgtp in prekopiraš sm besedilo, al si dejansko načitan globokoumnež,ki svoj prosti čas preživlja na monu in tu troši mozak. js sploh nvem ka sva se menla, da sm dobila tak serviran odgovor zmaga pa zaključek o tresoči ženski, ki joka,ko ji rečeš ponosn sm nate. Lepo, da jo kot partner podpiraš, ampak taka reakcija je pa preobilna. Al sm narobe prebrala. Možno..
Frogica…
Ti si faconarka dobre volje, ki rada poka fore, je pa res, da ti dam en kup informacij, vendar vse resnično. Vedno ti vse direkt povem.
Chat GPT je totalno woke LLM in nikoli ne bo dal ven resničnih informacije, če te niso po woke ideologiji. Tako je sprogramiran, sam niti ne vsebuje podatkov, ki ti jih jaz tu povem. Chat GPT so sprogramirali woke beta luzerski pusi Indijčki, ki niso nikoli od blizu videli gole ženske. Pač ima Chat GPT totalno u kur*u parametre in je totalen šit od šita. To je za poneumljat že tako glupe ljudi in ne za relevantne informacije.
Eeeeee vidš Frogica, bejbo je treba v pravih trenutkih čustveno priklenit nase. Ko ji v lajfu kaj ne gre in ima slabo mnenje o sebi (nizko samopodobo) ji dam power in jo dvignem, da razpre krila, da lahko zadiha in se ji sprosti teža s prsnega koša. Tako ona mene enači z razbremenitvijo, z olajšanjem. Vedno bo takoj pri meni, ko v kaj ne bo sigurna in bo iskala rešitev v mojem mnenju o njenih težavah. Tako postanem njen zaupnik, njen rešitelj, tisti h kateremu teče in se skrije ter ob njem počuti varno. Mah dost na izi ste ženske. Dobro, da sem izredno moralen človek in tega ne izkoriščam. Pač tiste, ki jih dobim v svojo pest so srečnice. Eeeee potem pa še dobr zgledam, sem direkten, mi gre dobro v lajfu, sem inteligenten pa še znam žensko pripelat do kričanja, vzdihovanja in lovljenja sape ob užitkih
Peklenski tip heheheh
Navajo, 27.03.2025 ob 15:49
Za Hahaha…
Zopet delaš napako v argumentiranju (logical fallacy), ko omenjaš, da s takim moškim kot sem jaz ti ne bi bila. Ne razumeš, da moških kot sem jaz taka ženska kot si ti niti ne zanima za kaj resnega. Izključno za kratkotrajno uporabo. Ti si v kategoriji spregledanih.
Nato zopet nadaljuješ s sramotilno taktiko, da jaz po tvoje ”nisem dober v pojstelji”. Nelogičen zaključek glede na to, da me bivše ne želijo spustiti iz rok in iz svojega življenja. Vidiš kako nelogične so sramotilne taktike? Niti ne delujejo na moške kot sem jaz!
Ti ne bi nikoli nasedla? Hahahahah. Ti, ki si že dve desetljetji v istem odnosu! Veš, ko se mi zahoče nova luknja za sprostitev se prijavim na Tinder za dva dni. Lajkam izključno nazaj ženske, ki me prve lajkajo. Večinoma točno ženske 37-50, torej take, ki so že dve desetletji v monotonem razmerju. Daleč najlažje so, izberem si jih med 5-7 s katerimi si izmenjam telefonsko. Se kak dan dopisujem, povem, da gre le za FWB, izločim nezanimive oz. tiste nezainteresirane za fuk in se z dvema ali tremi preko kamere na Vibru ali Whatsapu dogovorim za srečanje in fuk. Če se katera posebej izkaže ostaneva v stikih, jo pred naslednjim fukom odpeljem na večerjo in jo imam tako še za nekaj rund. Tako lahke ste tiste 37-50, ki ste že dve desetletji v razmerju ali ste sveže samske oz. ločene. Daleč najlažji plen za spravit v pojsteljo, v družbi znancev pa najbolj vzvišene moralizatorke.
Navajo, boli a ne da ne padamo nate. Jaz nisem ena tvojih plehkih kurbic. Mene ni na Tinderju, imam partnerja, ki bi ženske dobil brez Tinderja, ker je pravi moški. Ne rabim jaz take fantke kot si ti petelinček, take niti pogledam ne, ker si čustveno nezrel. Sedaj pa hitro pojdi po dudiko pa na Tinder. Uboga tvoja ki je tako naivna in slepa , da ne vidi kako živiš.
Navajo, 27.03.2025 ob 15:51
Frogica…
Ti si faconarka dobre volje, ki rada poka fore, je pa res, da ti dam en kup informacij, vendar vse resnično. Vedno ti vse direkt povem.
Chat GPT je totalno woke LLM in nikoli ne bo dal ven resničnih informacije, če te niso po woke ideologiji. Tako je sprogramiran, sam niti ne vsebuje podatkov, ki ti jih jaz tu povem. Chat GPT so sprogramirali woke beta luzerski pusi Indijčki, ki niso nikoli od blizu videli gole ženske. Pač ima Chat GPT totalno u kur*u parametre in je totalen šit od šita. To je za poneumljat že tako glupe ljudi in ne za relevantne informacije.
Eeeeee vidš Frogica, bejbo je treba v pravih trenutkih čustveno priklenit nase. Ko ji v lajfu kaj ne gre in ima slabo mnenje o sebi (nizko samopodobo) ji dam power in jo dvignem, da razpre krila, da lahko zadiha in se ji sprosti teža s prsnega koša. Tako ona mene enači z razbremenitvijo, z olajšanjem. Vedno bo takoj pri meni, ko v kaj ne bo sigurna in bo iskala rešitev v mojem mnenju o njenih težavah. Tako postanem njen zaupnik, njen rešitelj, tisti h kateremu teče in se skrije ter ob njem počuti varno. Mah dost na izi ste ženske. Dobro, da sem izredno moralen človek in tega ne izkoriščam. Pač tiste, ki jih dobim v svojo pest so srečnice. Eeeee potem pa še dobr zgledam, sem direkten, mi gre dobro v lajfu, sem inteligenten pa še znam žensko pripelat do kričanja, vzdihovanja in lovljenja sape ob užitkih
Peklenski tip heheheh
Ja js sm se tut kr zalubla. Vpiši me v čakalno knjigo, lh pod redno, trenutno nimam časa.
Hahaha, 27.03.2025 ob 16:01
Navajo, boli a ne da ne padamo nate. Jaz nisem ena tvojih plehkih kurbic. Mene ni na Tinderju, imam partnerja, ki bi ženske dobil brez Tinderja, ker je pravi moški. Ne rabim jaz take fantke kot si ti petelinček, take niti pogledam ne, ker si čustveno nezrel. Sedaj pa hitro pojdi po dudiko pa na Tinder. Uboga tvoja ki je tako naivna in slepa , da ne vidi kako živiš.
Za Hahaha…
Zopet te je odpeljalo čisto v napačno smer. Zakaj bi me ”bolelo”, ker ti trdiš, da me nočeš? Ne, ne boli me kur*c, dol mi maha za tvoje želje. S Tinderja vzamem tvoje sovrstnice za radi nove liknjice, da se olajšam in ne za to, da bi si tam našel kaj resnega. To niso kvalitetne ženske, so le za praznenje. Eno tvojo vrstnico sem v 5ih sporočilih pripravil do srečanja. Match je bil v večernih urah, naslednji dan popoldan po šihtu sem bil pri njej v njeni pojstelji. Ti to pove dovolj o tvojih vrstnicah?
Tvoj pajac bi brez tebe ostal sam in bi se zapil. Kaj pa on ve o ženskah, če je že 20 let z eno in isto? Tak pajac niti pristopiti ne zna do ženske, izgubljen kot kura brez glave. Tebe bo imel dokler bo zdrav in bo nosil plačo domov in poljubljal tvoje noge.
Eh punca, take kot si ti, tvojih let na službenih zabavah dobim po dveh pijačah in treh osladnih stavkih. Bolj kot v družbi trdi, da doma vse štima, hitreje bo dala.
crazyfrog, 27.03.2025 ob 16:12
Ja js sm se tut kr zalubla. Vpiši me v čakalno knjigo, lh pod redno, trenutno nimam časa.
Frogica…
Hehehehehe vidš, da skoz pokaš fore in si rada tudi mene kdaj vzameš za tarčo. Zato si kul, ker si sproščena in zabavna.
Dobro, da se hecaš, če bi bila moja prijateljica bi ti jih naložil po nagi rtiki za takele ti ti ti…. Pa vsakič k bi šla na drink bi te zrugov nazaj, pa vse po koledarčku, takrat, ko bi imel čas in voljo.
Če bi pa resno mislila bi te pa posedel na zadnji sedež v avtu, te peljal do moža, vmes odtrgal šibo z leske in jo dal tvojemu možu, da te on da čez kolena in te s šibo po tisti zadnji plati. Da pamet pride nazaj v glavo, če ti ni skozi tazadnjo že zdavnaj ven ušla.
Navajo, 27.03.2025 ob 17:07
Frogica…
Hehehehehe vidš, da skoz pokaš fore in si rada tudi mene kdaj vzameš za tarčo. Zato si kul, ker si sproščena in zabavna.
Dobro, da se hecaš, če bi bila moja prijateljica bi ti jih naložil po nagi rtiki za takele ti ti ti…. Pa vsakič k bi šla na drink bi te zrugov nazaj, pa vse po koledarčku, takrat, ko bi imel čas in voljo.
Če bi pa resno mislila bi te pa posedel na zadnji sedež v avtu, te peljal do moža, vmes odtrgal šibo z leske in jo dal tvojemu možu, da te on da čez kolena in te s šibo po tisti zadnji plati. Da pamet pride nazaj v glavo, če ti ni skozi tazadnjo že zdavnaj ven ušla.
Nisva še pri diagnozi, tk da je preurano razgrabljat o možnih scenarijih.
Drugač, da se zresnim, pa nč bat. Pr men doma vse štima in tu ni globjih travm. Moj ma ekskluzivno šibo