Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek majčke – prihajam . . . .

majčke – prihajam . . . .

Pozdravljene!

Slišala sem, da v LJ v eni trgovini prodajajo nosečniške majčke z napisom “prihajam junija” ali jan., oktobra, kdaj pač ima namen dojenček prit na svet:)
Je morda katera videla te majčke in kje?

Hvala in lep dan!

baje da se jih dela po naričilu.

A tako . . . Pa morda veš kje . . .

Hvala

Ja, po naročilu lahko gor napišeš kar si želiš.

V Popku poglej. Vsekakor v trgovini z nosečniškimi oblekami.

a ima tale trgovina internetni naslov, e mail, … in pa seveda cena.

lp

google vse najde:

V trgovini zraven kina Bežigrad jih imajo.

Zlate ste:) Hvala vsem . . .

Lep dan, A.

Mislim, da so jih včasih imeli v benetonu???

Ja, Popek. Pa so drage ko žafran:((

Kupi t shirt majcko, kratek ali dolg rokav, po želji, nato kupi v hoby trgovinah napihljive barve za tekstil in potem na delo..Pod majčko daj karton in sprednjo stran, kjer boš pisala lepo pogladi, naj bo majčka gladka in nato piši, ponavadi imajo napis prihajam in mesec ko pride, ti lahko dodaš še kaj drugega, narišeš kakšno rožico, sonček…končni izdelek je čudovit, kajti barve se malo napihnjejo in komot bereš na 40, sem oprala že najmanj 10 in je še kot novo. pazi le, da ko delaš to, naj potem tam ta majčka tudi ostane lepo čez noč, da se res onrk posuši.
Pišeš tako, da enakomerno stiskaš barvo v tubi, pazi, da ne boš enkrat več, drugič manj, ker ti bo na tak način lezla iz tube in ne bo lepo, enakomerno lepo počasi.

za vse, ki imate prijateljice, žlahtnice nosečke, pa je lahko to krasno darilo, res je ljubko videti mamico, ki ima na bušiju tak napis. Lahko uporabite tudi cenejše flokije za tekstil ali vodenke, ampak meni deluje nahpihljive barve res originalno in lepše.

Kupila sem tako majčko za sestrično, ki pričakuje avgusta: cena za majčko na naramnice je malo manj kot 25 eur

New Report

Close