Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MAJČKE TRAVEL.OVER.NET NAREJENE!

MAJČKE TRAVEL.OVER.NET NAREJENE!

Hej!

Majčke so narejene. Vsi, ki jih želite naročiti, to lahko storite na tej strani:

Vaš link

Majčke obstajajo v beli in beige barvi. So trije različni motivi v ženskem ali moškem kroju. Ženska majčka je 220 g, moška pa 160 g. Število majčk je omejeno. Če bo povpraševanje večje od ponudbe, se bo naredil ponatis.

Cena majčke je 1800 SIT + poštnina (~ 600 SIT). Kdor se želi izogniti strokom poštnine, lahko majčko dvigne tudi na TELEINFOSU 2004 (vstop je prost) od 21. – 24. aprila 2004 v Cankarjevem domu. Za vse ostale informacije pa se obrnite kar direktno name ([email protected]).

Lepo se imejte, g

Admin zdravo.

Upam, da si dobil moj mail. Naročilo ni bilo pravilno izvršeno. Naročila sem M2 , potem pa je napisalo M3. Nočem bit tečna, ampak majice z napisi Slovenije res ne bi rada imela.

Hvala in lp

Maja

Admin, Hvala!!!:)

Maja

Hej!

Dobil sem tvoj mail in sem že popravil! Dobiš M2. Pa sori za tale spodrsljaj;)

Lp, g

Admin,
mislim, da bi bilo pravilneje if THE world was an orange… (ne a world).

lp
MaRe

se strinjam z maretom.

tudi jaz se strinjam z maretom.

Sam majce so pa useen že narjene ;/

Pa čestitke vsem, ki so pozabili, da je po toči zvoniti pač prepozno.. Mar bi se prej kdo od tapametnih oglasil… Najboljš, da jih čimprej pokupite, da bo čimprej ponatis in bojo “napako” lahko popravili.. ;)) Čeprav se men zdi, da bi se dalo stvar tud tko interpretirat kt piše… Sam mal je treba domišljijo aktivirat.

Drgač so pa majčke ful luštne. Pa končno se je nekdo spomnu, da obstajajo tud ženski kroji, k ženskam bl pašejo kt tiste, k se jih ponavadi dobi v podobnih akcijah. Js sm jo mela že na seb in so bli vsi čist navdušeni nad njo. Pa tud fajn se nosi… 😉 Tko da: PRIPOROČAM.

Koliko so približno “velike posamezne velikosti”?Zanima me dolžina in širina vsake številke, ker mi S, M, XL…. ne pove prav veliko, če majice ne vidim v živo.

lp

ne vem, tole o toci zvoniti in o pameti….to so komentarji za vnaprej. marsikej se pac ugotovi prepozno. s tem ni bilo misljeno nic slabega…

No, morm pa rečt, da se mi zdi zelo slaba izbire barve. Tko, za popotnisko bela ni pac najbol kul. res je, da je kul za vroce kraje, ampak zakaj pol 2 svetli!?
no, se ena ideja za v prihodnje…

…po toci zvoniti prepozno.

Zdi se mi, da je bilo v predlogih za napise na majicah napisano prav (ja, saj tudi to ni narobe), tako da se je po mojem zafrknilo v sami tiskarni. Predlog je bil ze dober (in se vedno je). Osebno bom pocakal ponatis :).

MaRe

Admin,
prosim, če mi poveš, zakaj se mi ne odpre tisto okno s primeri, če kliknem na majico.
lp

Jaz pa ponovno prosim, naj mi nekdo pove Koliko so približno “velike posamezne velikosti”?Zanima me dolžina in širina vsake številke, ker mi S, M, XL…. ne pove prav veliko, če majice ne vidim v živo.

lp

Hm, se bom potrudla (če že ni nobenga druzga prostovoljca;))… Recmo, da je M nekje med 38 in 40. Se mi zdi, no. K js mam tm nekje številko pa mi je M prav. Pol greš pa za S navzdol (se pravi recmo okol 36-38), za L pa XL pa navzgor. Sevede so moške številke drugačne pa modeli tud (kar pa najbrž itak že veš).
Upam, da ti kej pomaga.. Mislm, k ne vem, kaj bi točno rada vedla s tem “Koliko so približno velike posamezne velikosti?” oz. kako naj bi ti to kdo opisal…

Pa še za par prejšnjih postov: mal mi je bad, k sm zadnč mal popenila okol tistih napisov… Res sm se mal prenaglila pa nism prej pogledala, da je blo v predlogu res prou napisan… Tko da sori vsem. 😉 Ampak tist “prej kt jih zmanjka, prej bojo nove” pa še vedno drži! ;))

Hm, to kar si napisala vse vem :))))Mene zanima konkretno za TE majice in ne kako bi naj bilo…ne vem, pri npr. št. M je dolžina majice … širina pa …
Ker imam s temi “črkami” kar slabe izkušnje, sploh če obleke ne vidim in jo takole naročam. Ponavadi namreč nosim S in tako sem enkrat naročila preko enega kataloga majico št. S in ko sem jo dobila je ni mogla niti 5-letna sestrica obleč. Ponivno sem jo naročila in sicer št. L pa mi je bila še vedno premajhna…Upam da razumeš, kaj hočem povedat

Ja, razumem…

Torej, mere v cm konkretno teh majic je (za M): širina od nekje 41 (pod “pajsko”;) pa do 37 cm (nekje okrog pasu, v najožjem delu majčke, se mi zdi) dolžina pa mčkn čez 55 cm… Upam, da ti je zdej kej bl jasn. Je pa res, da je moja že oprana. Sej najbrž tud ti ne mislš v neoprani okol skakat;)
Vpraši Admin, če smeš majčko zamenjat, če ti ne bo prav… Mogoče se boš tko laži odločila… Se pa res presenetljivo fajn nosjo… Boš vidla… 😉

Jaz jih bom kar en ducat naročil…. 🙂
LP
A

Hvala ti, pa lep dan :)))

Pozdrav

Hali halo!

Tudi iz moje strani pohvala majčkam. Res so enkratne! 😉

Rabim pa pomoč in ne vem na koga se naj obrnem. Vem, da je bil problem s številom, velikostjo in napisom majčk, ker jih je že zmanjkovalo. Pa to me niti ne moti.. 🙂

Ne vem pa, kako to, da sem za 8 majčk (naročenih sem imela 9 komadov) plačala 17.680,00 SIT. Vem, da so nekaj stroški pošiljanja, ampak se mi zdi, da se mi je zaračunala tudi ta 9 majčka, čeprav je v paketu ni bilo. Sem 4x preverla (vem, da so bile v nekaterih vrečkah tudi po dve majici) in ne vem, a se je morda v tem času zvišala cena ali pa je res prišlo do pomote..

Najlepša hvala za vsa pojasnila in nadaljne napotke.

Uživajte v cvetju.

MiKkA

Zivjo!

Ce prav razumem, sem eno majcko premalo poslal? Ce je tako, potem sem eno majico zaracunal kljub temu, da je nisi prejela. Ce je to res, se ti iskreno opravicujem.

Predlagam eno od naslednjih dveh resitev: da ti posljem se tisto manjakjoco majico na moje stroske (povej katero), al pa ti vrnem 1800 SIT, kolikor je pac ena majcka. Kaj predlagas?

Pa se enkrat, oprosti za nesporazum, g

Hvala za tako hitro posredovanje. Sem ju že dobila!

🙂 Res hvala in uspešno še naprej.

Uživaj v cvetju,
MiKkA

New Report

Close