Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Majhen penis in vaginalni orgazem

Majhen penis in vaginalni orgazem

Spoznala sem moškega s katerim se ful ujameva, me pa malo sekira, ker ima majhen penis. Do sedaj sem imela srečo, da sem imela same take zveze, kjer so moški imeli 15+cm, tako da ni bilo problema doživljat tudi vaginalne orgazme.
Pri njemu pa enostavno ne gre. Pomoje ima nekje cca 12cm. Sicer seks traja ful dlje (oh le zakaj) kar mi je sicer zelo všeč, me pa frustrira, ker mi ne pride vaginalno, sploh ne čutim globoke penetracije tudi če stiskam mišice, zato sem konstantno nepotešena, ker je klitorični orgazem stokrat manj intenziven.
Ker mi je moški všeč in nočem, da je to razlog za razhod, me zanima na kakšne načine si ženske pomagate pri partnerjih, ki imajo podpovprečno dolžino penisa (sploh take, ki imate kot jaz srečo doživljat vaginalne orgazme).
Uporaba dildotov je super ideja, ampak nočem, da se on počuti nekoristen. Prav tako… kaj če bi kdaj rodila in bi se moja vagina raztegnila, bi ga potem še manj čutila?

12cm?
Hallo, a je to nek predpubertetnik?

Ma, problem je, ker pač veš, da je lahko drugače …
Pri meni je bilo obratno. Poročila sem se s prvim. Ne sprašujte, kako to …. Glede sexa se mi je zdelo vse ok. Res pa je, da sem orgazem doživela le s pomočjo draženja … Po 10ih letih zakona pa se je zgodilo, da sem probala drugega. Nebesa! In se tepem po glavi, kaj sem mogla biti bilj papeška od papeža in vsem dokazovat, kako je prvi idealen zame. Čeprav so me zaradi let opozarjali …

A drugega ne zna, kot samo ležat na tebi in “not – ven”? Kupi mu eno “poučno” knjigo 🙂

Ne, odrasel zelo visok moški. Prav nenavadno. Mogoče je problem tudi zato, ker je njegov penis tanek oz.ima tudi majhno glavico.
Pa ni problem, da ne bi znal. Problem je, da ne pride do globoke penetracije, ne glede na pozo… Seks sam je fantastičen, ker se res posveti, orgazem pa čista žalost.

Ne, odrasel zelo visok moški. Prav nenavadno. Mogoče je problem tudi zato, ker je njegov penis tanek oz.ima tudi majhno glavico.
Pa ni problem, da ne bi znal. Problem je, da ne pride do globoke penetracije, ne glede na pozo… Seks sam je fantastičen, ker se res posveti, orgazem pa čista žalost.
[/quote]

Pusti ga, resno. Nikoli ne boš srečna z njim in slej ali prej bo prišlo do prevare. Pač tip ma majhen kur.ac in tko bo ostal do smrti. Najdi si drugega.

da bi tip z ozkim sploh imel žensko. Ker take imajo tipični pedri. Saj so ravno zato pedri, ker z “mini” ženske ne morejo zadovoljiti.

Pa saj ne rabiš niti tega fanta se znebit. Povej mu po pravici, da bi bila s kakšnim bolj črnim, belci z malimi so ponavadi za to, še radi gledajo poleg. Tako lahko ohraniš zvezo in imaš najboljše iz obeh svetov.

Katastrofa odgovor. Kaj ima barva kože veze s tem? In od kdaj imajo samo črni dolge? Do zdaj sem imela same slovence in nikoli razočarana kaj se velikosti tiče.

Katastrofa odgovor. Kaj ima barva kože veze s tem? In od kdaj imajo samo črni dolge? Do zdaj sem imela same slovence in nikoli razočarana kaj se velikosti tiče.
[/quote]

Povprečje je važno. Zakaj bi loterijo igrala z manj obdarjenimi?

Pusti ga. Ni vredno vztrajati. Seks je vsekakor pomemben del vsake veze in ta tip te nikoli ne bo mogel pripeljati do orgazma s tičem. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljale še s tipi s prekratkimi tiči.

Zakaj z belci zapravljaš čas, sploh pa s Slovenci? Ko enkrat probaš črno mambo, se nikoli ne vrneš na belce.
[/quote]

ahahahahaaaa črna mamba 😀 😀 ne noo…… :)))

ahahahahaaaa črna mamba 😀 😀 ne noo…… :)))
[/quote]

Ti že veš, o čem govorim… So te že preplavili lepi strastni spomini.

Ti že veš, o čem govorim… So te že preplavili lepi strastni spomini.
[/quote]

spomini? jaz nisem bla nikol z nobenim črncem….

[/quote]

Smola

ajaaa..šele zdej sm skužila. Ti bi rada tiste ekstazne močne orgazme. Ni sploh problem,da ne doživiš orgazma. Oh ja… ne govori o ljubezni pol s tem moškim.

[/quote]

Ti nikol nisi bla z NOBENIM!

Taka, ki še ni bila z nobenim, lahko ima belca, ker potem ni razočarana. Ostale pa rabijo kaj bolj konkretnega.

[/quote]

Pravijo tako, da zna taprav moški že s svojimi besedami popeljati žensko v orgazmična nebesa. Na nek način velja tudi obratno.
Najbolj erogena cona pri moškem je glavica penisa. Ženska je pa celotna kakor en velik ščegetavček. Ženska koža je veliko bolj erogena kot moška. Odločilnega pomena za doseganje intenzivno globokih orgazmov je pa psiha.

Vem da obstajajo v sex trgovinah, podaljški penisa. Si ga natakne gor, in akcija. Malo poglej po netu mogoče, je to rešitev, če ga že imaš rada. Probajta ni slabo. Pa vem da imajo ti podaljški noter se neke zadeve ki tudi njega uzburjajo. Oz oba. Probajta.

Ko me je pritisnil k sebi in me vprašal če čutim kako mu stoji, sploh nisem vedela kaj sem naredila, ko sem rekla “ne”.
Bila sva na zabavi, oba malo napita. Ko sva z rokami šla “malo dlje”, sem hitro ugotovila zakaj ga že prej nisem čutila. Bil je kaka 2 cm daljši kot moj sredinec, debeljina ista.
Sem hotela malo pokompenzirat, ker je bil lep kot slika, res lep, visok, postaven. Na koncu me je pa sam odtegnil, da brezveze da se še dobiva, zaradi revščine, ki jo ima med nogami.
No, vsaj zavedal se je.

Moj ima tudi samo kakih 12 cm dolgega, cez cas sem zacela pogresat nekaj vecjega. Ko sem enkrat probala sem videla kaj sem zamujala. Sedaj se ze nekaj let redno z istim dobivam….nebesa… moz to ve in je sprejel, ker sam ve da me ne more zadovoljit…

full zanimiva tema v bistvu. Sem emla glih zdej šanso met tazga fukača da bi me peljal v nebesa stokrat,he would literally fuck my brains out,pršlo bi mi večkrat,in hodila bi k njemu po še in še verjetno par let. Pa me to ne zanima. Odločila sem se da ne. In sm ga skenslala,tudi še zarad drugih razlogov (tip je mal nevaren). In sme v bistvu ugotovila,da mogoče sem frigidna,cerkvena,zategnjena,staromodna pa še kej,ne glede na to koliko odprto o sexu govorim ampak ne rabim tega. Ne rabim tisto neki extra extra veliko,ker se mi zdi da ni to zame. ne znam obrazložit.. pojma nimam kaj to pove o meni,verjetno da sem zelo zavrta. Pa mi je čist vseeno. ne rabim,hvala. Nabijem mu ta k.urac nekam. Tko,da.. nevem ampak če nekoga ljubiš in ti je vredu človek,jaz bi lahko bla brez sexa tud 10 let. Ni mi to point. Tud adam mi ni delal neke vrhunske orgazme,bi mi jih ta f-ukač delal neprimerljivo večje,pa mi to sploh ni bil point. Skratka sem en velik retard. nisem lačna sexa za vsako ceno.

12 cm premalo (če vemo, da ima vagina okoli 10 cm)? Od kdaj? Problem je bolj, da je tanek, kot da je prekratek. Očitno pišejo samo take, ki velikega še videle niso in ne vedo, da je lahko daleč od prijetnega. Pa določene poze so lahko zelo boleče, česar pri normalnem penisu (mislim da je povprečje ravno okoli 12 cm). Seveda pa vedno obstajajo izjeme, enim še 20 cm ni dost 🙂

Pravijo tako, da zna taprav moški že s svojimi besedami popeljati žensko v orgazmična nebesa. Na nek način velja tudi obratno.
Najbolj erogena cona pri moškem je glavica penisa. Ženska je pa celotna kakor en velik ščegetavček. Ženska koža je veliko bolj erogena kot moška. Odločilnega pomena za doseganje intenzivno globokih orgazmov je pa psiha.
[/quote]

Joj prosim te. Zakaj eni mislite, da ženska lahko pride do ekstaze samo že če ji moški lepo govori, da občutek varnosti itd.
Mogoče ste gledali preveč romantičnih filmov ali pa verjamete, da smo vse zafrustrirane.
Tudi me lahko seksamo brez čustev in prihajamo do nebeških orgazmov brez dolgih prediger, rabimo pa za to nič drugega kot enega konkretnega tiča.

New Report

Close