Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Majhen penis!?

Majhen penis!?

S punco, ki je nudistka od malega greva prvič na dopust v nudističen kamp. Saj vem, da se mi boste smejali ampak pri dobrih 20 letih me skrbi velikost penisa….

V normalnem stanju (ko nisem vzburjen) je zelo majhen in velik samo 3 cm. V erekciji je dolg 14 cm. Ko sem punci omenil mojo skrb se je samo nasmejala in rekla, da njo zanima samo trd penis, da velikost v mehkem stanju ni važna.
Ampak na plaži in kampu si brez kopalk in kažeš mehek penis in se čist nehote primerjaš z drugimi moškimi.

Kako moški gledate na to in kako ženske. Vam je res važna samo velikost v trdem stanju?

WTF 3cm…….. 😀

A si ziher prav zmero, ker 3cm je res uber malo……. to mam jaz mogoče pri -20 😛 Ne pa pri 30 stopinjah

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za žensko je pomemben samo v trdem stanju saj jo le tako lahko zadovolji. In če je tvoja punca tako rekla, bo že držalo. Sicer se pa nudisti ne obremenjujejo s temi stvarmi, bi bili potem v kopalkah.

To kar babe rečejo je vedno tako tako, kot da bi te bajsa vprašala če je debela, ji boš reko ne, kdo ji bo pa reko da je šunka polna sala in da čudež da še ni razpočila, redkokdo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

pazi da ti od straha in zaskrbljenosti se ne bo še bolj skrčil :))
centimetri so samo za debate,gostilniške ali forumske…

Kaj te briga (grdo rečeno), kaj si druge punce mislijo, sploh pa kaj si tipi mislijo o tvojem “stanju”. 🙂 Pravzaprav, kaj te briga, kar si kdorkoli misli. Vedno se bodo našli eni, ki jim bo to smešno in drugi, ki te sploh ne bodo opazili oziroma kako drugače obsojali. Delaj na sprejemanju sebe, ker spremenit tega, kako te drugi vidijo, ne moreš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se tako zelo obremenjuješ s tem, potem je bolje, da ne greš ali pa pojdita nekam, kjer ne bo v bližini drugih ljudi.

zmenita se, da bo med seksom na ves glas klicala boga, vpila grde besede, tulila kako dobro jo na.t.eguješ …

ti bodo vsi prijazno prikimavali

Zagotovo. Tako kot meni one, da sem presuha. Le kera se bolj sekira, kaj misliš. Vedno bajsa prej reče suhici, kok je presuha. Hahaha, prov, ti pa predebela, bo zdaj ok.

Izmeri si ga od riti, od tam kjer čutiš trdoto!

Pojej viagro, preden greš na plažo.

ne sekiraj se..glavno, da ti stoji ko je treba

Jaz sem na FKK skoz malo otečen in je potem večji 🙂

ej stari moj,saj ga maš za svoj užitek!!!

kapiraš?

leta letijo - iščem stevardeso

Jaz sem jih ze kr nekaj sprobala od majhneha do ogromnega pa me noben ni zadovoljil.
Pri meni je vazn scegetavcek in tist notr pa vn ni nc.
Lohka tudi vec ur not pa vn pa ne bo nc.

Aha, potem je treba ven in not skombinirat še s trzalico, tko kot na tamburici pa prej še mal jezička raztegnit, a ne?

Aha, potem je treba ven in not skombinirat še s trzalico, tko kot na tamburici pa prej še mal jezička raztegnit, a ne?[/quote]

Taka ma mrtev kanal, ji ga moraš zraven še drkat, medtem k ji ga notri rineš, saj ga ne čuti. Verjetno piše prispevke “vaginalen orgazem je mit”, “dolg seks je muka”, “orgazem ni cilj”, lala… Take imajo najraje brzake, se sprazniš k da bi si ga vrgel z njeno pizdo in sta oba zadovoljna. No vsaj tistega klitorična je sposobna doživet, dosti jih še tega ni, ta je pa vsaj zasilno delujoča.

Star sem 13 pa mam dolgega 5cm v mehkem

Na nudisti plaži ne bo nobenega zanimala dolžina tvojega penisa…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close