Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Majhna kuhinja

Majhna kuhinja

Tisti ki imate majhne kuhinje me zanima, kako imate hladilnik in pomivalni. Mi smo mislili pomivalni pod hladilnikom.a to gre.

Odgovor na objavo uporabnika
Majhna kihinja, 03.03.2025 ob 22:01

Tisti ki imate majhne kuhinje me zanima, kako imate hladilnik in pomivalni. Mi smo mislili pomivalni pod hladilnikom.a to gre.

pri pomivalnem bo najvčja težava para, vroč zrak ko stroj zaključi s pranjem in odpreš vrata, drugače pa ni nekih težav. To poskusite nekako rešiti

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

KAJ?  kako to misliš?  kupi normaln hladinik in ga daj v drugo sobo.

Imam mini kuhinjo v L, na daljši stranici je omara s hladilnikom in zamrzovalnim predalom, nato izvlečna omarica pod pultom in zraven ozek pomivalni stroj.

Pomivaš na roke. Saj vas ni 8! Če pa  pa vsak dan pomiva drug!

Pomivalec je ozji, hladilnik pa stoji nasproti kuhinjskega bloka v kotu. Kuhinja je 180+100cm.

V naši stari hiši imam zelo majhno kuhinjo. Hladilnik imam enega na hodniku, drugega pa v dnevni sobi. Ni nič grdo za videt.

Druga stvar pa je tudi, da če imaš majhno kuhinjo, si prisiljen sproti pomivati posodo in pospravljati, ker drugače nimaš stvari kam odložiti.

Nimam pomivalnega stroja in ga niti malo ne pogrešam.

Dva hladilnika? Če gre za tako majhno hišo, potem vas verjetno ne živi prav dosti v njej?

Avtorica, predlagam da si malo pogledaš na netu raznovrstne rešitve glede majhnih kuhinj. Potem pa v bližnji salon, da ti zrišejo kakšno pametno rešitev. Pomivalni stroji obstajajo tudi taki polovične višine. Išči pod “namizni pomivalni stroji”. S takim lahko kombiniraš tudi drugače, kot npr. pri vgradnih pečicah in imaš spodaj predale, da ti ostane normalno prostor za hladilnik. Rešitev je mnogo, res pa je potrebno včasih kaj kvačkati zaradi priključkov.

Tukaj si poglej, kako zgleda vgrajen v omaro:https://www.bosch-home.si/produkti/pomivanje/kompaktni-pomivalni-stroji/03_small_dishwashers_tab1_model_types

Bog pomagaj. Majhna kuhinja, ti bi pa se pomivalca not tlacla. A na roke ne znate al kaj

Mi imamo na morju v garsonjeri navaden hladilnik(zgoraj zmrzovalnik, spodaj hladilnik, ona mini kuhnica z vgradnim stedilnikom in pecico, zraven pa je mini pomivalni ki gre glih za 4clansko druzino posode ob kosilu v njega.

Vgradni pomivalni stroj VOX GSI 4641 E, razred E, 10 pogrinjkov, 6 programov

New Report

Close