Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek majhne pasme psov

majhne pasme psov

Katere so najmanjše pasme psov – ne čivava. Zadnjič sem videla enega takega majhnega, belega, kot ena majhna kepica. Star 2 meseca,a baje ne bo dosti zrasel.

maltežan

Mogoče milsiš maltežana.??

So lušni, ampka so “odreni”. :))

pekinezer?

Kaj pa to pomeni ” odreni” ?

Jaz ga imam in je zelo čist kuža mu ne odpada dlaka, brihten družinski kužek , naša igračka . Tako da vse dobro o njem !!!!

Višavski terier (ali Cezar) je tudi majhen, pa tudi bel po večini.

Lp, Petra

Maltežani so lahko zelo sitni psi, pa tudi agresivni zaradi bojazljivosti. Jaz imam precej slabih izkušenj. Dosti je seveda odvisno od vzgoje in nekateri so pravi cukrčki.

Višavski terierji pa imajo povsem terierski značaj in kot družinski psi niso najbolj primerni. Poglejte si opis pasem na mojpes.net.

Lahko je katerikoli bišon (ja, sem spada tudi maltežan). Mene tudi zanima kaj pomeni “odreni”.

mami

Majhni psi so sitni, bojazljivi itd. zato ker lastniki mislijo da je treba vzgajat samo velike pse. Pes ki ni vzgojen je pa pač lahko tudi napadalen.

Maltežan je krasen kuža. Krasen za družine, lep značaj, nima vonja in ne odpada mu dlaka.
Mora biti pa vzgojen kot čisto vsak pes.

Edino kar se je treba zavedat je da dolga dlaka zahteva precej nege. Ampak tudi tukaj če se ga vzgoji kot je treba ni težav.

Jaz ko bom prebolela mojega bom sigurno še imela to pasmo ker je enkratna.

JAZ IMAM VIŠAVSKEGA TERIJERČKA IN JE ZELO LEPO VZGOJEN ČIST IN NITI MALO NAPADALEN.PRAVI MALI CUKER JE

cotton de tulear je tak mali beli pes in zelo primeren za družine z otroki

pa verjetno zelo drag tudi

Ja, imaš prav, sem hotla tud jaz nekaj takega napisat. Je pa v moji okolici precej nevzgojenih maltežanov, ki so precej agresivni. Žal.

Cotton- čki so tudi meni zelo všeč. Kolikor vem so tudi zelo prijetni po značaju in sigurno precej dragi.

Zahodnovišavski beli terier!
Super kužki, naša mala je prava princeska, pametni, dobrodušni pa radi igrajo klovne…
Ima zelo rada otroke… in ni niti malo napadalna…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Cotonsi so na Googlu v tujini okoli 1000€.

cottoni so res okrog 1000 €, odvisno od barve dlake. in sploh niso tako zelo majhni, kar lepo zrastejo.

Zelo majhen pes (sicer ne bel) je tudi norwiški terier.

se mi zdi, da so nekje v rangu velikosti maltežana in višavskega terierja

Ja pred štirimi leti je bil 280 000 sit, v Zagrebu

ja, cotončki so podobna velikot kot maltežani, po standardih sicer kak cm večji in kak kg težji.

mami* zgoraj sprašuje po najmanjši pasmi in sem ji hotela namigniti, da cotončki ne spadajo ravno med najmanjše pasme v rangu čivav.

Kitty, kako to misliš prebolela? Nimata več psa? 🙁 Žal mi je.
Zakaj sem mislila, da imata neko drugo pasmo…

Lp, Petra

Drugače si pa jaz že nekaj let želim King Charles Cavalier-ja. So mi tkoooo simpatični. Mogoče pa nekega dne, ko ne bo treba več po 8 ur v službi bit. 🙂 Ja ja, sej vem, sanjam…

Lp, Petra

Ne mojega maltežančka ni več :-((( Poleti smo vzeli varstvo in …

Ma imam ja druge kosmatinkote. Dragi me je na koncu prepričal in sem izbrala mopsa, maltežana pa nisem mogla. Se mi je zdelo, da bi ga preveč primerjala kar ne bi bilo pošteno.

Mops je pa cel smeh :-))) Zelo srčkan kuža in klovn v pravem pomenu besede.

maltežan , višavski terier, tibetanski terier je mcn večji, so pa vsi ti trije taki cukri;))

Kakšna pa je ta tvoja slaba izkušnja ?

Mogoče se še mi kaj naučimo iz nje !

New Report

Close