Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Majhne pozornosti

Majhne pozornosti

Ojla. Ker se bliža čas obdarovanja se že poskušam izmisliti majhne pozornosti, ki bodo razveselile nekaj bližjih prijateljic. Ne bi pretiravala, samo nekaj kar jim bo ostalo v spominu. Sm razmišlala da bi spekla piškotke pa jih dala v kakšne posebne posodice. Mogoče veste kje bi prodajal kakšne cute? Al pa kakšna ideja kako bi sama nardila? Poleg piškotkov bi še v posodice “poslala” ogromno moje ljubezni, poljubčkov in objemčkov….tko da vedno ko bi jim blo hudo bi se spomnile name, ki jih mam rada.

Imate mogoče kakšno drugo idejo…jst sm bolj brez.

lp pa hvala za pomoč=)

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Lianna.

Nimam ideje, želim pa te pozdraviti, saj se že dolgo nisva brali! Naj ti uspe – veliko ljubeznive pozornosti vsem, ki jih imaš rada!

Vidka

Ojla pitka=) Lepo te je spet kle srečat. Velikrat se spomnm nate in na tvojga anglčka. Veliko ljubezni v tvoj srček.

pip

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

oj, Li :)))))

škatle lahko narediš sama iz malo tršega papirja… nariši si podobno šablono kot za kocko…… ali pa si izmisli kakšno obliko (mrbit bolj romboidno) kar sama :))

Lepo praznuj 🙂

Jaz sem ravno v soboto delala takšne majhne pozornosti za neko srečanje, ki ga imamo v nedeljo. V Antusu sem kupila male stekleničke in jih ročno poslikala. Skuhala sem teranov liker in ga natočila v stekleničke.Zavijem še v lep papir, pa kakšno misel napišem na barvni kartonček in to je to.

Poglej v trgovino Sewa nasproti hotela Lev – včasih se najdejo kakšne poceni škatlice za malo denarja. Imajo tudi druge simpatične zadevice (za pogledat ali kupit), pa tudi nekaj kiča…

Meni je trgovinica ful simpatična, pa še kako idejo dobim…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Jaz sem lani naredila angelčke iz malo tršega papirja. Potrebuješ pa še pištolo z vročo plastiko, rafijo, lesene krogljice, mogoče kakšno blago,…
Iz papirja sem naredila stožce, na vrh prilepila leseno krogljico, narisala oči, usta, nos, za lase pa sem prilepila rafijo (lahko sparana volna, ki je skodrana) – angelčki so bili taki skuštrani. Čez stožec lahko prilepiš kos svetlečega blaga ali kar od zavese, kot nekakašno ogrinjalo in narediš roke iz papirja (narediš dve zarezi v stošec in daš kos papija vmes). Namesto krilc pa sem nalepila od NIVEE masko za obraz, ki je takšne oblike, kot krilca. Enostavno, poceni in primerno za ženske.

Bi pa tudi jaz do petka potrebovala kakšno idejo, da bi bilo cart in za malo denarja.

New Report

Close