majice za dojenje
A mogoce katera ve, ali je kaj novega na področju majic za dojenje? Sem malo raziskovala po netu in forumih, vendar so vse objave precej stare!
Vem, da obstaja trgovina Pletenine strojan v Škofiji loki, ampak mi razen ene majice ni nič kaj pretirano všeč. Vem tudi za gospo Tamaro iz Kopra, ki dela te majice. Ker sem iz Laškega, se mi vse zdi zelo daleč, da mi šla sedaj tja nakupovat (stvari rada preiskusim pred nakupom) – sem namreč v 9. mesecu. Našla sem nekaj super stvari na http://www.motherwear.com ampak je kar precej drago.
A mogoče poznate kakšno trgovino s temi majicami v Ljubjani? Obstaja še kakšna druga internetna stran?
Hvala za pomoč.
Lp Katja
Ehja, jaz sem jih tako dolgo ogledovala in mozgala, a se mi splača ena dolg rokav, pa ena kratek, pa še kaj za rezervo, pa da paše k tej in oni kikli ali hlačam,… da sem vmes vse tri oddojila (skupaj 4.5.leta dojenja) brez teh ekstra majic! Lepo navadno majico zavihala gor in voila!
Maš pa na netu tut napotek, kako si jo nardiš sama (mislim, da prav tukaj nekje na MONU od k.mlinar…)
lp
majice za dojenje so brezveze, samo še ena komericalistična finta več, seveda jih bodo tiste, ki imajo preveč denarja (ali pa so hipernavdušene nad samo idejo) še vedno uporabljale.
ko sem dojila, sem nosila čisto navadne majice, čez pa še eno jopico/jakno/blazer (skratka, nekaj, kar se spredaj odpne in čez ledvica ni mrzlo, ker sem dojila kdaj tudi zunaj)
poleg tega bi bila pa majica za dojenje vsa umazana, ker je mala vmes kar dosti polila in sem vedno položila brisačko ali tetra pleničko.