Majn kvalitetna hrana v Lidlu

A ti to resno?
Kupuješ kečap in pričakuješ, da bo to sami čisti paradajzek? hahahahaha
Sori, kečap je nekaj umetnega že sam po sebi in tudi če kupiš bio, bo še vedno ena umetna nesnaga. Če hočeš pravi okus paradajza, moraš kupit nekaj, kar je 100% paradižnik brez dodatkov ali pa ga doma samo narediš.

A ti to resno?
Kupuješ kečap in pričakuješ, da bo to sami čisti paradajzek? hahahahaha
Sori, kečap je nekaj umetnega že sam po sebi in tudi če kupiš bio, bo še vedno ena umetna nesnaga. Če hočeš pravi okus paradajza, moraš kupit nekaj, kar je 100% paradižnik brez dodatkov ali pa ga doma samo narediš.
[/quote]
Ma sam po sebi ni umeten, saj ga lahko tudi doma narediš, moja mati ga je delala. Edina vprašljiva sestavina bi bila worchester omaka, ki mislim da tudi gre noter, ker so sestavine “skrivnost”. Drugače pa gre noter recimo zelena, pa neke začimbe ki se jih zdaj ne spomnim na pamet. Kot že rečeno, zadeva mi ni všeč, paradajz naj bo paradajz.

V Lidlu je čisto v redu hrana za zelo nizko ceno, zase in za mamo vedno kupujem tam, edino za gospoda župnika kupujem drugje. Za nekaj časa sem sicer nehala zahajat tja, ko sem ugotovila, da so križe pobrisali z jogurtov, ampak potem mi je naenkrat manj denarja ostajalo za darovanje pri sveti maši. Sem tudi gospoda župnika vprašala za nasvet in je rekel, da je v takem primeru dopustno nakupovat v Lidlu.
Abejžno. Si testiral po Monseratu?
[/quote]
https://www.si21.com/Svet/Po_najboljso_mocarelo_v_Hofer/

https://www.si21.com/Svet/Po_najboljso_mocarelo_v_Hofer/
[/quote]
Od tega ti živiš? Kje je ostala hrana. Ne da se mi bosti s tabo. Miren dan še naprej.

Pri nas je vse manj kvalitetno? Greste na Hr na morje, pa v prvi Konzim ali Plodine ali … A tam je pa vse visoko kvalitetno? Včasih se spomnim, da pred Eurospinom v Italiji nisi mogel dobiti vozička, ko si si končno enega priboril, je bila pa trgovina izropana. Zdaj je Eurospin v Slo, je pa kao nižjeklasen? V Lidlu smo kupovali vedno, ko smo ga na kakem izletu odkrili. Zdaj,ko je v Sloveniji, je pa tudi on nižjeklasen? Čudno da Avstrijci in Italijani preživijo, pa nimajo Mercatorja. Letos sem imela možnost nakupovati v Billi, ker je bila blizu našega bivanja, pa sem bila nad marsičim zelo razočarana.
Vrhunske hrane v trgovinah pa itak ni več. V nobeni, pa če je še tako zvenečega imena. Vse je bolj ali manj umetno, pridelano brez sonca, zorjeno na ladjah in z uplinjanjem. Meso umetno napihnjeno, zelenjava brez okusa, jajca ogabno smrdijo, mlečni izdelki polni cukra. Vsak kupi po svojih zmožnostih in po svojem okusu.
Predelana hrana in konzerve so pa itak najslabša možna prehrana. Tako da nima smisla trditi, da je kečap iz Lidla slabši kot Merkatorjev. Morda vam lidlov ne paše po okusu, je pa oboje isto umetno sra.nje.

No, jaz v Lidlu in Hoferju ne kupujem, sem pa šla enkrat po vanili cuker, me je matka poslala, ker je kuhala kompot (ali čežano, ne ve točno kaj) in sem zavila v Lidel – namesto 200 m naprej v Mečkator.
V Lidlu sem našla tisti cuker, imeli so dve vrsti, od Dr. Oetker-ja in enega žnj imena, seveda je bil drugi 1x cenejši. In sem vzela paketek cenejšega in za vsak primer še paketek Dr. Oetkerja.
Kasneje mi je matka povedala da je tisti cenejši pol k*** vreden, ali pa še to ne. Nobenega okusa po vaniliji, nobene sladkobe, ki bi morala biti glede na grame v vrečkah. Bogve kakšen prašek je v tistem vanilijevem sladkorju…

Jaz se ene 3x na leto peljem v Lidl, Hofer in …. še en, k je ful Center, ki je ful poceni??
Vsa hrana je total zanič. Vse pice, salame, siri, konzerve….mleko, zelenjava….
Ga ni, da bi kupovala tam hrano, razen kruh (žemlje po 9 centov, v Mercatorju pa 18, v Tušu pa 23!!) .
Vse mi je pri njih zanič. Čist en drug okus … ena zanikrna roba!
Kako jim še to laufa – sam bog ve!
Kako so znižali ceno jabčkom, ker nihče ne kupi letos
Čez naš Mercator ga ni – je pa res, da jim velik artiklov fali, za mleko Mila imajo še vedno ceno na polici 0,65 €, na blagajni pa plačaš 0,75!!
3/4 robe ne prodajo in znižajo ceno do 50% – kaj češ lepšega?
In TUŠ isto. Veliko je odvisno od poslovodje. Jaz zjutraj ne vem, kaj bom jedla. Grem v štacuno, vidim….. aha znižana jetrca… samo jih moraš pojest isti dan ali dat v skrinjo! –
pa imam hrano za 1,5 € za cel dan.

Da ne omenjam akcij – kjer kupiš vece papir, pa te ovo te ono….. pri nakupu prišparam tudi 10 €! Pa res kupim samo to, kar rabimo.
Na mesec prihranim 50 €! S karticami in če malo čikiraš.
Na leto je to 500 €! :-)) Eno top razvajanje v toplicah. <3
[/quote]
V merkatorju je pa zelenjava katastrofa, paprika vsa zgubana, buhnedej kupit motovilec ga je pol gnilega itd.

V merkatorju je pa zelenjava katastrofa, paprika vsa zgubana, buhnedej kupit motovilec ga je pol gnilega itd.
[/quote]
Jaaaaaa, pa vse prebrano in prešlatano. Odvisno je, kako trgovino imate. Od zaposlenih.
Od kupcev.
Saj pravim…… vsa čast (no ne glih čast) da to vse laufa. Jaz se čudim.
Pri nas so zdesetkali prodajalke, vse najboljše so odšle. Pa gre.
V mestih pa itak ni panike.