Najdi forum

makarska

a je mogoce ze kdo bil na makrskm? kako je kaj tam

Sva bla z mojim ljubim lansko leto. Krasne kilometske plaže, kilometske sprehajalne poti, s hotelom zadovoljni – pripomba samo, da ni imel klime in ponoči ni bilo mogoče spati. Smo jogije zvlekli na balkon in na balkonu spali.

Veliko možnosti za izlete – če te zanima Medjugorje, Mostar, Dubrovnik, … Med turisti pa definitivno prevladujejo Bosanci (zaradi bližine Bosne).

Ha “življenje” pa tako tako. Možnosti zabave: – hotelski večeri z živo glasbo 1x tedensko, drugače pa le kak diskač, ki pa na nas ni naredil nekega uau vtisa.
Poletne prireditve na prostem – smo naleteli na njihovo poletno maškarado, se najde tudi kak koncert katerega od hrvaških znanih izvajalcev.
Je tudi kar nekaj barčkov in restavracij, ter prodajalcev krame ob sprehajalni poti.

Če boš šla z dobro klapo, ti ne bo žal.

Lepe počitnice, Ina

Ali misliš prav mesto Makarsko ali Makarsko iviero nasploh, torej mesta Brela, Baška, Tučepi, Živogošče, Makarska,…

Lani sem bil v Breli in tudi vsa ostala mesta makarske riviere sem si pogledal. Defitivno je najbolje v Breli. Sicer pa je tu sigurno najlepša plaža na jadranu.

Če te kaj zanima vprašaj.

LP

Če mene vprašaš, ni lepšega morja in obale. Se skrijejo vse palme in mivka pred to lepoto. Komaj čakam, da otročki malo zrasejo, potem bomo spet hodili tja… Upam le, da je osveščenost turistov kaj boljša, kajti v makarskih zalivih si še pred tremi leti našel prava odlagališča smeti. Pa Čehi so tudi mislili, da je vse njihovo in so si delali piknike kar na plaži (raženj, meso, pivo…).

Srečno!

kalimero: trenutno se ne vem kam gremo ker je to kao za darilo pa sm tko mal po uvinkih zvedla
čibi: si mogoce ze bila na brijonih?

Ja, sem bila na Brionih, ampak le na enodnevnem izletu. Je pa bila takrat to še Jugoslavija.

Če ti povem, da je Makarska kot mesto in kot riviera že drugo ali tretje leto zaporedoma izbrana kot Naj turistični kraj Hrvaške, potem ne rabimo več debatirat, ampak v avto pa dol in uživat.

Pa čim manj vikend dnevov ti priporočam, ker čez vikende se fajn napolne, čez hribe pridejo iz Bosne v navalu. Čehi že dolga leta obožujejo te konce,,,,

velik sonca
MIKE

New Report

Close