Najdi forum

Makarska

Ojla!

Kdor je že bil v Makarski naj mi malo napiše kam se splača iti, kje so dobre plaže ipd. Planiram iti v Podgoro, če je kdo tam že bil bi bila
zelo vesela kake informacije.

Hvala

lp

ella

Meni osebno je najlepše V Breli, 10 km pred makarsko, je prvi kraj v Makarski rivieri. Bil lani, ne morem prehvalit.

priporočam ti Podgoro..jaz sem bila pred 1 mesecem. čudovit mir je tam (tudi v sezoni – preverjeno sorodniki živijo tam)…če pa tega ne maraš, potem pa res Makarska

Bila v podgori leta 2004 v hotelu.
Ce imas rada guzvo potem je to kraj za tebe. Plaze so siroke par metrov in cisto zasedene. ce hoces priti do morja moras prav po brisacah hodit. Res pa je da sem bila tam zacetek agusta. kako je v pred in po sezoni ti pa ne morem povedati. Tudi zvecer je guzva, da se komaj premikas. Je pa polno kaficev in drugih gostiln. Sama Podgora ni velika,tak da ce se sprehajas si v cc. 20 minutah vse prehodila. Drugace je to lep kraj, samo guzva prevelika.

Imam pa tudi slike, ker sem slikala kaksna guzva je, tak da ce mi ne verjames ti lahko slike posljem. Samo mail mi poslji.

Ena najlepših plaž je Punta Rata v Brelah.Na žalost je na vseh plažah makarske riviere velika gužva!

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.«

Izredno lepa, ne hodi na plaže direktno ob hotelu
ih ker je tam “sardina party”. ker ne vem kje boš nameščena, vendar se ti splača iti na plažo SEVERNO od marine (čudovita čeprav 5 min hoda od marine).

Uživajte

Hvala vsem za informacije. Jaz ne bom šla v hotel, raje bi si najela apartma. Pozna kdo koga ki oddaja apartmaje v Podgori ali v Breli?
Gužve ne marama pretirano, zato se je bom probala kar malo izogniti, kar najbrž pomeni da se bom same Makarske izogibala. 🙂

Preveri tukaj, mi smo bili pri njih pred dvema sezonama, bili smo zadovoljni, novo….

http://www.biuk.htnet.hr/index-hr.htm

Super!!! Hvala.

ella

http://www.brela.hr/

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.«

Jaz sem bila v Makarski in Tučepah. Ta del Dalmacije mi je najbolj všeč, tako da gremo letos še v Baško vodo. Kar je tukaj slabo je to, da je velika gužva, samo to mene ne moti bistveno. Tudi domačini so tukaj bolj prijazni kot v Istri. Skratka meni je tam doli super.

New Report

Close