Make up na poroki
Zdravo,
mene so ličili dva meseca nazaj v Bežigradu v salonu She! brez probnega makeupa me je naredila v slabi urici. Sem povedala kaj mi je všeč in kaj ne, kakšna je obleka in kam grem, ona pa meni nekaj predlogov in sva bili zmenjeni v par minutah. V živo in na fotkah je blo videt super. Bil je vroč dan, zelo sem se potila a je vseeno zdržalo do konca. Šminka je šla med jedjo čisto mičkeno dol, je niti nisem popravljala pa je bilo vseeno ok. Tko da sem bila res zadovoljna (pa sem redko ;))
Še to, sicer sem sama šla tja, je bilo spotoma, pride pa tudi na dom brez problemov.
Cicamica,
včeraj sem bila pri vizažistu in je uspelo, ful dobro je izpadlo. Frizuro mi je delal skoraj eno uro, namazal me je v 45 minutah, potem me je moj zaročenec peljal na večerjo (bil z mano pri vizažistu in zelo navdušeno opazoval). Spat sem šla kar namazana, ker mi je bilo škoda, da si po nekaj urah umijem make up in razderem frizuro.
Zjutraj sem vstala in tako naličena šla v službo, make up je še vedno obstojen, tudi frizura je še super. Vizažist je odličen, star je komaj 20 let, dela večinoma na terenu, ker liči manekenke in punce, ki snemajo reklame, zato mu ne bi bil problem priti v LJ (liči tudi na domu), saj dela po celi Sloveniji (ureja frizuro in liči tudi Alyo).Sem pa iz Pomurja. Če te zanima tukaj je link do njegove strani:
http://www.frizerski-atelje.com/
Kdaj bo poroka?
Sporoči kako bo izpadlo, kamorkoli boš šla na probo.
lp, M
Živjo!
Mene je pred kratkim ličila Brigita Štempelj. Odlična vizažistka, ki mi je z make upom res polepšala dan! Pripelje pa se tudi na željeno lokacijo. Njene reference so mi, še predno sva se srečali, dale vedeti, da je res profesionalka.
Lahko pa si več preberete na njeni strani
www.polepsaj.si
lp