Make up navdušenke, naročate MYSTERY BOX ?
Mogoče kdo ve, kakšni izdelki so v MYSTERY BOX 11, od licila.si?
https://www.licila.si/mystery-box-11
Ja! VREDNO NAKUPA je tole. Sploh ko sem prebral na tem linku:
Točne vsebine ti seveda ne bomo razkrili, saj ti ne želimo pokvariti čudovitega presenečenja! :)
Dej pri meni tak boks naroči. Ti bom jest nekej poslal za 25 eur, samo ti ne povem kaj da ne bom pokvaril presenečenja.
In potem se čudite, da vas zmerjamo s kurami. Pa kura ne bi to kupila no…
Sem narocila eden mystery box (9?). Nevem, kakor za koga. Jaz sem si naročila brez pričakovanj in ker sem imela slab dan 😅 pa sem se z nečim hotla spravit v boljso voljo. Niti ne nosim veliko make-upa tko da to je bil res impulziven nakup hehe.
Če se splača vsem, ne vem. Mene je spravilo v dobro voljo in sem bila z vsebino zadovoljna.
Naravna paletka senčil (jo uporabljam), črno črtalo za oči (uporabljam), 2 bronzerji / blushi (uporabljam), highliter, pinceta (super tajming ker je nismo imeli doma), natur šminka, svinčnik šminka, neka podlaga za pore prekrivat, šampon, maska za obraz, lip gloss, vlazilna krema pa neki papirčki za mastno kožo brisat. So kr uporabne zadeve, verjetno iz kolekcij ki gredo iz prodaje. Verjetno tudi vsak mystery box ni enake kakovosti, lahko da se izdelki ponavljajo, ne vem.
Meni osebno se je splačalo, polovico stvari mi odgovarja, kar se same kvalitete ličil tiče so OK. Za drugo polovico pa imam kandidatke ki bodo darilc vesele. Zelo verjetno kupim še kdaj.