Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka make up

make up

Zadnjič me je poskusno naličila ena profesionalna vizažistka, pa mi moj videz ni bil všeč. Tako da me zanima, ali ste se ve same naličile za poroko ali ste se prepustile učenim rokam? Če ste se same, me zanima, kako oz. ali mogoče to počnejo tudi frizerke?
Hvala za pomoč.

mene je naličila kar frizerka – preprosto, naravno, ne preveč… pač tako da sem se cel dan počutila super… in tudi na slikah sem si všeč.. povprašaj naokoli – večina frizerk obvlada tudi to. pa lepo poroko želim :))

KOT SO MENI SVETOVALI DA JE PRAVI MAKE-UP TISTI,KI SE SKORAJ NE OPAZI. KDORKOLI GA OBVLADA, JE DOBRODOSEL
LP, PETRA.

Mene je naličila kozmetičarka Tina Koleta iz kozmetičnega salona v Kalipso Wellness Centru. Naličila me je zelo lepo, naravno skoraj neopazno. Moram reči,da se je zelo potrudila in jaz sem bila zelo zadovoljna. Če se boš odločila pokliči na tel.št.: 01 585 19 62
Šmartinska 152-BTC
pon.-pet. 8.00-21.00
sob.8.00-13.00

no mene je naličila sestrična in to tako da se kaj vidi..zakaj se pa potem ličite če nočete da se kaj vidi? v čem je fora?

Ja, meni je všeč, tako naravno, torej, da “se ne vidi”, da koža izgleda čisto gladka, brez pikice, rahel sij (kot da bi se taka prebudila(hi, hi)-kar se ne), rahel gloss, vse nežno. Seveda tudi nežen make up popravi marsikatero(kolikor se da) pomanjkljivost.

New Report

Close