Make-up
Lep pozdrav, punce!
Zdaj bom naredila eno anketo, namreč zanima me, katera maskara in kateri puder, pa lahko rečemo še šminka, vam najbolj odgovarja. S čim ste bile do sedaj najbolj zadovoljne, kaj vas je najbolj razočaralo…
Jaz namreč več enostavno ne vem, kaj naj kupujem. Izbira je tako velika, da ne moreš sprobat vsega, o cenah raje ne bomo niti debatirali.
Šmink imam itak cel kup, pa ni nobene da bi se mi zdela ne vem, kako popolna, pač vse so nekje iste, kar se tiče obstojnosti itd. Med maskarami, ki sem jih imela že mali milijon, mi je bila do zdaj menda najboljša Lash Architect od Loreala. Pudri pa tud tako tako.
Hvala za odgovore in lep dan vam želim!
moj make up je zelo skromen….ko si umijem obraz z mrzlo vodo, se namažem s kremo nivea-alfa flavon, zaviham trepalnice s tistimi “kleščami”, si potem namažem trepalnice z maskaro (trenutno kombinacija nove od loreala-ki je na obe strani+jada-lash expansion), pa lip glos-loreal….in to je to….
Jst uporabljam isto mascaro kot ti, puder je najboljši od Chanela ali Diorja ( res malo dražji ampak jst ga imam pol leta ). V prahu ga ne uporabljam razen za zvečer. Imam pa kroglice od Avona za ličnice. Ustnice so mi najlepše, ko jih namažen z lipglossom od L’Oreala GLAM SHINE 03.
Hm, Shilseido dnevna krema, nočna pa Good night sleep od Elizabeth Arden, glos Glam Shine od Loreala, puder tekoči Lancome, mam suho kožo, tako da drugega ne potrebujem, ker mi samo še izsuši, ta ma pa oljček. Maskara je pa Dior-jeva zakon, zame. Pa seveda nekaj za lička, jaz mam od Lancoma eno shining bronze varjanto da se malo posvetijo lička.
Seveda je to vse za zimo,
poleti so druge variante, lazje.
Parfum je pa definitvino za moj okus seveda trenutno najboljši “Night”, Emporio Armani. Vprašajte v drugerijah če vam dajo kak testerček, boste vidle da je res cool.
Ja, meni ja. Drugače je o maskari double extention tudi na drugih forumih, kjer jo punce kar hvalijo.
Forum je zaprt za komentiranje.