Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style makeup današnjih punc

makeup današnjih punc

Kaj je to je kakšen kult dandanes al kaj s tem makeupom da so vse enake. Rdeča šminka, pol tone pudra, obrvi črne nategnjene kot kitajc. To govorim predvsem za mlajše od mene, mojo punco sem vprašal če ve kaj je na tem, pa mi ni znala povedat (tudi ona ima podoben makeup) Joj joj to ste čist sklonirane že

malo za šalo ampak veliko zares 😀

Si ti sploh zdrav?

Ne nisem zdrav, ampak mal lastne kreativnosti bi pa lahko mele, moji sm že reku. Pa nikol prej nism payyu atenšna na makeup ampak zdaj pa vidim da so vse enake.

Moras vedt da dolocene punce ki sam copy pastajo drug druge so navadne kuzle. Morda je tudi tvoja punca navadna kuzla. Si kdaj sam razmisljal v tej smeri?

Rdeča šminka ima vsaj nek smisel, meni je bil bolj ogaden tisti trend ko je bila šminka tako svetla da je izgledalo da so ženske brez ust, po možnosti na oranžnem obrazu.

Evo, ja se strinjam, tisto je res mal čudno ampak mal randomizacije ne bi blo slabo.
Ne rečem, tak makeup je kr sexy so pogruntale kako so lahko vse lepe ampak pogrešam mal pestrosti ker to je vse enako. Včasih vem pač da so ble ene gothic druge rokenrol, tretje disco whatever pač mal razlike danes pa vse enake

Evo, ja se strinjam, tisto je res mal čudno ampak mal randomizacije ne bi blo slabo.
Ne rečem, tak makeup je kr sexy so pogruntale kako so lahko vse lepe ampak pogrešam mal pestrosti ker to je vse enako. Včasih vem pač da so ble ene gothic druge rokenrol, tretje disco whatever pač mal razlike danes pa vse enake
[/quote]

Se bojim da je problem v količini makeupa. Če slediš navodilom gurujev in stlačiš na obraz 20-30 proizvodov je rezultat pač maska.

Sej vse drugo bi še bilo, samo OMG tiste smešne obrvi ki si jih rišejo 🙂 hahaha, kot da so si brke previsoko narisale. Tisto pa res ni ničemur podobno.

kylie jenner syndrome
[img]https://i.pinimg.com/236x/3d/1b/e8/3d1be8cc622c9a7aef3c0feddee41139–natural-makeup-red-lip-bold-red-lip-makeup.jpg[/img]
[img]https://pbs.twimg.com/media/ComoI7yWIAARcF9.jpg[/img]

Ja pa vse so komplet pobrite in imajo kup svojih fotografij.

Če ji rečeš kaj doma počnejo bo pa tišina.

PO domače niso za nikamor, že te do 40 so bolj kot ne žalost in se če se le da šlepajo na mame in tašče.

Ko si svojo punco spoznal: je imela tak make up gor ali je bila čisto brez?

A ni bilo včasih tako, da so se pustne maškare namaskirale in zabetonirale obraz s kilo fasade samo na pustni torek in pustno soboto?
Zdaj pa maškare hodijo po svetu 365 dni na leto … in vse so si zelo podobne, nobene kreativnosti. Kot kloni!

Ne nisem zdrav, ampak mal lastne kreativnosti bi pa lahko mele, moji sm že reku. Pa nikol prej nism payyu atenšna na makeup ampak zdaj pa vidim da so vse enake.
[/quote]

payyu atenšna??? Resno? Pa kdo za vraga tako govori? Koliko si sploh star? Dragi moj, tvoje izražanje je veliko hujši problem kot make up tvoje punce. 😀

No, saj očitno so ti všeč, če ima tvoja podoben make up ;))).

Kako pa to da imaš takšno punco potem če ti ni to všeč. Si ti mal za luno zgleda.

Kako pa to da imaš takšno punco potem če ti ni to všeč. Si ti mal za luno zgleda.
[/quote]
Po moje ga moti, ker njegova ni original, če je vsaka druga ista .. ;))).

Tisto pa niso brke, tisto so obrazne gosenice 😀

kylie jenner syndrome
[img]https://i.pinimg.com/236x/3d/1b/e8/3d1be8cc622c9a7aef3c0feddee41139–natural-makeup-red-lip-bold-red-lip-makeup.jpg[/img]
[img]https://pbs.twimg.com/media/ComoI7yWIAARcF9.jpg[/img]
[/quote]

čredni nagon pač, prej so ble pa take vse
[img]https://i.pinimg.com/736x/57/09/e9/5709e9a7287bde6c46967b3f7d95122e–scene-girl-fashion-emo-scene.jpg[/img]

Po moje ga moti, ker njegova ni original, če je vsaka druga ista .. ;))).
[/quote]

Ja kako moti, če se je zaljubil vanjo in se pizdi. Očitno so mu že všeč ane jaoo. In pol ženske ne vemo kaj hočmo hehehe :))) Ni pač njegova nekaj posebnega. Samo jaz toliko takih pa tudi ne opazim no hehe teh japonskih. Najdi si drugo avtor, da svojo ne zamešaš če je vsaka ta druga taka. Ludjak si ti res hehe umiram :))) Pri 26ih tak norc bolano.

Nobene take punce ne poznam v generaciji moje hčere (stara je 22 let).
kakšna se malo napudra, morda malo maskare, ustnic pa nobena nima kričavo rdečih in tudi obrvi si ne rišejo do temena.
(Zakaj bi si sploh kdo risal obrvi?)

Pomojem je fant našel kakšno razvajenko, pa še vse njene kolegice so podobne.. mu je spraznila denarnico za makeup sedaj se pa repenči tu gor.. haha

Pomojem je fant našel kakšno razvajenko, pa še vse njene kolegice so podobne.. mu je spraznila denarnico za makeup sedaj se pa repenči tu gor.. haha
[/quote]

haha zna biti ja :))

Tudi jaz sem opazila podobno, kot ti. Greš v Milerja, na tisti “fensi oddelek” s parfumi in dražjo kozmetiko, pa vidiš, da so vse prodajalke z istimi maskami. Pa če jim paše, ali ne, vse ista močna šminka in kila pudra, ki se vidi že na daleč. Aja, obrvi so pa razred zase…

Potem verjetno živiš na kakšnem podeželju 🙂 Pojdi kdaj bolj v fancy kotičke slovenije pa boš videla.

Potem verjetno živiš na kakšnem podeželju 🙂 Pojdi kdaj bolj v fancy kotičke slovenije pa boš videla.
[/quote]

Jah, no, če je ljubljansko Trnovo podeželje, bom res morala na oglede v Zgornjo Kungoto :).

New Report

Close