mako in tetra majice
Imela samo pri prvem otroku, zaradi šole za starše – toplo odsvetujem. So nerodni, zapletejo se trakci, lezejo gor in otiščijo. Če jih zatlačiš v plenico so takoj pokakani. Jaz sem za bodije, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lažje, dolg ali kratek rokav pa še kaj za čez, če je hladno.
Mene pa najbolj zanima, kako da na portalu,specializiranem za dojenčke, mamice, nosečnice vlada mrtvilo in več vedo upokojenke in tiste malo pred penzijo in to na portalu kjer se zbirajo pretežno bolniki.
In to dvigne nekdo osem let staro temo.
Kar se pa majčk tetra in mako tiče, se pa še oboje da dobit. Glih reklame ne bi delala. Pokaka jih dojenček takrat, če mamica špara in za novorojenčka kupi dve številki prevelike, potem pa mu jih zatlači kolikor gre dol, pa tudi drekec ni enak drekcu, kakšni dojenčki prav lepo tekoče kakajo…pa o tem lahko več na Ringaraji preberete gospe.
Sem imela nekaj teh majic, ampak so veliko boljši in bolj praktični bodiji na preklop. Ne razumem tistih, ki pravijo, da so boljši navadni. Zakaj? Da jih vlečeš čez glavo? Na preklop bodi samo pripraviš in otroka položiš nanj, potem pa samo roke notri in zapneš. Simpl. Spodaj pa ene žabice, pa je. Brez tistega zoprnega zapenjanje na ramenih. So pa eni boljših Clar znamke.
A na Ringaraji ti pa reklamo moderatorji pobrišejo?
Mal mimo je tole debatirat s penzjonerkami, ki v vrsti za organe čakajo.
[/quote]
Ni nobena reklama, nisem nobena penzionerka, sem pa od letošnjega leta registrirana darovalka organov. Še kaj mogoče? Omenim še kakšno znamko bodijev? Seevil so tudi dobri, tudi iz h&m, samo so precej širši. Kaj boš pa ti prispevala? Kak organ, razen dolgega jezika?
Ni nobena reklama, nisem nobena penzionerka, sem pa od letošnjega leta registrirana darovalka organov. Še kaj mogoče? Omenim še kakšno znamko bodijev? Seevil so tudi dobri, tudi iz h&m, samo so precej širši. Kaj boš pa ti prispevala? Kak organ, razen dolgega jezika?
[/quote]
O a darovalka organov si?
Ja krasno!